ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τρίτης 7 Αυγούστου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα βέλη του Έρωτα μπορεί να παρεκκλίνουν προς κάθε κατεύθυνση από σήμερα! Ο άστατος Ουρανός γυρίζει ανάδρομος στον Ταύρο μέχρι τις 6 Ιανουαρίου 2019, ενώ μέχρι τις 6 Νοεμβρίου θα διασχίζει τις πτυχές σας του ρομάντζου, της φήμης και του δράματος. Ευνοείται κάθε καλλιτεχνική και ερωτική δραστηριότητα, αν φανείτε πρόθυμοι να μειώσετε την ταχύτητά σας και να πειραματιστείτε. Μην φτάσετε στο σημείο να καταρρίψετε την μονογαμική σας ιδιοσυγκρασία, ούτε να ξεπεράσετε τα όρια των άλλων στις ρομαντικές σας προσεγγίσεις. Χωρίς να σβήσετε τη λάμπα της αγάπης, μην την μετατρέψετε σε προβολέα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το σπίτι σας είναι άδυτο ή πεδίο μάχης, αγαπητοί Υδροχόοι; Αν δεν αποτελεί την προσωπική σας όαση, θα καταφέρετε να κάνετε σαρωτικές αλλαγές επί αυτού μέσα στους επόμενους τρεις μήνες. Από σήμερα και μέχρι τις 6 Ιανουαρίου ο απρόβλεπτος συγκυβερνήτης σας Ουρανός, θα κινείται ανάδρομος στον Ταύρο. Μέχρι τις 6 Νοεμβρίου θα βρίσκεται στον τομέα σας του σπιτιού, μετά θα περάσει στον οίκο σας της επικοινωνίας. Πολλά θα αλλάξουν μέχρι τις αρχές του 2019, από την έδρα κατοικίας σας ή τη σύνθεση των ατόμων που συμβιώνετε. Αν υπάρχουν διαφωνίες υπό την στέγη σας, φέρτε τα ενδιαφερόμενα μέρη στην τράπεζα της διαπραγμάτευσης. Με υπομονή και ρεαλισμό, θα καταφέρετε να βρείτε λύσεις!

ΙΧΘΥΕΣ

Δεν αναμένατε κάποιες ρωγμές στο περιβάλλον σας, όμως ενδέχεται να προκύψουν. Ο εκκεντρικός Ουρανός κινηθεί ανάδρομος στον τομέα σας της έκφρασης μέχρι τις 6 Νοεμβρίου, για να μεταβεί μετά στον οίκο των οικονομικών σας μέχρι τις 6 Ιανουαρίου 2019. Το πιο πιθανό είναι να ανακαλύψετε προβλήματα σε συνεργασίες και οικονομικούς χειρισμούς. Πάρτε τα ηνία της κατάστασης, γιατί μέσα στα ερείπια κρύβονται θησαυροί γνώσης και κατανόησης. Να είστε σαφείς στα ζητούμενά σας, για να πετύχετε τις πιο αγαστές συνεργασίες!

Πηγή: astro-live.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact