ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια του Σαββάτου 14 Νοεμβρίου

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Ο Άρης στο ζώδιό σου «παίζει» με το θυμικό σου και η εξέλιξη σε ένα σημαντικό θέμα που σε απασχολεί φαίνεται να μην εξαρτάται τόσο από «αντικειμενικούς» παράγοντες αλλά πολύ περισσότερο από συμπάθειες ή αντιπάθειες που μπορεί να υποκρύπτουν κι ένα διαφορετικού τύπου ενδιαφέρον. Κατ’ επέκταση και τα αίτια μιας σκληρής διαμάχης ή διεκδίκησης θα πρέπει να αναζητηθούν… αλλού!

Ερωτικά
Οι συνθήκες σε ευνοούν για να κρύψεις αδυναμίες και ελαττώματα, εμφανίζοντας προς τα έξω ένα εξαιρετικά αρεστό πρόσωπο. Αν όμως αυτό μπορεί να σου αποφέρει κάποιο άμεσο «όφελος», δεν προσφέρεται για μια «επιλογή ζωής».

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Οι καιροί είναι πονηροί κα σε αυτήν την φάση η καχυποψία σου μπορεί να σε δικαιώσει άμεσα. Κι όταν ο Άρης σε καλεί να διαχειριστείς παρασκηνιακές δράσεις και «υπόγειες» διαδρομές, εκείνο που θα «μετρήσει» είναι η ικανότητα σου να αντιλαμβάνεσαι πότε η επίθεση που δέχεσαι είναι ένας αντιπερισπασμός και πότε όχι. Προσπάθησε όμως κι εσύ να μην «κάψεις» και τα χλωρά μαζί με τα ξερά!

Ερωτικά
Δείχνεις να είσαι διχασμένος ανάμεσα στο πάθος και την εγκεφαλικότητα, κάτι που εύκολα μπορεί να σε οδηγήσει σε «παράλληλες» εμπειρίες με διαφορετικούς ανθρώπους. Εσύ αποφασίζεις…

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Ο ενεργός Άρης είναι δίκοπο μαχαίρι κι όσο εύκολο είναι να συνεπάρει άτομα που διάκεινται ευνοϊκά απέναντί σου, άλλο τόσο μπορεί να δημιουργήσει παρεξηγήσεις, αν οι τρόποι σου δεν είναι οι «ενδεδειγμένοι Καλό είναι λοιπόν να μην αγνοήσεις ή υπερβείς κανόνες και αξίες, που για κάποιους άλλους είναι κόκκινες γραμμές! Παράλληλα ας έχεις υπό επιτήρηση τους φιλοξενούμενούς σου.

Ερωτικά
Ο Κρόνος στο ζώδιό σου υποδαυλίζει την ανασφάλεια σου κι ίσως τελικά προβείς σε μια «αχρείαστη» κίνηση, που ποτέ δεν θα έκανες στις καλές σου μέρες! Ίσως μάλιστα να προκληθεί κι ένα «σκάνδαλο» στο φιλικό σου περιβάλλον.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Ο Άρης στον Ζυγό σε καλεί να διεκπεραιώσεις μια μάλλον πολυσύνθετη υπόθεση στην οποία εμπλέκονται και πρόσωπα που δεν φαντάζεσαι! Γι’ αυτό θα πρέπει να είσαι υποψιασμένος/η, ώστε να «ξετρυπώσεις» έγκαιρα τους ενόχους! Επιπλέον, το κινητό σου αλλά και οτιδήποτε άλλο χρησιμοποιείς στην καθημερινότητα σου μπορεί να γίνει… στόχος «σκοτεινών δυνάμεων», οπότε λάβε τα μέτρα σου.

Ερωτικά
Η μεσολάβησή σου σε μια υπόθεση ενδέχεται να έχει μια απροσδόκητη συνέχεια, αφού από σύμβουλος μπορεί πολύ εύκολα να γίνεις είτε μέρος του προβλήματος, είτε μέρος της λύσης, ανάλογα με το από ποια πλευρά το βλέπει ο καθένας!

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact