ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τρίτης 6 Νοεμβρίου

ΛΕΩΝ
Γενικά
Η καθημερινότητα έχει αρχίσει να σε πνίγει και το φταίξιμο είναι όλο δικό σου διότι ποτέ δεν φροντίζεις να βάλεις όρια και αφήνεις τους γύρω σου να σε φορτίζουν με τα προβλήματά τους. Ο Ερμής που μπαίνει σήμερα στον Τοξότη σε ευνοεί να κρατήσεις τις απαραίτητες αποστάσεις που θα σου επιτρέψουν να ασχοληθείς με τις προσωπικές σου ισορροπίες ώστε να νιώσεις καλύτερα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να κάνεις κάποια βήματα για να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου. Θα νιώσετε και οι δύο καλύτερα. Μην βλέπεις μερικές καταστάσεις εγωιστικά. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μη διχάζεσαι και μην αγανακτείς για την κατάσταση των αισθηματικών σου. Θα ξημερώσουν καλύτερες μέρες.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα καταφέρεις πάρα πολλά στον επαγγελματικό σου τομέα, τόσα που στο παρελθόν θα σε κούραζαν. Καταστάσεις που καθυστερούσαν, τώρα θα δεις να παίρνουν την φυσιολογική τους ροή. Απόφυγε αντιθέσεις με συνεργάτες σου. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα από πλευράς εσόδων, ενώ από έξοδα πάρα πολλά. Πρέπει να δείξεις αυτοσυγκράτηση σε σχέση με αγορές και περιττά έξοδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Οι νέες συνθήκες που δημιούργησαν οι επιτυχίες σου το τελευταίο διάστημα απαιτούν τεράστιο κόπο για την αξιοποίησή τους. Φρόντισε να μην υπερβάλλεις, βρες τη δύναμη να διατηρήσεις τις ισορροπίες που θα προστατέψουν τις σχέσεις σου στον κοινωνικό περίγυρο. Με τον Ερμή που μπαίνει σήμερα στον Τοξότη θα έχεις πολλές προτάσεις που θα προκύψουν τώρα και θα είναι θετικές και έχουν προοπτική επιτυχίας.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να κάνεις ότι θέλεις στον αισθηματικό τομέα και να κινήσεις τις καταστάσεις για να πάνε καλύτερα τα αισθηματικά σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόφυγε να δημιουργήσεις αντιπαλότητες σε σχέση με συνεργάτες. γιατί στο μέλλον θα χρειαστείς την βοήθειά τους. Απόφυγε να κάνεις μεγάλα ανοίγματα που αφορούν τα οικονομικά σου. Τον τελευταίο καιρό έχεις παρασυρθεί σε πολλά έξοδα και έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Μία πρόταση που περιλαμβάνει αλλαγή τόπου και γενικά τρόπου ζωής έρχεται τώρα στην επιφάνεια και σε χαροποιεί αρκετά. Το ενδεχόμενο να την ακολουθήσεις δεν αποτελεί καθόλου δεδομένο για το μέλλον, αντίθετα μπορεί να λειτουργήσει καταλυτικά και να βελτιώσει καθοριστικά την προσωπική σου πορεία ζωής.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς αυτή την περίοδο να λύσεις προβλήματα που ταλανίζουν την σχέση σου με τον καλύτερο τρόπο. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και μην κάνεις αρνητικές σκέψεις, γιατί είναι αυτονόητο ότι αυτό θα έχει αντίκτυπο στα αισθηματικά σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα στα επαγγελματικά σου ασχολήσου με δικά σου θέματα και μην προσπαθείς να βοηθήσεις μόνο τους άλλους. Μπορείς και εσύ να ζητήσεις την βοήθεια των συνεργατών σου. Μπορείς να κλείσεις καινούργιες συμφωνίες. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι στην καλύτερη τους κατάσταση. Πρόσεξε με κινήσεις που θα κάνεις να μην βγεις εκτός προγραμματισμού.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact