ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια του Μ. Σαββάτου 27 Απριλίου

ΛΕΩΝ

Γενικά
Φίλε Λέοντα, σήμερα με το Τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα, ίσως έρθουν κάποιες παροδικές απογοητεύσεις, που έχουν να κάνουν με την συλλογική προσπάθεια, την ομαδική δραστηριότητα, τις αλτρουιστικές πράξεις, τις φιλίες σου, τα οράματα και τα ιδανικά σου! Ίσως να έδωσες παραπάνω από όσα πρέπει σε ανθρώπους και τώρα αυτοί φαίνονται να είναι αγνώμονες και αχάριστοι! Φρόντισε και εσύ όμως να αποφύγεις κουτσομπολιά, που ενδεχομένως να σε εκθέσουν!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μην θεωρείς ότι μία φιλική συμπεριφορά, μπορεί να σημαίνει και φλερτ ή έρωτας, αφού μπορεί να κάνεις κίνηση ερωτικής προσέγγισης και τελικά να απογοητευτείς! Αν είσαι δεσμευμένος, μην προκαλείς με την συμπεριφορά σου και την τάση σου για ανεξαρτησία, επειδή απλά θεωρείς δεδομένα κάποια πράγματα στην σχέση σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Αν αποφύγεις καυγάδες μέσα στο συναδελφικό περιβάλλον λόγω οξυθυμίας, θα έχεις επιτυχία και ικανοποίηση! Περιόρισε τα έξοδα που κάνεις για άλλους! Καιρός να κοιτάξεις και τον εαυτό σου, πλέον!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα με το Τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα, να σε επηρεάζει άμεσα, οφείλεις να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή σε όλους τους τομείς της ζωής σου, αφού υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κάνεις λανθασμένες ενέργειες, που θα δυσκολέψουν ή θα επιβραδύνουν την πρόοδό σου και τις φιλοδοξίες σου! Μην εμπιστεύεσαι τυφλά τα λόγια των άλλων και μην λες πολλά, αν δεν θέλεις να εκτεθείς και να επωφεληθεί κάποιος άλλος από αυτήν την συμπεριφορά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μην εξιδανικεύεις ανθρώπους, καταστάσεις και γνωριμίες, επειδή έτσι σε βολεύει, αφού δεν είναι όλα έτσι όπως φαίνονται! Αν είσαι δεσμευμένος, φρόντισε να είσαι έντιμος, πιστός και συνεπής στις υποσχέσεις που έχεις δώσει, ώστε να μην έρθουν απογοητεύσεις και παρεξηγήσεις στην σχέση σου με τον σύντροφο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, προσοχή χρειάζεται από μέρους σου, ώστε να αποφύγεις σοβαρά λάθη που δύσκολα θα διορθωθούν μετά. Επίσης, καλό θα είναι να μην ριψοκινδυνέψεις οικονομικά, με ανούσιες αλλαγές και τολμηρά έξοδα!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ζυγέ, με το Τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα, θα χρειαστεί σήμερα αρκετή προσοχή από μέρους σου, σε τυχόν συζητήσεις, σε κάθε τομέα της ζωής σου, που μπορεί να κρύβουν παγίδες, τις οποίες δεν μπορείς απευθείας να αναγνωρίσεις! Επίσης, αν σκοπεύεις να κάνεις μετακίνηση σήμερα ή κυρίως αν θες να ταξιδέψεις, φρόντισε να είσαι συνεπής και τέλεια οργανωμένος, για να αποφύγεις δυσάρεστες συνέπειες ή και καθυστερήσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, περιόρισε τις προσδοκίες σου και τον ενθουσιασμό σου στον ερωτικό τομέα! Μην ενθουσιάζεσαι υπέρμετρα με μηνύματα που θα λάβεις και με νέες γνωριμίες! Αν είσαι δεσμευμένος, μέσα από αποκαλύψεις και γεγονότα, θα διαπιστώσεις ότι είχες απατηλές ελπίδες για ένα θέμα που αφορά την σχέση σου, ότι ήσουν υπερβολικά αισιόδοξος και είχες θέσει πολύ υψηλούς ερωτικούς στόχους!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σοβαρότητα και ωριμότητα απαιτούν άμεσα τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου! Αν τα τηρήσεις, δεν έχεις να φοβηθείς απολύτως τίποτα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Σκορπιέ, με το Τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα, οφείλεις να είσαι πολύ προσεκτικός στις εκτιμήσεις σου, αφού υπάρχει τάση για απώλειες, αποτυχίες ή εξαπατήσεις, που θα σε προσγειώσουν απότομα! Μην ξεχνάς, πως τίποτα δεν είναι δεδομένο και ότι τα λόγια δεν είναι για να εμπιστεύεσαι, χωρίς πράξεις! Μην νιώσεις σίγουρος αν δεν δεις πρώτα, τρανταχτές αποδείξεις, για να γλιτώσεις απογοητεύσεις και ρήξεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, η σημερινή ημέρα εγκυμονεί ορισμένους κινδύνους για τη σχέση σου, αφού σου δημιουργεί ανασφάλεια ο σύντροφος με την συμπεριφορά σου, που πιθανόν να σε ωθήσει στα άκρα. Αν είσαι ελεύθερος, η παρούσα όψη, μπορεί να σου φέρει μια ρομαντική και ενδιαφέρουσα γνωριμία, η οποία όμως απαιτεί χρόνο, για να επενδύσεις επάνω της!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η σημερινή ημέρα επηρεάζει αρκετά αρνητικά τον τομέα των οικονομικών σου και γι’ αυτό θα πρέπει να είσαι επιφυλακτικός στις συναλλαγές σου! Επαγγελματικά, έρχονται αποκαλύψεις που ευνοούν τα συμφέροντα σου και τους στόχους σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Αγαπητέ Τοξότη, το Τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα σε επηρεάζει άμεσα! Ετοιμάσου να αντιμετωπίσεις σύγχυση στον τομέα των σχέσεών σου και ένα θολό τοπίο, που σου δημιουργεί αναπάντεχη ανασφάλεια και αίσθηση αβεβαιότητας! Οφείλεις να είσαι προσεκτικός στη συμπεριφορά σου, αφού είναι πιθανό ακόμα και ένα μικρό ψέμα σου, να φέρει άσχημες συνέπειες στην καθημερινότητα σου! Φρόντισε να είσαι προσγειωμένος και να βλέπεις κατάματα την αλήθεια λοιπόν!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, δεν βλέπεις καθαρά κάποια πράγματα και γι’ αυτό καλό θα ήταν σήμερα να μην επενδύεις σε νέες γνωριμίες, που δεν εγγυώνται σίγουρο μέλλον και σταθερότητα. Αν είσαι δεσμευμένος, κάποιος από τους δυο σας, πιθανόν να νιώσει προδομένος και να πληγωθεί! Απέφυγε εντάσεις και καυγάδες, αφού όλο αυτό θα είναι παροδικό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, απογοητεύεσαι, ιδίως λόγω της συμπεριφοράς συναδέλφων και συνεργατών! Προσοχή χρειάζεται και στον οικονομικό τομέα, αφού δεν εκτιμάς σωστά κάποιες καταστάσεις!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact