ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Του Σαββάτου 18 Ιανουαρίου

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Φίλε Ζυγέ, σήμερα με το Τετράγωνο Ερμή-Ουρανού, μην παρασύρεσαι στην τάση σου για επιπόλαια και ανώριμα αντιδραστική συμπεριφορά σου στην κοινωνική σου ζωή, αλλά και σε όλες σου τις διαπροσωπικές συναναστροφές, γιατί ενδεχομένως να δημιουργήσεις ρήξεις που θα αμαυρώσουν την καλή σου φήμη. Πες όχι σε έπαρση και εγωκεντρισμό!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα πρέπει σήμερα να συγκρατήσεις την αντιδραστική σου συμπεριφορά, στην συναισθηματική σου ζωή. Προστάτεψε την καλή σου ερωτική φήμη και μην φτάνεις τις καταστάσεις στα άκρα. Αν είσαι ελεύθερος, μην αρκείσαι σε επιπόλαιες ερωτικές σχέσεις, επαφές και γνωριμίες, απλά για λόγους προσωρινής καλοπέρασης! Το ερωτικό επιφανειακό και ίσως παράνομο παιχνίδι, μπορεί να σε κάνει να χάσεις αρκετές αξιόλογες ευκαιρίες για μία ουσιαστική συναισθηματική σχέση!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απέφυγε το υπερβολικό άγχος και την σύγχυση, εξαιτίας ενός οικονομικού ή επαγγελματικού προβλήματος που αναμένεται τώρα να προκύψει!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Φίλε Σκορπιέ, με το Τετράγωνο Ερμή-Ουρανού, απέφυγε συναισθηματικές εκρήξεις, υπερβολικούς τσακωμούς και παράλογες επαναστατικές συμπεριφορές στον χώρο του σπιτιού και της οικογένειας. Μην προκαλείς προβλήματα και ρήξεις σε συγγενικές σχέσεις και με τους ανθρώπους που είναι χρόνια δίπλα σου και σε αγαπούν, γιατί οι μέρες αυτές είναι κρίσιμες. Μην κάνεις τα ίδια λάθη του παρελθόντος!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, θα επαναφέρεις παλαιά προβλήματα και καυγάδες χωρίς λόγο! Είναι κατανοητό πως θες να νιώσεις ξανά σίγουρος και ασφαλής, κάτω από την προστασία της αγάπης και της αφοσίωσης του συντρόφου σου, όμως ο τρόπος που το ζητάς, πιθανόν να σε κάνει να χάσεις το δικό σου! Αν είσαι ελεύθερος, πες οπωσδήποτε όχι, σε έναν έρωτα του παρελθόντος που σε παρασύρει τώρα λόγω πάθους!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, μετρίασε οπωσδήποτε ισχυρογνωμοσύνη και οι άκαμπτες συμπεριφορές! Ξαφνικά έξοδα προκύπτουν, που αφορούν το σπίτι σήμερα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Αγαπητέ Τοξότη, πρόσεχε πολύ στις μετακινήσεις σου και την οδήγηση σου, γιατί είσαι ιδιαίτερα επιρρεπής σε λάθη λόγω απροσεξίας ή βιασύνης! Προσπάθησε να μην κάνεις λάθη στα μηνύματα που στέλνεις και κυρίως μην μπλέκεσαι σε κουτσομπολιά, γιατί θα εκτεθείς ανεπανόρθωτα, με το Τετράγωνο Ερμή-Ουρανού!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι εξελίξεις στον ερωτικό τομέα, θα είναι κάπως ανατρεπτικές και αγχωτικές για σένα, ιδίως μέσω της επικοινωνιακής οδού! Αν είσαι ελεύθερος, μην εμπιστεύεσαι νέες γνωριμίες και πρόσεχε πως φλερτάρεις και τι μηνύματα στέλνεις! Αν είσαι δεσμευμένος, σταμάτα να είσαι προκλητικός και επιθετικός σε οποιαδήποτε επαφή ή συζήτηση με τον σύντροφο σου! Σκέψου καλά πριν πεις κάτι!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η ανυπομονησία, ο αυθορμητισμός και η μη τήρηση του σωστού προγράμματος, μπορεί να σου φέρουν σοβαρά προβλήματα στον επαγγελματικό τομέα σήμερα! Οικονομικά ίσως προκύψει κάποιο έξοδο για αυτοκίνητο ή μετακίνηση!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact