ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τρίτης 9 Δεκεμβρίου

Τα Ζώδια της Τρίτης 9 Δεκεμβρίου

Διαβάστε αναλυτικά τα ζώδια της Τρίτης και μάθετε όλα όσα πρόκειται να σας συμβούν.

ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Έχεις επιφορτιστεί με κάποιες οικογενειακές υποχρεώσεις και θα αντιδράσεις με προστατευτικά. Αλλά από την άλλη αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο θα αντιδράσεις πολύ έντονα και ίσως να έχεις μεγάλη υπερβολή στις κινήσεις σου.
Ερωτικά: Η σχέση με τον Καρκίνο είναι μια πολύπλοκη διαδικασία για σένα γιατί δεν ξέρεις ακριβώς τις αντιδράσεις του και ίσως κάθε φορά να σε ταράζει με τις γκρίνιες και τις ανησυχίες του. Αλλά εσύ επειδή έχεις ένα μικρό πάθος μαζί του κάνεις τα αδύνατα δυνατά να τον/την ευχαριστήσεις. Αν με τον Ζυγό δημιουργηθούν απαιτήσεις από την πλευρά σου πιθανόν να μην μπορεί να σε ικανοποιήσει γιατί θα είναι κολλημένος/η με κάποιες οικογενειακές υποχρεώσεις και ίσως αυτό να σε ενοχλήσει.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς να νοικοκυρέψεις μια κατάσταση η οποία σε δυσκολεύει γιατί υπάρχουν άτομα που δεν τους ενδιαφέρει και πάρα πολύ η ποιότητα και αυτό είναι η σύγκρουσή σας. Πιθανόν να πάρεις απόφαση να δουλέψεις από το σπίτι σου για να έχεις και χρόνο για την οικογένεια σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Θέλεις όλα να είναι τακτοποιημένα γιατί αυτό σου δημιουργεί ηρεμία και κυρίως ασφάλεια ότι έχεις πράξει σωστά για την οικογένεια σου και για τα δικά σου τα άτομα. Το ότι θα προσπαθήσεις να βελτιώσεις κάποιες συνθήκες για την διαβίωση σου θα σε βοηθήσει να νιώσεις ασφάλεια και σιγουριά.
Ερωτικά: Υπάρχει ένα πρόσωπο που σε αναστατώνει πάρα πολύ η σκέψη του γιατί έχεις αγωνία αν τελικά θα είστε μαζί είτε γιατί μπορεί να βρίσκεται στο εξωτερικό, είτε γιατί οι συνθήκες δεν του επιτρέπουν να συναντηθείτε. Εσύ θέλεις να κάνεις ένα βήμα μακριά του γιατί θέλεις πάνω από όλα να εξασφαλίσεις την ατομική σου ισορροπία.
Οικονομικά & Καριέρα: Κάνεις κινήσεις συντηρητικές γιατί δεν θέλεις με τίποτε να γίνουν λάθη για αυτό δεν πας κόντρα είτε στο περιβάλλον σου, είτε σε κάποιους συνεργάτες οι οποίοι πιθανόν να σου προτείνουν να ρισκάρεις περισσότερο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Βρίσκεσαι σε μια φάση που ίσως να θέλεις να μαζέψεις και να εξασφαλίσεις για σένα όλα αυτά που έχεις ανάγκη και τις πιο πολλές φορές απέχεις συνήθως από άγνοια ή φόβο. Τα ψώνια για το σπίτι ή η φροντίδα του θα σε βγάλει από την καθημερινότητά σου αλλά θα σε βοηθήσει να εξασφαλίσεις τα δέοντα.
Ερωτικά: Γίνεσαι αρκετά καχύποπτος/η και ιδιαίτερα κλειστός/η για τα δικά σου δεδομένα. Ίσως να πρέπει να συμβιβαστείς για λίγο και να ακούσεις και κάποιες βαθιές συναισθηματικές σου ανάγκες που πιθανόν να έχεις παραμερίσει.
Οικονομικά & Καριέρα: Η συνεργασία με ένα Αιγόκερω πιθανόν να σε επηρεάσει γιατί θα σε βάλει κατά κάποιο τρόπο σε ένα πρόγραμμα που ίσως στην αρχή να σου φαίνεται υπερβολικό αλλά το ξέρεις ότι χωρίς αυτό το στρίμωγμα δεν θα κάνεις κάτι το αξιόλογο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Αναζητάς την προσωπική σου ισορροπία και στην ουσία την ατομική σου προστασία και ίσως να μείνεις μακριά από όλους και όλα. Με αυτόν τον τρόπο θα εξασφαλίσεις την ηρεμία σου αλλά και μια καλύτερη σχέση με τον εαυτό σου.
Ερωτικά: Προσπαθείς να καταλάβεις τα συναισθήματα του άλλου ατόμου χωρίς όμως να παραβαίνεις τις δικές σου αξίες και θέλω. Ίσως αυτό να σου δώσει να καταλάβεις μέχρι που μπορείς να πας και που θα σταματήσεις. Με τον Αιγόκερω θα γίνουν κινήσεις για να μιλήσετε πιο βαθιά και αληθινά αλλά την πρωτοβουλία θα την πάρεις εσύ.
Οικονομικά & Καριέρα: Η στάση σου απέναντι σε κάποιες καταστάσεις μπορεί να παραμένει κάπως απόμακρη ή να φαίνεται ότι κοιτάζεις μόνο το συμφέρον σου και να μην θέλεις να κάνεις καμία παραχώρηση, ακόμα και σε ένα άτομο από την οικογένεια σου.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Βρίσκεσαι μέσα στις σκέψεις σου και αυτό σίγουρα δεν είναι εύκολο για σένα γατί μπορεί η δράση σου να είναι περιορισμένη. Αν σε απασχολεί το πρόβλημα ενός ατόμου από την οικογένειά σου θα προσπαθήσεις να βοηθήσεις και να δώσεις λύσεις αλλά μπορεί να μην μείνεις πολύ ευχαριστημένος/η.
Ερωτικά: Παραμένεις μέσα σε μια ησυχία που δεν θέλεις να διαταράξεις γιατί ίσως δυσκολεύεσαι να πάρεις κάποιες αποφάσεις και θέλεις να τις σκεφτείς πολύ καλά. Το να είσαι μαζί με τον Τοξότη δεν είναι τόσο δύσκολο. Αλλά έχετε θέματα από εξωγενείς παράγοντες οι οποίοι δεν σας αφήνουν να χαρείτε τον έρωτά σας. Ο θυμός για ένα Αιγόκερω πιθανόν να σε έχει κάνει να απομονωθείς για λίγο.
Οικονομικά & Καριέρα: Η σκέψη σου να κάνεις κάτι διαφορετικό με στόχο να ξεφύγεις από τα ίδια και τα ίδια στροβιλίζεται συνέχεια στο μυαλό σου αλλά προς το παρόν θα χρησιμοποιήσεις όποια και όσα μέσα διαθέτεις για να μην βγεις προς τα έξω γιατί δεν νιώθεις πολύ δυνατός/ή. Πάντως νιώθεις ότι δεν θέλεις να ανακοινώνεις τα σχέδια σου και αυτό πιθανόν να σε προστατέψει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Η προσγείωση σου θα είναι πολύ θετική γιατί θα ξαναμαζευτείς για λίγο στο καβούκι σου και αυτό σίγουρα θα σε κάνει περισσότερο επιφυλακτικός/η. Κυρίως θα ασχοληθείς με κάποιους φίλους σου που θέλεις να προστατέψεις γιατί κατά κάποιο τρόπο τους θεωρείς συγγενείς σου.
Ερωτικά: Προτιμάς να έχεις μια πολύ προστατευτική συμπεριφορά αλλά ίσως με τον τρόπο σου να μην στέλνεις ερωτικό μήνυμα γιατί με τόση φροντίδα το άλλο άτομο ίσως νομίζει ότι δεν το βλέπεις ερωτικά. Εκτός κι αν είναι ένας έμμεσος τρόπος, επειδή δεν θέλεις να είσαι με την καρδιά σου σε αυτή τη σχέση. Με τον Καρκίνο θα βρεθείς σε φιλικό επίπεδο και πιθανόν να θέλετε και οι δυο να ξανασυναντηθείτε.
Οικονομικά & Καριέρα: Η συγκρατημένη συμπεριφορά σου θα βοηθήσει στο να βάλεις σε τάξη τις σκέψεις σου που είναι άνω κάτω και θα αποκτήσεις ξανά το παλιό, καλό, πρακτικό σου πνεύμα. Οι συναισθηματικές σου κεραίες θα πιάσουν τον τρόπο που πρέπει να διαχειριστείς μια κατάσταση.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Προσπαθείς να έρθεις πιο κοντά με όλα τα πρόσωπα που είσαι μαζί γιατί θέλεις να καταλάβεις τι είναι αυτό που χρειάζεται να κάνεις από την πλευρά σου για να μην νιώθεις ενοχές και έντονη συναισθηματική ανασφάλεια. Ίσως χρειαστεί να φροντίσεις ή να προστατεύσεις άτομα από την οικογένεια σου.
Ερωτικά: Με τον Καρκίνο ή Αιγόκερω χρειάζεται να βρεθείτε για λίγο έξω από τον χώρο του σπιτιού, αν έχετε μαζί οικογένεια ή συζείτε για να μιλήσετε για τα κοινά σας θέματα. Θα πρέπει να ανανεώσεις τον τρόπο που επικοινωνείς, φροντίζοντας περισσότερο για τις ανάγκες του άλλου ατόμου, κυρίως τις συναισθηματικές. Για αυτό πιθανόν να κατανοήσεις τον Ιχθύ που με τον τρόπο του προσπαθεί να σου δείξει ότι υποφέρει.
Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεται να είσαι εχέμυθος/η ή να συμβιβαστείς με την ιδέα ότι θα δουλέψεις απομονωμένος/η, χωρίς να επικοινωνείς και να μιλάς με άλλους γιατί πιθανόν να είναι μυστικό. Η συμμετοχή σου σε μια οικογενειακή επιχείρηση θα είναι καθοριστική.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Κινείσαι εκ του ασφαλούς και προσπαθώντας να βρεθείς σε λημέρια γνώριμα δεν θα ξεφύγεις από μια κοινότυπη ημέρα που θα σου δημιουργεί όμως νοσταλγικές μνήμες και διάθεση να ψάχνεις στα μπαούλα της οικογένειας ή άλμπουμ παλιών φωτογραφιών.
Ερωτικά: Η σκέψη ενός Καρκίνου σου κάνει καλό γιατί θα βρεθείς πολύ κοντά του και σίγουρα θα βγουν από μέσα σου έντονα συναισθήματα που θα σε κάνουν να πιστέψεις ότι είναι ο δικός σου άνθρωπος. Ακόμα και μια δύσκολη εμπειρία να σε πιέζει με τον Κριό ή τον Ταύρο θα βρεις τρόπο να την ξεπεράσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Αντιστέκεσαι σε όλες τις αρνητικές καταστάσεις γιατί θέλεις κατά κάποιο τρόπο να τις ξεπεράσεις. Βρίσκεσαι σε μια φάση που δεν θέλεις να αφήσεις πράγματα έξω από τη επίβλεψή σου και αυτό μάλλον θα σε κουράσει αρκετά αλλά στο τέλος θα έχεις κέρδος και εξασφάλιση.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Βρίσκεσαι ανάμεσα στην προσωπική σου ελευθερία και αυτοπροστασία και την οικογένεια σου και είναι αρκετά δύσκολο να τα συμβιβάσεις εξαιτίας της φύσης σου. Πρέπει να καταλάβεις ότι μερικές φορές δεν μπορείς να είσαι χύμα και ανοικτός/η και χρειάζεται να κρατάς και κάποιες επιφυλάξεις.
Ερωτικά: Η σχέση με τον Καρκίνο μπορεί να σου φέρνει μια μεγάλη στεναχώρια γιατί ενώ εσύ κάνεις πολλά πράγματα για αυτόν/η, έχει παράπονα μαζί σου. Ο λόγος είναι ότι δεν μπορεί να καταλάβει αυτή την μεγάλη σου ανάγκη για να βγαίνεις έξω και να επικοινωνείς με τόσο πολύ κόσμο. Με τον Υδροχόο θα αρχίσετε να μιλάτε πιο ελεύθερα και ίσως κάπως να μπορέσετε να τα βρείτε.
Οικονομικά & Καριέρα: Η προσπάθεια που κάνεις πιθανόν να σου φαίνεται άνευρη και χωρίς αποτέλεσμα αλλά μην απογοητεύεσαι γιατί ξαφνικά θα σου έρθουν όλα τα καλά μαζεμένα κι ίσως μπορέσεις να εξασφαλίσεις το παραπάνω που αναζητάς. Προς το παρόν θα έχεις μεγάλη συντηρητικότητα σε όλα σου τα έξοδα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Συγκεντρώνεσαι περισσότερο στα δικά σου άτομα και στον χώρο που θεωρείς ότι σε προστατεύει γι’ αυτό δεν μιλάς πολύ αλλά ούτε και εκδηλώνεσαι ανοικτά. Θέλεις να κρατήσεις κάποιες αποστάσεις και να είσαι κοντά μόνο με αυτά τα πρόσωπα που εμπιστεύεσαι, φιλικά ή μέλη της οικογένειάς σου.
Ερωτικά: Η σχέση με τον Καρκίνο θα σε κάνει να νιώσεις μεγάλη οικειότητα γιατί έχετε κοινούς στόχους και ίδιο τρόπο που εκδηλώνετε τα συναισθήματά σας. Αν προσπαθήσεις όμως να αποδείξεις τον εαυτό σου θα έχεις δυσκολίες πιθανόν με τον Κριό γιατί ίσως δεν σου αφήνει τα περιθώρια.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις πολλά να κάνεις και να σκεφτείς αλλά για την ώρα θα προσπαθήσεις να συνέλθεις από την πίεση των προηγούμενων ημερών η οποία ήταν υπερβολική. Θα μαζευτείς περισσότερο και θα κάνεις αυστηρές επιλογές με ποιον θα μιλήσεις και με ποιον θα έρθεις πιο κοντά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά: Θα παραδεχτείς ότι έχεις τις κλειστές σου και όλο σκέφτεσαι και τελειωμό δεν έχει. Μπορεί να νιώθεις ότι έχεις ανοικτά πολλά μέτωπα γι’ αυτό θα πρέπει να αλλάξεις όλη σου την συμπεριφορά και να γίνεις πιο εσωστρεφής και ίσως καχύποπτος/η. Η φροντίδα της οικογένειας ίσως να σε πιέζει αρκετά.
Ερωτικά: Βρίσκεσαι σε μια φάση που μπορεί να νιώθεις ότι δεν είσαι ο εαυτός σου γιατί χρειάζεται να αλλάξεις για να επικοινωνήσεις, κυρίως με τον Καρκίνο ή τον Σκορπιό, να προσαρμοστείς με τα δικά τους θέλω και να κάνεις την υπέρβασή σου. Είναι δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο. Με τον Αιγόκερω ίσως να έρθετε πιο κοντά ακόμα και για θέματα επαγγελματικά αλλά τουλάχιστον θα καταλάβεις τι είναι αυτό που θέλει από εσένα.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναζητάς κατά κάποιο τρόπο την εξασφάλιση αλλά μάλλον βλέπεις ότι δεν είναι και πολύ εύκολη γιατί θα πρέπει να κάνεις περισσότερες προσπάθειες οι οποίες θα σε κρατήσουν καθηλωμένο/η και δεν σου αρέσει. Όμως αν τα βάλεις κάτω με τη λογική θα δεις ότι κάπως χρειάζεται να συμβιβαστείς, ακόμα και με πράγματα που δεν σου πηγαίνουν καθόλου.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά: Έχεις ανάγκη να επικοινωνήσεις και να έρθεις περισσότερο κοντά με τα παιδιά σου και την οικογένεια σου γιατί με κάποιο τρόπο καταλαβαίνεις ότι για σένα είναι η μεγαλύτερη αξία της ζωής σου. Επίσης, η πιθανή δημιουργία ενός παιδιού να σε έχει ξεσηκώσει και το μυαλό σου να είναι κολλημένο μόνο εκεί.
Ερωτικά: Θέλεις να είναι όλα στρωμένα και τακτοποιημένα για να μπορείς να λειτουργήσεις και να είσαι ο εαυτός σου. Αν δεν το νιώσεις αυτό, σήμερα, καλό θα ήταν να μην κάνεις κανένα βήμα ούτε και κινήσεις που θα δείχνουν άλλο και θα εννοείς άλλο. Με τον Καρκίνο θα έχεις την ευκαιρία να εκφραστείς ανοικτά αν το θέλεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Ενστικτωδώς, προσπαθείς να προστατεύσεις τα νώτα σου μέσω κινήσεων που κάνεις γιατί δεν θέλεις να υπάρξει κάτι που μπορεί να σε εκθέσει. Η γραμμή που θα κρατήσεις είναι δημιουργική και ίσως ρισκάρεις για να πάρεις κάποιες πληροφορίες αλλά δεν θα κάνεις κάτι πέρα από τις δυνάμεις σου.

Πηγή:www.astrology.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact