ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια του Σαββάτου 17 Ιανουαρίου

Τα Ζώδια του Σαββάτου 17 Ιανουαρίου

Διαβάστε αναλυτικά το ζώδιό σας:

ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Αντιμετωπίζεις με μεγάλη αισιοδοξία ακόμα και τα στραβά που μπορεί να σου συμβούν γιατί έχεις σαν στόχο να ξεπεράσεις όλες τις δυσκολίες. Αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο μπορεί να ελέγξεις ακόμα και ένα κομμάτι δικό σου που σε πιέζει για επανάσταση γιατί θα το διαχειριστείς έτσι ώστε να πιάσει τόπο ό, τι και αν κάνεις.
Ερωτικά: Θέλεις να υπάρχει μια εσωτερική καθοδήγηση γι’ αυτό θα μπεις σε μια διαδικασία η οποία δεν είναι απαραίτητα άσχημη για σένα γιατί θα καταλάβεις τι χρειάζεσαι και πως είσαι με ένα συγκεκριμένο άτομο, χωρίς όμως να περιοριστείς. Με τον Δίδυμο μπορεί να βρεθείτε σε ταξίδι και να έρθεις πολύ κοντά.
Οικονομικά & Καριέρα: Κάποιες συζητήσεις σχετικές με το εξωτερικό που είχες αφήσει στην μέση θα δεις ότι θα ξαναέρθουν στο προσκήνιο, κυρίως αν ασχολείσαι με ξενοδοχειακές επιχειρήσεις. Για αυτό βάλε τα δυνατά σου για να μην χάσεις αυτή την ευκαιρία η οποία πιθανόν να αφορά σε ένα καλό μέλλον.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Αναγνωρίζεις ότι κάτι πρέπει να αλλάξεις και αυτό δεν είναι και το πιο εύκολο για σένα αλλά τουλάχιστον δίνεις την ευκαιρία στον εαυτό σου. Χωρίς να σημαίνει ότι θα το καταφέρεις 100% γιατί πρέπει να ανοίξεις και να έχεις εμπιστοσύνη ακόμα και σε ένα πολύ κοντινό σου συνεργάτη.
Ερωτικά: Έχεις την ευαισθησία να καταλάβεις το άλλο άτομο, αλλά θα πρέπει να δώσεις και την ανάλογη ελευθερία την οποία τις πιο πολλές φορές αρνείσαι λόγω της έντονης κτητικής προσωπικότητας που έχεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Βρίσκεσαι σε ένα δίλημμα, αν θα σε υποστηρίξει ένα πρόσωπο που θεωρείς ότι έχει δύναμη ή θα βρεθείς εκτός παιχνιδιού. Αν δεν φοβάσαι και το μυαλό σου δουλέψει περισσότερο ανοικτά, θα φτάσεις στο ποθητό αποτέλεσμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Σήμερα τουλάχιστον δεν θα ζήσεις αυτό που σιχαίνεσαι, την ρουτίνα. Το πρόγραμμα που έχεις βάλει είναι πολύ χαλαρό και χωρίς πολλά όρια γιατί δεν αντέχεις να πιέζεις τον ίδιο σου τον εαυτό.
Ερωτικά: Βρίσκεσαι πολύ κοντά με ένα άλλο Δίδυμο αλλά αρνείσαι να το αποδεχτείς. Όμως στο τέλος θα είστε μαζί γιατί έχεις μεγάλη ανάγκη τη συντροφικότητα. Με τον Υδροχόο βρίσκεις πολλά θέματα να αναπτύξεις χωρίς όμως να έχεις ξεκινήσει κάτι δυνατό.
Οικονομικά & Καριέρα: Εξ ανάγκης βλέπεις ότι πρέπει να συνεργαστείς με κάποια άτομα τα οποία σου δίνουν μεν τα εχέγγυα αλλά ίσως νιώθεις ότι σε ανταγωνίζονται και προσπαθούν να οικειοποιηθούν τις ιδέες σου. Για αυτό να προσέξεις αυτά που θα πεις να είναι οριοθετημένα και να αποδεικνύεται ότι είναι δικά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Τα όριά σου μετατοπίζονται γιατί θα έχεις την διόραση να καταλάβεις προς τα που σε πάει το ρεύμα. Αν περνάς κάτι δύσκολο μέσα στην οικογένειά σου, σήμερα θα το φιλοσοφήσεις και πιθανόν να το δεχτείς πιο εύκολα.
Ερωτικά: Μέσα στην δουλειά μπορεί να υπάρχει ένα έντονο φλερτ και θα δοκιμάσεις να ανάψεις το πράσινο φως γιατί έχεις δυναμώσει και δεν φοβάσαι να κάνεις έστω και ένα μικρό βήμα.
Οικονομικά & Καριέρα: Κοιτάς το τώρα στην δουλειά σου και επειδή θέλεις να ξεπεράσεις κάποιες αντιθέσεις με πρόσωπα που είναι μαζί σου, θα βάλεις νερό στο κρασί σου και θα είσαι όσο πιο θετικός/η γίνεται. Για αυτό θα λες πιο εύκολα το «ναι» για να αποφύγεις αντιπαραθέσεις.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Μπορεί να βρίσκεσαι στην φάση της συγχώρησης η οποία θα σου κάνει καλό γιατί όταν θυμώνεις, κρατάς μέσα σου όλα αυτά που δεν πρέπει να πεις και από την αξιοπρέπεια δεν αναφέρεις. Θα δείξεις με τον τρόπο σου ότι ήδη έχεις συγχωρήσει κάποια άτομα που σε έχουν ενοχλήσει.
Ερωτικά: Σχεδιάζεις να βρεθείς πολύ κοντά με το άτομο που σε ενδιαφέρει και μάλιστα θα κάνεις εσύ το βήμα για να δείξεις ότι τελικά δεν σε νοιάζει αν ακούσεις και το «όχι» γιατί έχεις την σιγουριά ότι όλα θα πάνε καλά. Με τον Ιχθύ θα έχεις κάποιες αντιθέσεις αλλά θα το κλείσετε το θέμα με ένα τρόπο πολύ συναισθηματικό.
Οικονομικά & Καριέρα: Η στάση σου απέναντι στην διαφορετικότητα σε βοηθάει να ξεπεράσεις ακόμα και κάποιες καταστάσεις που δεν είναι πολύ εύκολες για αυτό θα σε τραβήξουν οι καινούργιες και πρωτότυπες ιδέες. Αλλά χρειάζεται να προφυλάξεις τον εαυτό σου από τα παραμύθια και κυρίως αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Υπερβάλλεις σε κάποιες καταστάσεις και χρειάζεται να βάλεις ένα όριο για να μην ξεφύγεις προς την αρνητική κατάσταση γιατί ακόμα και το θετικό θα το βλέπεις σαν κάτι πολύ δύσκολο ή ανέφικτο. Άφησε την αισιοδοξία να σε πλημυρίσει για να μπορέσεις να πάρεις την εύνοια που υπάρχει. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες θα χρειαστεί να δείξεις στοιχεία λογικής και να μην εξαπατάσαι αλλά ούτε και να εξαπατάς με μεγάλες ιδέες.
Ερωτικά: Μπορεί να ξεφύγεις από υπερβολές και εσφαλμένα ιδεώδη. Πιθανόν με τον Τοξότη να βγεις αλλά να μην έχετε εκείνη την ξεκάθαρη συζήτηση που σου χρειάζεται για να νιώσεις την ασφάλεια που θέλεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Προτιμάς να χαλάσεις κάποια χρήματα και να ρισκάρεις για να μην εκτεθείς ίσως γιατί έχεις δώσει το λόγο σου και δεν μπορείς να κάνεις πίσω. Αν συνεργάζεσαι με Ιχθύ θα σε ξεσηκώνει για τρέλες και ανοίγματα και μάλλον θα χρειαστείτε ένα μάζεμα.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Συχνά σκέφτεσαι τι άλλο θα χρειαστεί να κάνεις για να ξεπεράσεις προβληματισμούς και έννοιες που σου έχουν κυρίως φορτωθεί από οικογενειακά θέματα. Πιθανόν τώρα να βρεις τη λύση γιατί βλέπεις πιο καθαρά κάποια πράγματα.
Ερωτικά: Μια συγκεκριμένη σχέση σε προϊδεάζει για να κάνεις κάτι το διαφορετικό και κυρίως την υπέρβαση. Όμως από εκεί που είσαι όλο γέλιο και χαρά, εκεί κάνεις πίσω γιατί δεν είσαι πολύ σίγουρος/η αν τελικά θέλεις να συνεχίσεις αν είσαι σε σχέση ή να ξεκινήσεις από την αρχή με ένα ιδιαίτερο άτομο. Παρ’ όλα αυτά το κέφι σου είναι ακμαίο γι’ αυτό θα το αφήσεις στην άκρη.
Οικονομικά & Καριέρα: Είναι οι τυχερές σου ημέρες γιατί μπορεί να συναντηθείς με έναν Τοξότη και να σου πει πέντε πράγματα που αφορούν στα σχέδιά σου και να σε βοηθήσει σημαντικά να ξεκαθαρίσεις το τοπίο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Έχεις αισιοδοξία για αυτό δεν το βάζεις κάτω ακόμα και με τα πιο δύσκολα που μπορεί να σου συμβούν. Θα περάσεις καλά, θα βρεθείς με φίλους που αγαπάς και ίσως παίξεις ακόμα και παιχνίδια τυχερά σε φιλική παρέα.
Ερωτικά: Γυρίζεις από εδώ, γυρίζεις από εκεί και το μυαλό σου μπορεί να είναι κολλημένο σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που πιθανόν να είναι Δίδυμος ή Ιχθύς. Με τον Ιχθύ έχεις πολλά να μοιραστείς και να κάνεις και ίσως βγείτε μαζί παρόλο που είχατε πει στο παρελθόν να μην το προσπαθήσετε.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις μια τάση να μεγαλοπιάνεσαι και να κάνεις μακρόπνοα σχέδια για αυτό θα χαλάσεις κάτι παραπάνω. Ακόμα και να μην έχεις πολλά, θα ξοδέψεις γιατί σε έχει πιάσει μεγάλη αισιοδοξία.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Σήμερα θέλεις να περάσεις όπως σου αρέσει και ίσως να κοντραριστείς με κάποια άτομα που συνδέεσαι στενά. Νιώθεις την ανάγκη να είσαι ελεύθερος/η να κάνεις τα δικά σου αλλά οι άλλοι ίσως θεωρήσουν ότι τους αφήνεις, ακολουθώντας ένα διαφορετικό πρόγραμμα. Όμως θα είσαι καλά με αυτή την αυτονομία και κυρίως με τις πρωτοβουλίες που θα πάρεις.
Ερωτικά: Επαναστατείς και ίσως έρθεις σε ρήξη, αν δεν σου δείξουν κατανόηση στο δικό σου σύστημα και χωρίς να τσακωθείς θα αυτονομηθείς και ξεφεύγοντας ή ξεγλιστρώντας τελικά θα κάνεις αυτό που θέλεις. Με τον Ιχθύ θα μπερδευτείς αρκετά γιατί μια λέει το ένα και μια το άλλο.
Οικονομικά & Καριέρα: Ενισχύεις τις αισιόδοξες πλευρές των σχεδίων σου και οραματίζεσαι κάτι καλό που θέλεις να γίνει αλλά με προσοχή γιατί υπάρχουν παγίδες που πιθανόν να πέσεις αν δεν είναι εφικτά. Η ξαφνική πρόταση που θα έχεις από ένα γκρουπ ατόμων με κοινές ιδέες σίγουρα θα σε ξεσηκώσει και θα δράσεις γρήγορα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Έχεις ανάγκη ένα πιο ελεύθερο πνεύμα αλλά δεν θέλεις να συγκρουστείς για αυτό κι ίσως κινηθείς σε ένα επίπεδο πιο μυστικό.
Ερωτικά: Έχεις κάποιες αγωνίες με ένα Δίδυμο γιατί δεν είναι και πολύ εύκολο να τον/την πιάσεις με τις κεραίες σου. Τώρα θα δείξεις ότι καταλαβαίνεις περισσότερο τις δικές του επιθυμίες και θα έρθετε πιο κοντά.
Οικονομικά & Καριέρα: Βρίσκεσαι σε ένα προβληματισμό γιατί από την μια κάτι μέσα σου λέει ότι είσαι σε καλό δρόμο και από την άλλη ότι θα πρέπει να φυλάς περισσότερο τα νώτα σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά: Έχεις εξαντλήσει όλα τα περιθώρια και δεν έχεις άλλα να κάνεις ή να πας πιο κάτω οπότε αναγκαστικά θα ανέβεις για να δώσεις μια νότα διαφορετική στην καθημερινότητά σου. Το εξωτερικό θα σου φέρει κάτι διαφορετικό και ίσως σου δώσει ελπίδες για κάτι καινούργιο.
Ερωτικά: Δεν θέλεις να εκτεθείς, χωρίς να σημαίνει ότι δεν θα πεις ή δεν θα κάνεις πράγματα τα οποία θα σε βάλουν μπροστά. Η Αφροδίτη μαζί με τον Ερμή είναι στο ζώδιο σου και σου δίνουν την ευχέρεια της αληθινής επικοινωνίας. Με τον Τοξότη μπορεί να έχετε μια φιλική σχέση αλλά χωρίς να σημαίνει ότι δεν θα καταλήξει σε κάπου ενώ με τον Ζυγό επειδή τίθεται θέμα επιστροφής, θα το σκεφτείς πάρα πολύ σοβαρά όσο και να θέλεις να είστε μαζί.
Οικονομικά & Καριέρα: Ανακατεύεσαι με πολλά πράγματα και αυτό σίγουρα είναι θετικό για σένα γιατί τα πολυμορφικά σχήματα σου κάνουν καλό και σε αναπτύσσουν.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά: Είσαι σε πίεση η οποία θα σε βάλει στην πρίζα πιθανόν να κάνεις υπερβολές και πράγματα τα οποία μπορεί να σε εκθέσουν. Επειδή θα έχεις μεγάλη αισιοδοξία ίσως να πιστέψεις σε άτομα και καταστάσεις που μπορεί να μην είναι τόσο ιδανικά όσο νομίζεις.
Ερωτικά: Με τον Τοξότη υπάρχει ένας ερωτισμός μεταξύ σας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έχετε σκαμπανεβάσματα γιατί η σχέση σας είναι άκρως ρευστή. Το ίδιο μπορεί να συμβεί και με τον Δίδυμο ή τον Παρθένο.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις ευκαιρίες για αυτό πρέπει να κρατήσεις τα ηνία πολύ δυνατά και να μην παρασυρθείς, ούτε σε υπερβολές, ούτε σε υπερεκτιμήσεις οι οποίες μπορεί μεν να φαίνονται ότι σου κάνουν καλό αλλά τελικά μπορεί να σε οδηγήσουν σε λάθη.
Πηγή: www.astrology.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact