ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τρίτης 6 Νοεμβρίου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Είναι γεγονός ότι τεράστια προβλήματα έχουν συσσωρευτεί επάνω σου εδώ και καιρό και δυστυχώς μεγάλο μέρος από αυτά παραμένει άλυτα. Μην επιτρέπεις στις συναισθηματικές σου μεταπτώσεις να σε γυρίζουν πίσω ,σκέψου με αισιοδοξία το αύριο και οργάνωσε το πρόγραμμα που θα σου επιτρέψει να οδηγηθείς εκεί που έχεις επιλέξει.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα τα πας μια χαρά. Δίνεις στον σύντροφό σου αυτά που του λείπουν, ενώ με την αγάπη σου και την υπομονή σου μπορείς και περνάς τυχόν παρεξηγήσεις που μπορεί να έρχονται.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ότι και να κάνεις στον χώρο της εργασίας σου, πρέπει να κινηθείς με απόλυτη μυστικότητα αλλά και σοβαρότητα. Μην παρασυρθείς από δήθεν έμπιστα άτομα, γιατί θα κάνεις λάθη που δεν θα μπορούν να διορθωθούν. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι άσχημα, αλλά πρέπει να περιορίσεις τα πολλά έξοδα που τον τελευταίο καιρό είναι αρκετά.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Με τον Ερμή που μπαίνει σήμερα στο ζώδιο σου η εποχή είναι κατάλληλη για νέα ξεκινήματα σε πολλούς τομείς της ζωής σου. Άφησε ελεύθερη τη δημιουργικότητά σου να σε οδηγήσει σε δράσεις που θα καταπλήξουν. Νέα πρόσωπα κάνουν την εμφάνισή τους ξαφνικά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η καλή σου διάθεση θα σε κάνει πιο ερωτικό και θα αρχίσεις να διώχνεις τις τυχόν αμφιβολίες που μπορεί να έχεις για τον σύντροφό σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, σε συζητήσεις που μπορεί να γίνουν για κάποια αλλαγή σχεδίων καλό θα είναι να αφήσεις τους άλλους να αποφασίσουν. Μην πάρεις κανένα ρίσκο επάνω σου. Θέματα κληρονομικά ή φορολογικά θα σε προβληματίσουν έντονα αυτή την περίοδο. Φρόντισε να είσαι αρκετά συγκρατημένος σε οικονομικές συναλλαγές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Η μανία σου για τελειότητα μπλοκάρει διαρκώς γεγονότα και καταστάσεις με αποτέλεσμα να κουράζεσαι δίχως να παίρνεις ικανοποίηση. Άλλαξε αμέσως στάση και κάνε άλλο προγραμματισμό. Η τελειότητα υπάρχει μόνο στη φαντασία μας και η ζωή είναι πραγματική.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε να κλειστείς στον εαυτό σου και φρόντισε να λύσεις τις διαφορές που έχεις με τον σύντροφό σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Αλλαγές που θα γίνουν στον επαγγελματικό τομέα, καλό θα είναι να είσαι προετοιμασμένος για να αποφύγεις τις παγίδες. Μην ανακοινώσεις σχέδια που μπορεί να έχεις για το μέλλον. Τα οικονομικά σου θα έχουν στασιμότητα. Φρόντισε να κινηθείς ανάλογα σε κάποιες καταστάσεις που θα σου παρουσιαστούν, για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact