ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τρίτης 7 Αυγούστου

ΛΕΩΝ

Μειώστε την ταχύτητά σας και παραμερίστε για λίγο την εργασιακή σας δράση, αγαπητοί Λέοντες. Ο απρόβλεπτος Ουρανός γυρίζει ανάδρομος στον Ταύρο μέχρι τις 6 Ιανουαρίου 2019, και σας καλεί να κάνετε ένα διάλειμμα – όσο κι αν δεν σας αρέσει. Πρέπει να επεξεργαστείτε τις ιδέες σας εκ νέου, να έρθετε σε επαφή με τα σωστά άτομα, να κάνετε τις δοκιμές σας. Φροντίστε να συντονίσετε τους στόχους σας με τα δεδομένα του παρόντος, δουλέψτε την παρουσίασή σας για να κατακτήσετε στο μέλλον τα πλήθη!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι οξύμωρο να συμβουλεύσεις έναν Παρθένο να περιορίσει το εύρους των ονείρων του! Όμως έχετε ανοίξει πολλά ταυτόχρονα μέτωπα, κάτι που σας ενθουσιάζει αλλά και σας κουράζει πολύ. Η αλλαγή πορείας του ορμητικού Ουρανού σε ανάδρομη μέχρι τις 6 Ιανουαρίου 2019, θα κεντρίσει την πτυχή σας των οραμάτων μέχρι τις 6 Νοεμβρίου. Αν δεν είστε έτοιμοι να αφήσετε κάποια από τα εγχειρήματα που έχετε σε εξέλιξη, σκεφτείτε να λάβετε βοήθεια… Το τωρινό κόστος θα είναι αμελητέο μπροστά στο κέρδος που σας αναμένει στο μέλλον!

ΖΥΓΟΣ

Ένας καινούργιος εαυτός σας – ή ένας υπάρχων αλλά βαθιά θαμμένος – ενδέχεται να βγει στην επιφάνεια τους επόμενους μήνες, αγαπητοί Ζυγοί! Ο απρόβλεπτος Ουρανός γυρίζει ανάδρομος στον Ταύρο μέχρι τις 6 Ιανουαρίου 2019, φωτίζοντας αρχικά τις πτυχές σας της οικειότητας και των έντονων αισθημάτων. Η συγκροτημένη προσωπικότητά σας μπορεί να δώσει απρόσμενα τη θέση σας σε μια πιο σαγηνευτική. Όσο κι αν αυτό εκπλήξει εσάς αλλά και τους ανθρώπους του στενού σας κύκλου, η επαφή με αυτή την πλευρά σας θα αποδειχθεί εξαιρετικά αίσια. Απολαύστε τον συντονισμό με την ερωτική και σεξουαλική ιδιοσυγκρασία σας!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προσέξτε τι εύχεστε, αγαπητοί Σκορπιοί! Αν ελπίζατε να προκύψει κάτι ή κάποιος που θα ταράξει τις στενές σας σχέσεις προκειμένου να τις βάλει ξανά σε ορθή πορεία, είναι πιθανό να το βιώσετε μέσα στους επόμενους μήνες. Ο εκκεντρικός Ουρανός γυρίζει ανάδρομος στον Ταύρο μέχρι τις 6 Ιανουαρίου 2019, περνώντας τους πρώτους τρεις μήνες στον 7ο Οίκο σας των συμπράξεων. Αποφύγετε αυτή την περίοδο να μοιράζεστε κάθε σκέψη σας, προτιμήστε να επεξεργαστείτε τις ανάγκες της προσωπικής σας ζωής. Οι σχέσεις δεν προκύπτουν μαγικά, χωρίς να κοπιάσετε. Καθαρίστε τα κανάλια επικοινωνίας σας, συμβιβαστείτε αντί να απαιτείτε, τολμήστε να θίξετε ακόμα και τα ευαίσθητα θέματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ακόμα και τα πιο συγκροτημένα προγράμματα, χρειάζονται επεξεργασία από καιρό σε καιρό! Ο διασπαστής Ουρανός γυρίζει ανάδρομος στον Ταύρο μέχρι τις 6 Ιανουαρίου 2019, ενώ μέχρι τις 6 Νοεμβρίου θα κατοικεί στον τομέα της εργασίας και της ευημερίας σας. Τώρα ενδείκνυται να επιστρέψετε στο σχεδιαστήριο του πλάνου της ζωής σας, αποφεύγοντας κινήσεις που σας πιέζουν. Εστιάστε στη βελτίωση της υγείας σας, γίνετε πιο αντικειμενικοί ως προς τα θέματα και τα άτομα που θέλετε να επενδύσετε τον πολύτιμο χρόνο σας. Φροντίστε να δώσετε αρκετό χρόνο στη φροντίδα του εαυτού σας και στα αγαπημένα σας κατοικίδια.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact