ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια του Μ. Σαββάτου 27 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Φίλε Κριέ, με το Τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα σήμερα, ίσως νιώσεις πως η λογική σου δεν μπορεί να σε βοηθήσει σε αποφάσεις και κρίσιμες καταστάσεις, αφού το τοπίο είναι αρκετά θολό! Μπορείς τώρα να εκμεταλλευτείς την αυξημένη σου έμπνευση και φαντασία, αλλά καλό θα είναι να αποφύγεις κάθε είδους νέο ξεκίνημα και να προσέχεις στις μετακινήσεις σου! Μην εμπιστεύεσαι λοιπόν τις υποθέσεις του μυαλού σου και μην μπλέκεσαι σε κουτσομπολιά, που μπορεί να σε εκθέσουν!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, φρόντισε να πειθαρχήσεις και να βάλεις τις αξίες σου σε συγκεκριμένα καλούπια στην σχέση σου και επιδίωξε άμεση και ξεκάθαρη επικοινωνία με τον σύντροφο! Αν είσαι ελεύθερος, φρόντισε να αποφύγεις παρερμηνείες και εμπόδια στη συνεννόηση και στο φλερτ! Είναι εμφανής η ικανότητα σου για γοητευτική επικοινωνία, αλλά μάλλον λαμβάνεις κάποια πράγματα, διαφορετικά από ό,τι είναι!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά θα αναγκαστείς να αναθεωρήσεις γνώσεις και πληροφορίες και πιθανόν να αισθανθείς πως δεν μπορείς να συγκεντρωθείς! Οικονομικά, προκύπτουν έξοδα για μετακινήσεις ή για μέσα μεταφοράς!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Σήμερα, φίλε Ταύρε, λόγω του Τετραγώνου Άρη-Ποσειδώνα, έχεις την τάση να στηρίζεσαι περισσότερο στη διαίσθησή σου, παρά σε αντικειμενικά και λογικά κριτήρια, με αποτέλεσμα να απογοητευτείς αργά ή γρήγορα! Θα αισθανθείς σίγουρα την ανάγκη να προστατέψεις τα κεκτημένα σου και να προσκολληθείς στα υλικά αγαθά και ενδέχεται να δημιουργηθούν προβλήματα σε κάθε είδους συναλλαγές, ιδίως ότι αφορά πρακτικές υποθέσεις! Μην εμπιστεύεσαι τυφλά τους άλλους, ώστε να μην νιώσεις τελικά προδομένος!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, μην νομίζεις ότι μπορεί να απολαύσεις τις χαρές του έρωτα, χωρίς να καταπιέζεσαι από τα Πρέπει, τα Μη και τις τύψεις! Φρόντισε να είσαι έντιμος και ολιγαρκής και να μην θεωρείς τίποτα και κανέναν, δεδομένο! Αν είσαι ελεύθερος, μην βασίζεσαι τώρα σε νέες γνωριμίες, που πιθανόν να σε πληγώσουν αργότερα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, δεν σου αρκεί ο χρόνος για να τελειώσεις εκκρεμότητες! Οικονομικά, έρχονται απώλειες και πιέσεις σήμερα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Αγαπητέ Δίδυμε, με το Τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα, η διάθεσή σου, που ομολογουμένως το τελευταίο διάστημα, ήταν στα πάνω της, ήρθε η ώρα να προσγειωθεί και μάλιστα απότομα! Μπορεί να έχεις σίγουρα πολλές ευκαιρίες για δραστηριότητες, οι οποίες σε ενθουσιάζουν και σε ευχαριστούν, ωστόσο, πρέπει να διατηρήσεις χαμηλά τις προσδοκίες σου, ώστε να μην χαλάσεις την καλή σου διάθεση, λόγω απομυθοποίησης και απογοήτευσης! Μην πιστεύεις σε υποσχέσεις και μεγάλα λόγια!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μην παρασυρθείς από λόγια ή καταστάσεις, που δεν είναι όπως φαίνονται! Καλό θα είναι να αποφύγεις νέα ξεκινήματα, που όχι μόνο δεν θα σε ευχαριστήσουν, αλλά θα αποδειχθούν και ψευδαισθήσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, απέφυγε ψέματα, μυστικά, αλλά και νεύρα, απέναντι στον σύντροφο, γιατί θα βγεις χαμένος!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην θεωρείς δεδομένη την επαγγελματική και οικονομική σου κατάσταση, τώρα! Το ρίσκο, η βιασύνη και η υπερβολική αυτοπεποίθηση, θα φέρουν ζημιές!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Φίλε Καρκίνε, το σημερινό Τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα , θα πλήξει τα κρυφά σου όνειρα και τις ανεκπλήρωτες ελπίδες σου! Επαναφέρει κάποιους φόβους και ανασφάλειες, κυρίως μετά από κάποιες αποκαλύψεις! Η αλήθεια, την οποία μέχρι τώρα αρνιόσουν, θα αναγκαστείς να δεχτείς με τον πιο αναπάντεχο τρόπο! Προστάτεψε τις ψυχικές σου δυνάμεις και μην εμπιστεύεσαι τώρα την διαίσθηση σου, γιατί μάλλον δεν την χρησιμοποιείς σωστά!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος και κρατάς μυστικά ή είσαι μπλεγμένος σε παράνομες ερωτικές δραστηριότητες, ένας κρυφός και παρασκηνιακός έρωτας κινδυνεύει σήμερα να αποκαλυφθεί και να σε εκθέσει! Αν είσαι ελεύθερος, υπάρχει η πιθανότητα να μάθεις ένα ερωτικό μυστικό που σε αφορά και να νιώσεις απογοητευμένος, από το αποτέλεσμα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, είσαι αρκετά αφηρημένος, αλλά και ξεχασιάρης! Συγκεντρώσου για να μην έχεις προβλήματα! Έξτρα έξοδα έρχονται σήμερα και ίσως αγχωθείς!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact