ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τρίτης 6 Αυγούστου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Σήμερα, φίλε Αιγόκερε θα αναγκαστείς, κυρίως λόγω της συμπεριφοράς των άλλων να είσαι απόμακρος από συναισθηματική άποψη και επιφυλακτικά εκφραστικός. Απέναντι στην ψυχρή συμπεριφορά των ανθρώπων που θα συναναστραφείς, πιθανόν να γίνεις λίγο παραπάνω είρωνας, υπερόπτης και ψυχρός, πράγμα που πολύ πιθανόν να προκαλέσει παρεξηγήσεις και άσχημες εντυπώσεις για σένα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις αξιόλογες και ουσιαστικές κατακτήσεις και θαυμαστές! Ωστόσο, ακόμα κι αν δεθείς με κάποιον, λίγο παραπάνω σήμερα, έχεις την τάση να αισθάνεσαι ανώτερος και είσαι απόμακρος συναισθηματικά, γεγονός που θα απογοητεύσει το άλλο πρόσωπο! Αν είσαι δεσμευμένος, είναι σίγουρα η ιδανική ημέρα για σταθεροποίηση και σιγουριά στην ερωτική σου ζωή!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, θες να έχεις το πάνω χέρι παντού και αυτό ίσως προκαλέσει αντιπάθειες από συναδέλφους! Τα οικονομικά σου ωστόσο, θα έχουν επιτυχία!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Φίλε Υδροχόε, ετοιμάσου σήμερα για περιπέτεια, νέες εμπειρίες, καλοπέραση και πολλές επαφές! Αλλάζεις παραστάσεις , μπαίνεις σε νέους κοινωνικούς κύκλους, κάνεις νέες γνωριμίες και επικοινωνείς ασταμάτητα! Έρχονται νέα, ειδήσεις, μηνύματα, τηλεφωνήματα, λόγια, συναντήσεις και μετακινήσεις, που επαναφέρουν την χαρά και την αισιοδοξία στην ζωή σου! Πέρασε όσο πιο όμορφα μπορείς λοιπόν!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, αποφασίζεις σήμερα να το γλεντήσεις, αφού στις ερωτικές σου σχέσεις, δεν βάζεις πια προτεραιότητα την δέσμευση επί μακρόν, εκτός αν πρόκειται για έρωτα από απόσταση, διαφορετικά επιλέγεις το εφήμερο πάθος! Αν είσαι δεσμευμένος, η κτητικότητα και η ζήλια του συντρόφου σου, σε φτάνει στα όρια σου και προκαλούνται εντάσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα δεν δέχεσαι ευθύνες, γεγονός που θα φέρει αρκετά επαγγελματικά, αλλά και οικονομικά προβλήματα!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Φίλε Ιχθύ, σήμερα όλος ο κόσμος, σε κάθε τομέα της ζωής σου, για κάποιο λόγο, ξυπνούν η καχυποψία σου και η κτητικότητα σου! Προσπαθείς να έχεις το πάνω χέρι σε κάθε διαπροσωπική σου σχέση, να κινείς εσύ τα νήματα και ενίοτε να χειραγωγείς καταστάσεις και πρόσωπα, γεγονός που θα γυρίσει εναντίον σου! Απέφυγε εκρήξεις θυμού και νεύρων! Κάνε μία νέα αρχή σε προβληματικές σχέσεις και μην τραβάς ττις καταστάσεις στα άκρα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος και έχεις ήδη επενδύσει σε κάποιο πρόσωπο συναισθηματικά, πιθανόν σήμερα να έχεις κάποιες αδικαιολόγητες έμμονες ιδέες που τον αφορούν, αλλά θα είναι παροδικός! Αν είσαι δεσμευμένος, ο τομέας που σίγουρα θα διαπρέψεις, είναι αυτός της κρεβατοκάμαρας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, ξεπερνάς δυσκολίες, κάνεις μία νέα αρχή και καταφέρνεις να ανταπεξέλθεις στα προβλήματα! Οικονομικές συναλλαγές σήμερα, θα έχουν σίγουρα επιτυχία.

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact