ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τρίτης 6 Αυγούστου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Μία ημέρα φίλε Κριέ, που θα ξεχάσεις τι πάει να πει μοναξιά! Στις διαπροσωπικές σου σχέσεις αποφεύγεις να πάρεις μέρος σε τσακωμούς, δεν γκρινιάζεις πια και καταφέρνεις να φέρεις την αρμονία και την ισορροπία! Είσαι ιδιαίτερα ευχάριστος, φιλικός και φυσικά γοητευτικός. Η αλήθεια είναι βέβαια, πως εξαρτάσαι συναισθηματικά απ’την αποδοχή των άλλων τόσο πολύ, που ξεχνάς να δώσεις την απαραίτητη προσοχή στα βαθύτερα και ουσιαστικότερα συναισθήματα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μην χάσεις σήμερα την ευκαιρία για μία νέα σχέση! Προσοχή όμως! Μπορεί να τύχει μία μεγάλη ευκαιρία για νέα σχέση και εσύ να προσκολλάς σε εξωτερικά και επιφανειακά χαρίσματα, όχι τόσο στα ουσιώδη και βασικά! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να αναμένες αναζωπύρωση σχέσης ή γάμου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην εργασία, περιόρισε την τάση σου για ανεμελιά και ψυχαγωγία! Οικονομικά, είσαι επιρρεπής στα λάθη, αλλά και στα ανούσια έξοδα!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Σήμερα αποφασίζεις να σκεφτείς σοβαρά και πολύ, για την εξέλιξη της ζωής σου, φίλε Ταύρε! Αρνείσαι τις περιπέτειες και τις διασκεδάσεις και επικεντρώνεσαι σε πρακτικά θέματα! Δεν σε ενδιαφέρει το περιτύλιγμα στην συμπεριφορά των άλλων, αλλά η ουσία και το βάθος! Ιδανική ημέρα λοιπόν, για ιατρικές εξετάσεις, διακοπή κακής ή βλαβερής συνήθειας, τακτοποίηση σπιτιού, οργάνωση χρόνου, έναρξη διατροφής ή γυμναστηρίου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, γίνεσαι σήμερα πιο επιλεκτικός, παρά τις πολλές κατακτήσεις σου! Θες οπωδήποτε να διαπιστώσεις αν όντως ταιριάζετε και σου αξίζει, πριν προχωρήσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, ο ρεαλισμός σου, δεν σου επιτρέπει να παρασυρθείς σε πάθη και υπερβολικά συναισθήματα, γεγονός που ίσως προκαλέσει ψυχρότητα μεταξύ εσένα και του συντρόφου σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, χρησιμοποιείς τους σωστούς τρόπους για την ανέλιξη σου και αυτό αναγνωρίζεται! Μία οικονομική λύση έρχεται και σε βγάζει από το άγχος που είχες τις τελευταίες ημέρες!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Σήμερα φίλε Δίδυμε, νιώθεις χαρούμενος και κεφάτος! Παραδόξως, δίνεις όλο σου τον εαυτό και τα συναισθήματα σου με γενναιοδωρία και δοτικότητα και οι άλλοι σε λατρεύουν και επιδιώκουν να σε έχουν στο περιβάλλον τους! Εκφράζεις την αγάπη σου με κάθε τρόπο, αλλά επιπλέον δέχεσαι και εσύ εκδηλώσεις συναισθηματικές με δώρα, επαίνους και λόγια θαυμασμού! Η τύχη είναι με το μέρος σου, σε κάθε σημαντική δραστηριότητα σου σήμερα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, καλό θα ήταν να αποφύγεις θεατρινισμούς και μεγάλες υποσχέσεις, απλά για να εντυπωσιάσεις τον σύντροφο σου, γιατί αυτό θα τον κάνει να αμφιβάλλει για το πότε και αν είσαι αληθινός. Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις φλερτ, γνωριμίες και πολλές κατακτήσεις! Η αυτοπεποίθηση σου, είναι και πάλι εδώ!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, καλό είναι να βοηθάς τους άλλους, αλλά όχι να γίνεσαι και αντικείμενο εκμετάλλευσης! Μην αγχώνεσαι για παρελθοντικά οικονομικά προβλήματα! Θα ξεπεραστούν σήμερα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Καρκίνε είσαι απίστευτα γλυκός, συναισθηματικός και τρυφερός με τους άλλους! Την σημερινή ημέρα θα ασχοληθείς και θα αντλείς δύναμη από την αγάπη της οικογένειας σου και των θετικών γεγονότων που αναμένονται μέσα στο σπίτι! Καλό βέβαια θα ήταν, να μην είσαι τόσο αποπνικτικά υπερπροστατευτικός με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, ώστε να μην βρεθούν σε δύσκολη θέση!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, τείνεις να προσκολλάσαι σε ένα συγκεκριμένο άτομο και δεν το βάζεις κάτω, ακόμα κι αν δεν ξέρεις σίγουρα κατά πόσο είναι διαθέσιμος για σένα ή αν έχει αισθήματα! Αν είσαι δεσμευμένος, διοχετεύεις τα συναισθήματα σου, σε περιποιήσεις και φροντίδα για τον σύντροφο! Συνέχισε έτσι και θα δεις ότι θα στο ανταποδώσει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα υπάρξουν αρκετές αναποδιές στις οικονομικές σου δοσοληψίες σήμερα, γι’αυτό σκέψου πριν από κάθε κίνηση! Γενικά θα πρέπει να είσαι προσεκτικός και στον τομέα της καριέρα, αφού η τάση σου για ευθιξία, μπορεί να προκαλέσει προστριβές!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Σήμερα, αγαπητέ Λέοντα θα νιώσεις αυτό που πάντα ήθελες να είσαι! Απόλυτα δημοφιλής και αγαπητός! Μέσα από κοινωνικές σχέσεις και επαφές, οι άλλοι θα θελήσουν να σου εκφράσουν τα αισθήματα τους και τις σκέψεις τους με κάθε μέσο και τρόπο! Η ευθεία και άμεση επικοινωνία και συζήτηση, θα σε βοηθήσει πολύ να προωθήσεις τα σχέδια σου σήμερα και να τα υλοποιήσεις! Επίσης, μην πεις όχι σε εξόδους ή συναντήσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, πιθανόν να φαίνεσαι ψυχρός και υπερβολικά εγκεφαλικός στον σύντροφο σου, ο οποίος θα σχηματίσει την εντύπωση, ότι αγνοείς τα αισθήματα του και την ανάγκη του για τρυφερότητα! Αν είσαι ελεύθερος, ο πολύς και έντονος συναισθηματισμός σε απωθεί και η υπερβολική ευαισθησία σε τρομάζουν. Οπότε σήμερα, προτιμάς φλερτ και το ερωτικό «παιχνίδι»!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, είσαι γεμάτος ιδέες και ενέργεια και ζητάς το ίδιο απ’τους συνεργάτες σου! Ενδεχομένως να ρισκάρεις οικονομικά και να υπάρξουν κάποιες μικρές απώλειες!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact