ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Του Σαββάτου 18 Ιανουαρίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα με το Τετράγωνο Ερμή-Ουρανού, θα βγάλεις στην επιφάνεια θυμό, νεύρα και παράπονα, που κρατούσες μέσα σου τόσο καιρό! Προστάτεψε τον εαυτό σου, την ψυχική σου ηρεμία και κυρίως τις σημαντικές για σένα διαπροσωπικές σου σχέσεις, από συναισθηματικές εκρήξεις, επιθετικότητα, ζηλοφθονία και παραλογές απαιτήσεις!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν έχεις σχέση σήμερα, πολύ πιθανόν να εκφράσεις με τον πιο λάθος τρόπο το παράπονο σου, ότι δεν εισπράττεις αρκετή αγάπη! Συγκράτησε όσο μπορείς συναισθηματικές εκρήξεις, ζήλιες και έντονες απαιτήσεις στην ερωτική ζωή, γιατί τα πράγματα είναι εύθραυστα. Σεξουαλικές παρεκκλίσεις και ρίσκα είναι ότι χειρότερο τώρα και πολύ πιθανόν να κάνεις πράγματα, που αργότερα θα μετανιώσεις!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Προσοχή χρειάζεται η οικονομική σου διαχείριση! Τακτοποίησε οφειλές και εκκρεμότητες, όσο είναι καιρός! Όχι σε καυγάδες εντός του εργασιακού χώρου.
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χ

ΛΕΩΝ

Γενικά
Φίλε Λέοντα, το σημερινό Τετράγωνο Ερμή-Ουρανού, θέλει υπερβολική προσοχή από μέρους σου, γιατί θα πλήξει με ανατροπές, ξαφνικά γεγονότα και απρόσμενες αλλαγές, τις σημαντικές για σένα διαπροσωπικές σχέσεις και επαφές! Απέφυγε λοιπόν οπωσδήποτε παράλογες αντιδράσεις, ξεσπάσματα και εκρήξεις, γιατί πιθανόν να σου φέρουν το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που επιθυμείς και επιδιώκεις!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην συντροφική σου ζωή, κάποιες καταστάσεις ή σχέσεις, έχουν φτάσει σε οριακό σημείο και ίσως οι αντιδράσεις και οι εκρήξεις σου, να φέρουν καταστροφικές συνέπειες στον έρωτα, γι’ αυτό συγκρατήσου! Αν είσαι δεσμευμένος μην προκαλείς ρήξεις που μετά θα είναι δύσκολο να διορθώσεις και αν είσαι ελεύθερος, μην μπλέκεσαι σε ερωτικές ιστορίες που ξέρεις εξ αρχής, ότι είναι λάθος επιλογές!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Καταφέρνεις και ξεχωρίζεις μέσα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, όμως η συμπεριφορά σου απέναντι στους συνεργάτες σου, θα φέρει κακεντρεχή σχόλια! Οικονομικά, είσαι υπερβολικά επιρρεπής σε περιττές σπατάλες, γι’αυτό προσοχή!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Μετρίασε την βιασύνη κατά την διάρκεια της σημερινής ημέρας, αλλά και τις εκρήξεις σου στο άμεσο περιβάλλον σου, ώστε να αποφύγεις λάθη και αρνητικές συνέπειες. Επιπλέον αγαπητέ Παρθένε, φρόντισε με το Τετράγωνο Ερμή-Ουρανού, να ξεκουράζεσαι επαρκώς και να φροντίζεις τον εαυτό σου, αποφεύγοντας υπερβολές και απαιτήσεις!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Έχεις μια ισχυρή τάση να μεταφέρεις τα επαγγελματικά σου προβλήματα στην σχέση σου σήμερα! Μην χρησιμοποιείς τον σύντροφό σου ως “σάκο του μποξ”, γιατί έτσι θα δημιουργήσεις επιπλέον προβλήματα στην ζωή σου! Αν είσαι ελεύθερος, επίσης μην μπερδεύεις δουλειά με έρωτα! Το ερωτικό σου ενδιαφέρον για κάποιον συνάδελφο ή συνεργάτη, θα σε εκθέσει ανεπανόρθωτα!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα, αδικαιολόγητες αγωνίες και πανικός για κάποια επαγγελματικά γεγονότα, ίσως σε παρασύρουν σε λάθη! Ένα οικονομικό ξαφνικό πρόβλημα έρχεται και θέλει ιδέες που βασίζονται στην λογική, για να καταπολεμηθεί!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact