ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια του Σαββάτου 14 Νοεμβρίου

Πως θα πάνε τα ερωτικά και τα οικονομικά σας το Σάββατο…

Διαβάστε αναλυτικά:

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Ο Άρης στον Ζυγό σε καλεί να επαναπροσδιορίσεις τις συνεργασίες σου κι ίσως τελικά κινηθείς αυτοβούλως, παρασυρμένος/η είτε από το συναίσθημα, είτε από τον εγωισμό σου. Όμως παρά τα «μείον» αυτής της πολιτικής μπορεί να επιλέξεις σωστά αν κινηθείς με βάση την διαίσθησή σου. Αντίθετα η επιστράτευση «λογικών» κριτηρίων είναι πιθανό να σε οδηγήσει κατευθείαν στο στόμα του λύκου!

Ερωτικά
Η κοινή παρουσία της Αφροδίτης και του Άρη στο Ζυγό δημιουργεί τις προϋποθέσεις για κάτι πολύ «δυνατό», το ερώτημα όμως είναι προς ποια… κατεύθυνση! Γιατί όταν τα πάντα είναι διεκδικούμενα, η «νίκη» και η «ήττα» κρίνονται στις λεπτομέρειες.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Ο ενεργός Ποσειδώνας «εξαφανίζει» οτιδήποτε μπορεί να σου φαίνεται ύποπτο ή ενοχλητικό, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει! Κι όσο κι αν αυτό μπορεί να έχει θετικές συνέπειες στο ηθικό και την ψυχολογία σου, ίσως τελικά σε «κοιμίσει», κάνοντας σε ένα μάλλον εύκολο «θύμα» μιας επαγγελματικής ίντριγκας, στην οποία μπορεί να εμπλέκονται και άτομα από το φιλικό σου περιβάλλον.

Ερωτικά
Φαίνεται πως το σύμπαν συνωμοτεί για να πέσεις στην αγκαλιά ενός προσώπου που ενδιαφέρεται για σένα κι όλα καλά μέχρι εδώ. Μήπως όμως τελικά η «δουλειά» δεν είναι και τόσο συμπτωματική αλλά έντεχνα δρομολογημένη;

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Ο ενεργός Ποσειδώνας σε κάνει υπεραισιόδοξο/η αλλά σε αυτήν την φάση καλό είναι να μην εμπιστεύεσαι ούτε τη σκιά σου, πολύ περισσότερο δε, κάποιο άτομο που σε περιτριγυρίζει και είναι όλο «γλύκες» αλλά οι προθέσεις του δεν είναι αγαθές. Από την άλλη πλευρά όμως σε ωθεί να αναλάβεις ανθρωπιστικές πρωτοβουλίες, φροντίζοντας για όσους/ες βρίσκονται σε ανέχεια ή γενικότερα σε δύσκολη θέση.

Ερωτικά
Ίσως σου γίνει μια πρόταση που κινείται στα όρια του… παραμυθιού αλλά αυτό μην το δεις μόνον μεταφορικά! Υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να πλανηθείς από υποσχέσεις, που δεν έχουν αντίκρισμα, γι’ αυτό κράτα μικρό καλάθι.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact