ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τρίτης 9 Απριλίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Κάντε με ευγένεια και τρυφερότητα τις προσεγγίσεις σας, αγαπητοί Αιγόκεροι! Μια συνάντηση ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα, κεντρίζει τη ζώνη των επικοινωνιών σας. Αν έχετε απομακρυνθεί από κάποια άτομα, η στήριξή τους τώρα μπορεί να σας βοηθήσει σε μια ουσιαστική ενδοσκόπηση. Δείξτε ότι ανταποδίδετε την αγάπη που λαμβάνετε, για να διατηρείτε την ομαλή ροή της θετικής ενέργειας στο κάρμα σας. Ακολουθήστε την ανάγκη σας να παράσχετε έναν τρυφερό ώμο σε ανθρώπους που ξέρετε ότι περνούν δυσκολίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Το σκηνικό στήνεται για γλυκιά και παλαιομοδίτικη αγάπη, αγαπητοί Υδροχόοι! Η Αφροδίτη συναντά τον Ποσειδώνα και σας επιστρέφει σε πιο αγνές εποχές: Όταν γράφατε ραβασάκια σε πραγματικό χαρτί αντί για μια οθόνη. Ραντίστε το σημείωμά σας με το άρωμά σας και εκπλήξτε το ταίρι σας με ένα ρομαντικό δείπνο. Να ξέρετε ότι μια εξόρμηση στην αγορά για τα απαραίτητα, θα αποτελέσει διεγερτικό για τη φαντασία και τη διάθεσή σας… Δώστε περισσότερο χρόνο και σημασία στις λεπτομέρειες – και στο αντικείμενο του πόθου σας αργότερα!

ΙΧΘΥΕΣ
Αρχίστε να απολαμβάνετε την κάθε διαδρομή, αγαπητοί Ιχθύες! Μια συνάντηση της επουλωτικής Αφροδίτης με τον ονειροπόλο Ποσειδώνα στο ζώδιό σας, θα σας ωθήσει να θέσετε καινούργια όρια. Η ταχύτητα δεν είναι πάντα θετικός παράγοντας για να φτάσετε στον στόχο σας: Χρειάζεται επίσης συναίσθημα και διαίσθηση στη συνταγή. Οι παλιές πληγές πρέπει να αποτελέσουν μάθημα για τα λάθη σας, αντί να σας προκαλούν αυτολύπηση. Μπορείτε να αντλήσετε σοφία από τοξικά πρόσωπα και πράγματα – αλλά στη συνέχεια φροντίστε να τα αποβάλλετε από τη ζωή σας!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact