ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τρίτης 9 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ
Έχετε ανάγκη από μια γλυκιά απόδραση, αγαπητοί Κριοί! Σας αρκεί μια ανάπαυλα για ένα χαλαρωτικό μασάζ ή κάποιες πιο ερωτικές προοπτικές. Προσέξτε μόνο να μην χάσετε την εστίασή σας, εξαιτίας της συνάντησης της ρομαντικής Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες και τον ονειρικό 12ο Οίκο σας. Μπορεί να φανείτε διατεθημένοι να βάλετε κάποια πράγματα κάτω από το χαλί, προκειμένου να διατηρήσετε την αίσια οπτική σας. Αλλά μην φτάσετε σε σημείο άρνησης: Δεν μπορείτε να μετατρέψετε έναν βάτραχο σε πρίγκιπα, όσο κι αν το θέλετε!

ΤΑΥΡΟΣ
Είναι πλατωνική αυτή η φιλία ή σιγοβράζει κάτι περισσότερο, αγαπητοί Ταύροι; Όλα πέφτουν στο τραπέζι και σας μπερδεύουν, εξαιτίας της συνάντησης της ρομαντικής Αφροδίτης με τον ασαφή Ποσειδώνα στους Ιχθύες και τον εκφραστικό 11ο Οίκο σας. Δεν αποκλείεται να θολώσει κάπως την οπτική σας όσο αφορά τα ρομαντικά σας ενδιαφέροντα. Ωστόσο, η ιδιοσυγκρασία σας κατέχει το δικαίωμα να «δοκιμάζει τα νερά» που άλλοι θα φοβούνταν… Πολλές εμπειρίες μπορούν να προκύψουν από μια αλλαγή στις προσεγγίσεις σας. Ακόμα κι αν δεν καταλήξετε σε ρομάντζο, θα κερδίσετε φίλους και έμπνευση!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αφήστε τον ρεαλισμό και τολμήστε να κάνετε μεγάλα όνειρα, αγαπητοί Δίδυμοι! Το σύμπαν σας δίνει τη δύναμη να πραγματώσετε τις πιο μεγαλεπήβολες φιλοδοξίες σας. Η συνάντηση της διαισθητικής Αφροδίτης με τον «μάγο» Ποσειδώνα στους Ιχθύες, ζητά μόνο να οραματιστείτε αυτά που θέλετε. Δεν χρειάζεται να ενημερώσετε κανέναν για όσα θα επιλέξετε, χρειάζεται μόνο να δείτε την ευρύτερη εικόνα των θεμάτων. Επικοινωνήστε με τους ανθρώπους που θαυμάζετε ή διαβάστε τις ιστορίες τους για να παραδειγματιστείτε. Ενδείκνυται να κάνετε μικρά διαλείμματα στη διάρκεια της μέρας, προκειμένου να δώσετε στη διαίσθησή σας χώρο να ξεδιπλωθεί!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο ορθολογισμός μπορεί να πάρει μια μικρή άδεια, αγαπητοί Καρκίνοι! Μια συνάντηση περίσπασης ανάμεσα στην Αφροδίτη των απολαύσεων και τον ονειροπόλο Ποσειδώνα, θα σας δυσκολέψει στη συγκέντρωση… Γι’ αυτό μην προσπαθήσετε να βγάλετε το κεφάλι σας από τα σύννεφα! Η μουσική, η ποίηση και άλλες ψυχαγωγικές δράσεις μπορούν να αποτελέσουν θαυμάσια μέσα έμπνευσης για τα μελλοντικά σας σχέδια. Βρείτε τρόπο να βρεθείτε στους πιο περιζήτητους κύκλους, να διασκεδάσετε με τέχνη. Δώστε σημασία σε κάθε αναλαμπή και καταγράψτε τη όσο το ένστικτό σας δουλεύει υπερωριακά!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact