ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τρίτης 30 Οκτωβρίου

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Ο Άρης που είναι στο ζώδιο σου σε κάνει πολύ γρήγορο και τις ιδέες σου δεν θα μπορούν εύκολα να τις επεξεργαστούν οι γύρω σου. Μην ξεφύγεις από τους στόχους που έχεις βάλει. Να ξέρεις ότι είσαι μπροστά σε μία περίοδο που θα εδραιώσεις τον εαυτό σου σε μία καλύτερη κατάσταση. Θέματα που θέλεις να λύσεις θα το κάνεις με πολύ μεγάλη ευκολία.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει να δείξεις μεγαλύτερη προσοχή στον σύντροφό σου, γιατί τον τελευταίο καιρό έχεις παραμελήσει βασικά πράγματα της σχέσης. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, η Αφροδίτη μέχρι στο ζώδιο σου φωνάζει ότι κινήσου άμεσα γιατί είσαι σε περίοδο που σε περιμένει καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα καταφέρνεις όλα πάρα πολύ καλά. Μείωσε το άγχος, γιατί οι δραστηριότητες θα είναι πάρα πολλές. Μπορείς να ξεφύγεις λίγο κάνοντας σχέδια για το μέλλον. Θέματα που καθυστερούν και σε έχουν κουράσει να ξέρεις ότι τώρα θα αρχίζουν να παίρνουν τον δρόμο τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Η περίοδος είναι πολύ καλή για εσένα αγαπημένε Σκορπιέ και οι πλανήτες σου δίνουν ότι καλύτερο έχουν. Πρέπει σήμερα να καταλάβεις ότι δεν χρειάζεται να φοβάσαι μήπως η πραγματικότητα γίνει πολύ σκληρή μαζί σου και σε αναγκάσει να αλλάξεις λίγο την πορεία σου. Οι βάσεις που έχεις βάλει είναι πολύ καλές και να ξέρεις ότι η επιτυχία όπως πάντα θα είναι δική σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα νιώσεις την ανάγκη να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου στον σύντροφό σου και να τον κάνεις ευτυχισμένο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θετικές εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα. Η δυναμικότητά σου θα είναι στα ύψη. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και μην παίρνεις αποφάσεις, αν δεν τις έχεις μελετήσει καλά από πριν.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Ξέρεις πολύ καλά τι θέλεις και έχεις βάλει σχέδια που έχεις αρχίσει και τα υλοποιείς. Σήμερα μία απόφαση που μπορεί να πάρουν τρίτα άτομα για εσένα μπορεί να σου προκαλέσει αναταραχές και να σε φέρει μπροστά σε νέα δεδομένα. Δεν πρόκειται να αλλάξουν τίποτε από όλα αυτά που έχεις στο μυαλό σου. Κάνε τα σχέδια σου και δεν έχεις να ανησυχήσεις για τίποτε.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα νιώσεις έντονα την ανάγκη να διευθετήσεις θέματα ερωτικού περιεχομένου, που αφορούν την σχέση σου γιατί έχεις προβληματιστεί πολύ τον τελευταίο καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σχέδια, συνεργασίες, καινούργια ξεκινήματα ευνοούνται αυτή την περίοδο. Σε οικονομικές συζητήσεις που μπορεί να προκύψουν, καλό θα είναι να είσαι αρκετά προετοιμασμένος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Με τον Άρη που είναι στον Ζυγό σε ευνοεί και οι ιδέες σου θα είναι καταπληκτικές. Μία σειρά από αλλαγές, φαίνεται ότι θα ανακατέψουν την ζωή σου. Επιπλέον, μπορείς να αρχίσεις να χρησιμοποιείς το πανέξυπνο μυαλό σου για να προτείνεις κάποιες σκέψεις σου στους άλλους που θα σου φέρουν την επιτυχία που αναζητάς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου θα έχεις την ευκαιρία να ξεφύγεις από κάποιες αρνητικές πλευρές με τις οποίες βλέπεις μέχρι τώρα μερικές καταστάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολλές αλλαγές και θετικές εξελίξεις. Θα γίνεις περισσότερο επικοινωνιακός και οι συνεργασίες σου θα αποφέρουν πάρα πολλά. Τακτοποίησε άμεσα θέματα γραφειοκρατίας, αλλά και θέματα νόμου που έχουν σχέση με τα οικονομικά σου και σε προβληματίζουν εδώ και καιρό.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact