ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Του Σαββάτου 17 Μαρτίου

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Σε έχει κουράσει η ζωή μακριά από την ύπαιθρο, Ζυγέ, και το καθημερινό, γεμάτο άγχος τρέξιμο. Θα ήθελες να ζεις σε ένα πιο ήσυχο περιβάλλον, πιο κοντά στη φύση, με λιγότερη πίεση και καλύτερη ποιότητα ζωής. Σε τρομάζει όμως λίγο η αποξένωση από τον τωρινό τρόπο που ζεις και η απομάκρυνση από τους γνωστούς και τους φίλους. Έξω από τις μεγάλες πόλεις πάντως, οι άνθρωποι συνήθως είναι πιο ήρεμοι και φιλικοί, οπότε αν πραγματικά το επιθυμείς, εξέτασέ το σοβαρά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε, Ζυγέ, να ξεκαθαρίσεις κάποιες υποθέσεις που έχεις και σήμερα να δεις τη σχέση σου με περισσότερο ενδιαφέρον. Θα περάσεις αξέχαστα με το ταίρι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου, Ζυγέ, θα πάει σήμερα αρκετά καλά και μπορείς να αρχίσεις να υλοποιείς τα καινούργια σχέδιά σου. Τα οικονομικά σου θα έχουν μια αστάθεια, γι’ αυτό πρέπει να προσέχεις σε κινήσεις που κάνεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Έχεις καταφέρει, Σκορπιέ, να ρυθμίσεις την καθημερινότητα σου και να μην αφήνεις πίσω σου εκκρεμότητες. Είσαι άνθρωπος των άμεσων λύσεων. Έχεις, λοιπόν, καταφέρει να διαθέτεις ελεύθερο χρόνο, τον οποίο όμως δε διαχειρίζεσαι πάντα σωστά. Δεν είναι χρήσιμο να ξοδεύεις το χρόνο αυτό σε πράγματα που ευχαριστούν μόνο εσένα, αντίθετα θυμήσου να χαρίζεις λίγο και στα προσφιλή σου πρόσωπα, που το έχουν ανάγκη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο ερωτισμός σου και ο ρομαντισμός σου, Σκορπιέ, σήμερα θα είναι στα ύψη τους! Είναι σίγουρο, ότι αν θέλεις, μπορείς να κάνεις το ταίρι σου να περάσει πολύ καλά μαζί σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Σκορπιέ, θα καταφέρεις πολλά πράγματα. Σήμερα θα γίνουν με επιτυχία κάποιες επαγγελματικές διαπραγματεύσεις. Στα οικονομικά σου πρέπει να προσέχεις, αφού θα έρθουν ξαφνικά έξοδα και πρέπει να κάνεις σωστό προγραμματισμό.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5 6

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact