ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Του Σαββάτου 17 Μαρτίου

ΛΕΩΝ

Γενικά
Σήμερα, Λέων, το να υλοποιείς αυτό που εμπνεύστηκες, σου δίνει μεγάλη ικανοποίηση. Όμως δυσκολεύεσαι να κάνεις το βήμα παραπέρα. Το να κρατάς κλεισμένες στο σπίτι τις δημιουργίες σου και να τις θαυμάζεις μόνο εσύ, είναι λάθος. Πίστεψε στο ταλέντο σου και βρες το θάρρος να δείξεις τα έργα σου στους πολλούς. Ζήτησε τη γνώμη ανθρώπων, που έχουν τη γνώση και μπορούν να κρίνουν, και σίγουρα θα οι εξελίξεις θα είναι υπέρ σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Λέων, φρόντισε να δείξεις περισσότερη τρυφερότητα και ρομαντισμό στο ταίρι σου, για να περάσετε και οι δύο καλά, όπως θέλετε.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολλά θέματα που είναι στάσιμα στη δουλειά σου, Λέων, θα αρχίσουν να αλλάζουν και θα βρουν τις λύσεις που θέλεις. Μπορείς να ξεκινήσεις να υλοποιείς τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου. Στα οικονομικά σου, θα προκύψουν κάποια έξοδα που δεν είχες προβλέψει. Κινήσου με σύνεση, χωρίς να κάνεις βιαστικές ενέργειες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Πάντα θέλεις να υπάρχει πρόγραμμα σε ό,τι κάνεις, Παρθένε, και φροντίζεις να είναι όλα οργανωμένα, με κάθε λεπτομέρεια. Ταράζεσαι όμως, όταν κάτι συμβαίνει ξαφνικά και δυσκολεύεσαι να λειτουργήσεις. Τα πράγματα είναι εύκολα, όταν υπάρχει άπλετος χρόνος για να αντιδράσεις, πρέπει όμως να εκπαιδεύσεις τον εαυτό σου να μάθει να λειτουργεί και κάτω από καθεστώς πίεσης. Σήμερα, η Νέα Σελήνη που γίνεται στους Ιχθείς, σε ευνοεί και θα βρεις τον τρόπο να αποκτήσεις ψυχραιμία και γρήγορη αναλυτική σκέψη, ώστε να είσαι ασυναγώνιστος!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα, Παρθένε, να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, αν φροντίσεις λίγο να αποφορτιστείς από την ένταση και το άγχος που έχεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Παρθένε, σήμερα θα τα πας πολύ καλά, ενώ προσπαθείς να βρεις λύσεις για κάποια θέματα που καθυστερούν. Στα οικονομικά, πρέπει να δεις τι υποχρεώσεις έχεις, να τις καλύψεις, και μετά να κάνεις περαιτέρω κινήσεις.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5 6

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact