ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια του Σαββάτου 20 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Το πιο σημαντικό για σένα είναι να εκφραστείς με τον τρόπο που θέλεις και να δείξεις προς τα έξω αυτό που πραγματικά είσαι…
Γενικά: Αναπαράγεις με κάθε τρόπο κάτι καλό που νιώθεις γιατί δεν θέλεις να χάσεις την εσωτερική σου πυξίδα. Ξεχωριστοί φίλοι δίνουν τη δική τους νότα και αυτό σε βοηθάει να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό. Το πιο σημαντικό για σένα είναι να εκφραστείς με τον τρόπο που θέλεις και να δείξεις προς τα έξω αυτό που πραγματικά είσαι.
Ερωτικά: Επικεντρώνεσαι στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει με μεγάλο πάθος. Αυτό για σένα δεν είναι και πολύ εύκολο γιατί τα βλέπεις όλα μέσα από τις προσωπικές σου ανάγκες και τώρα πιθανόν να καταλάβεις και την θέση του άλλου. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα βιώσεις ένα πολύ καλό μοίρασμα είτε σε ιδέες είτε σε κάτι κοινό που θα μοιραστείς. Με τον Ταύρο κάτι πολύ έντονο παίζει αλλά δεν μπορείς ακόμα να το αξιολογήσεις σωστά.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν αμφιβάλεις για τις κινήσεις σου γιατί κάτι σε καθοδηγεί και σου λέει ότι είσαι στο σωστό δρόμο. Αυτό που χρειάζεται να καλλιεργήσεις περισσότερο είναι το να μοιράζεσαι ιδέες, σκέψεις και πράξεις με τα άλλα άτομα και μέσα από αυτό θα έρθει και η οικονομική εξέλιξη.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Δεν εναντιώνεσαι σε ένα άνοιγμα και αυτό μπορεί να είναι μια από τις πιο σημαντικές σου στιγμές. Η προσωπικότητά σου έχει ανάγκη από λίγη λάμψη και θα χρησιμοποιήσεις τις καλύτερες μεθόδους προκειμένου να γίνει κάτι που θα αλλάξει για λίγο την διάθεσή σου. Το σπίτι σου πάντως είναι ανοικτό για φίλους και άτομα που εσύ εκτιμάς και θα τους φιλοξενήσεις με έντονα δοτική διάθεση.
Ερωτικά: Αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο θα υπάρχει μεγάλος ρομαντισμός από την πλευρά σου αλλά συγχρόνως θα υπάρχει και ένα έντονο «εγώ» που θα λέει «θέλω να μου φερθείς βασιλικά γιατί δεν δέχομαι λιγότερη προσφορά από την πλευρά σου». Πιθανόν το Λιοντάρι να μπορεί να σου δώσει αυτά που θέλεις γιατί είναι στη φύση του. Με τον Ζυγό χρειάζεται να κάνεις ιδιαίτερη προσπάθεια γιατί δεν είναι εύκολο να σου δώσει αυτό που ζητάς. Ο Σκορπιός αν είναι μεγαλύτερο πρόσωπο ή πιο ώριμο θα σου δώσει μέχρι εκεί που του επιτρέπεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Ζορίζεσαι για να ξεπεράσεις και να κάνεις κάποιες υπερβάσεις για να μπορέσεις να βελτιώσεις την κατάσταση που είσαι τώρα. Μάλλον δεν είναι εύκολο αν δεν ρισκάρεις, γιατί χρειάζεσαι μια ανανέωση εκ βάθρων.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Μαζεύεις όλα σου τα ανοίγματα και, επειδή είναι αναγκαίο να τα βάλεις όλα μαζί σε μια κατεύθυνση, το βλέπεις πολύ εύκολο γιατί δεν αποσπάσαι. Αν ακολουθείς μια ιδέα μπορείς πιο εύκολα να μεταδώσεις αυτό ξέρεις, όταν βλέπεις ότι θα έχεις ανταπόκριση ή θα μπορείς να αλλάξεις τα κακώς κείμενα στα μυαλά των άλλων. Σήμερα πιθανόν να καταφέρεις να κινηθείς προς αυτήν την κατεύθυνση.
Ερωτικά: Ξεκινάς ένα διάλογο που και εσύ δεν ξέρεις που θα σε οδηγήσει. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θέλεις να μην κρύβεσαι και να δείξεις αυτά που νιώθεις ή να δείξεις λιγότερα για να μην εκτεθείς. Βέβαια θα το κάνεις με τον δικό σου τρόπο, αλλά το νόημα που θέλεις θα βγει σίγουρα. Ο Υδροχόος θα είναι από αυτούς που θα το πιάσουν πολύ εύκολα.
Οικονομικά & Καριέρα: Κάνεις σχέδια γιατί θέλεις κατά κάποιο τρόπο να επεκταθείς και να δείξεις ότι μπορείς να τα καταφέρεις. Αυτό θα σε βάλει στην πρίζα να πετύχεις ακόμα και μεγάλους στόχους. Με τις συνεργασίες σου πιθανόν να υπάρχουν εντάσεις γιατί μπορεί να νιώθεις μια φλόγα να σε καίει και να θέλεις οπωσδήποτε να κάνεις αυτό που νομίζεις ότι σε εκφράζει απόλυτα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Διαθέτεις το χρόνο σου για να βρεις με ποιο τρόπο θα γεμίσεις κάποια που κενά νιώθεις ότι έχεις. Για αυτό θα ξεπεράσεις κάποιες αναστολές σου και θα επενδύσεις πάνω σε αυτά που θέλεις. Το επίκεντρο θα είναι ο εαυτός σου και οι επιθυμίες του.
Ερωτικά: Διαθέτεις αρκετή ενέργεια για να δώσεις και να πάρεις έντονα συναισθήματα και θα προσπαθήσεις να προσελκύσεις ένα άτομο που σε ενδιαφέρει με διάφορα τεχνάσματα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τα μέσα σου θα είναι αθέμιτα. Αν σχετίζεσαι με Σκορπιό παρόλο που υπάρχει φρένο από την πλευρά του, εσύ θα δοκιμάσεις να έρθετε πιο κοντά γιατί νιώθεις μαζί του έντονα συναισθήματα.
Οικονομικά & Καριέρα: Είσαι ικανός/ή να ξοδέψεις χρήματα προκειμένου να δείξεις ότι είσαι σε καλό επίπεδο και σίγουρα θα δελεάσεις κάποια πρόσωπα με το στυλ σου και την άνεσή σου. Μπορεί αυτός ο τρόπος να μη σου αρέσει και πάρα πολύ, αλλά έτσι θα δουλέψεις για να πετύχεις τον στόχο σου.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Η εκτίμηση αλλά και η πίστη στον εαυτό σου είναι πολύ μεγάλη οπότε σε βοηθάει να επικεντρωθείς περισσότερο σε σένα. Καλό θα σου κάνει, αρκεί να μην το παρατραβήξεις και βλέπεις τα πάντα να γυρνούν γύρω από το άτομό σου. Τα μαλλιά μπορεί να είναι ένα κομμάτι στο σώμα σου που θα θελήσεις να τονίσεις.
Ερωτικά: Το ίδιο ισχύει και για την προσωπική σου σχέση. Αν δεν έχεις ακόμα καταλήξει σε μια σχέση πιθανόν αυτές οι ημέρες θα είναι οι τυχερές σου γιατί θα έχεις μεγαλύτερη ευκολία να κάνεις γνωριμίες που θα σου αρέσουν. Βέβαια αν σε ενδιαφέρει ένας Σκορπιός από το μακρινό σου παρελθόν μπορεί η κάθε κίνησή του να σου θυμίζει απόρριψη. Μάλλον δεν θέλει να σου δείξει πόσο σε θέλει.
Οικονομικά & Καριέρα: Κάνεις μια γενική ανασυγκρότηση η οποία σε βοηθάει να ξεκινήσεις κάτι πολύ δημιουργικό. Για αυτό θα γεμίσεις με θετική ενέργεια, κυρίως αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο. Πρόσεξε όμως να μη σταματήσεις τη φόρα που έχεις πάρει από ένα κομμάτι του εαυτού σου, το οποίο είναι δύσκολο να αποδεχτείς μέσα σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Βιώνεις κάποιες καταστάσεις πολύ προσωπικές και αυτό σε βάζει να σκεφτείς ότι δεν θέλεις να εμφανιστείς προς τα έξω και να κάνεις ότι δεν τρέχει τίποτε. Για αυτό θα αγωνιστείς να κρατήσεις την ανωνυμία και την απομόνωσή σου.
Ερωτικά: Η σκέψη σου μπορεί να είναι κολλημένη σε ένα πρόσωπο και να μη θέλεις με τίποτα να ξεκολλήσεις από εκεί, αν και κρατάς κάποιες αποστάσεις για να μην πληγωθείς. Η σκέψη ενός Λιονταριού μπορεί να σε πονάει και να σε ενοχλεί. Η σχέση με τον Υδροχόο πιθανόν να είναι υπερβολική από την πλευρά σου και να μην έχεις την ανταπόκριση που πιθανόν θέλεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Βάζεις τα δυνατά σου και κάνεις φιλότιμες προσπάθειες για ν’ αποδείξεις ότι μπορείς να τα καταφέρεις και να ξεπεράσεις μια δοκιμασία που τώρα σου φαίνεται κάπως υπερβολική. Αν θέλεις να πετύχεις κάτι διαφορετικό, να προσπαθήσεις να κερδίσεις την εμπιστοσύνη κάποιων συνεργατών, κάτι που μερικές φορές δεν είναι και τόσο εύκολο.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Προσπαθείς να δημιουργήσεις μια καινούργια κατάσταση η οποία σου αλλάζει κάπως τα παλιά δεδομένα, αλλά χρειάζεσαι να αποκτήσεις μεγαλύτερη γνώση για να καλλιεργήσεις το μυαλό σου. Γιατί μερικές φορές την χρειάζεσαι για να αποδεσμευτείς από άτομα που δεν σου κάνουν καλό, αλλά οι ενοχές δεν σε αφήνουν να κάνεις το επόμενο βήμα.
Ερωτικά: Ο Αιγόκερως μπορεί να σ’ εμποδίζει με τον τρόπο του να προχωρήσεις και να εξελιχτείς, γιατί μπορεί να σου βάζει κάποιους περιορισμούς και να μη σε αφήνει να εκφραστείς ελεύθερα. Αλλά εσύ, επειδή έχεις εμπιστοσύνη σε αυτό που κάνεις, σίγουρα θα ξεπεράσεις τις αναστολές σου. Με τον Υδροχόο θα ξεπεράσεις κάποια ταμπού και θα μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά του.
Οικονομικά & Καριέρα: Υπάρχουν διάφορες εκτιμήσεις της γενικής κατάστασης που κάνεις κατά καιρούς. Πότε προσπαθείς να ξεπεράσεις τα εμπόδια και πότε απελπίζεσαι και βλέπεις παντού μπροστά σου δυσκολίες. Σήμερα, όμως, θα κάνεις ένα βήμα παραπάνω που θα σε βοηθήσει κατά κάποιο τρόπο να κατακτήσεις την κορυφή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Ανταπεξέρχεσαι σε πολλές δυσκολίες οι οποίες θα σε βγάλουν έξω από το τούνελ χωρίς όμως να ξεμπλέκεις τελείως από κάποια πράγματα που σου βάζουν εμπόδια. Τις τρικλοποδιές τις βάζεις μερικές φορές εσύ στον εαυτό σου. Γιατί δεν θέλεις να ξεπεράσεις τα προβλήματα σε ασυνείδητο επίπεδο. Αλλά σήμερα θα διαλέξεις συνειδητά να αφήσεις τις δυσκολίες πίσω σου και να πράξεις με μεγάλη αισιοδοξία.
Ερωτικά: Όταν βγαίνεις με το Λιοντάρι νιώθεις μεγάλη δύναμη. Αλλά όταν είσαστε μακριά νιώθεις κάπως διαφορετικά. Ο λόγος είναι ότι φοβάσαι να εκφραστείς μήπως σε απορρίψει. Δηλαδή εδώ παίζεται ένα παιχνίδι του εγώ σας και δυστυχώς δεν είναι εύκολο να το αποφύγετε. Ούτε ο ένας, ούτε ο άλλος. Σπάστε τα δεσμά που σας περιορίζουν και θα δείτε ότι γίνονται θαύματα.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κάποιες ιδέες που πιθανόν να σου φαίνονται υπερβολικές τις οποίες όμως αν τις πιστέψεις μπορείς να τις κάνεις πραγματικότητα. Για αυτό πιθανόν να δεσμευτείς για να δημιουργήσεις γύρω σου μια καλή ατμόσφαιρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Έχεις μια φυσική αισιοδοξία η οποία σε βοηθάει να αναθεωρείς κάποιες ιδέες που σε κρατάνε δεσμευμένο/δεσμευμένη. Και επειδή δεν σου ταιριάζει όλο αυτό και προτιμάς την ελευθερία σου σε όλα τα μέτωπα. Προσπάθησε να κάνεις όλα όσα μπορείς. Το να ενωθείς με μια εσωτερική κατάσταση ανώτερη που την έχεις αλλά δεν σου είναι εύκολο να την προσεγγίσεις. Τώρα θα είναι πιο εύκολο γιατί έχεις αφυπνιστεί περισσότερο και πάνω από όλα έχεις αποφασίσει να δικαιώσεις τον εαυτό σου σε ένα επίπεδο.
Ερωτικά: Η γενική σου εικόνα είναι πολύ σημαντική για να κάνεις ένα πρόσωπο να πιστέψει σε σένα. Αλλά χρειάζεται αυτά που θα πεις να είναι μέσα από την καρδιά σου. Αλλιώς εσύ δεν θα νιώσεις και πολύ καλά. Με τον Παρθένο σας χωρίζει ολόκληρος κόσμος. Αν όμως θέλεις να είστε μαζί θα χρειαστεί να ακολουθήσεις και εσύ ένα κομμάτι από την δική του την κοσμοθεωρία.
Οικονομικά & Καριέρα: Μπορεί να μην υποκύψεις τουλάχιστον για σήμερα σε κάποιους φόβους οι οποίοι μερικές φορές δεν σε βγάζουν πουθενά. Για αυτό προστάτεψε και εσύ με κάποιον τρόπο τον εαυτό σου και το κυριότερο, πίστεψε σε αυτό που θέλεις να γίνει γιατί θα γίνει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Χρειάζεσαι να αναγνωρίσεις κάποιες καταστάσεις μέσα σου και να αποδώσεις τα μέγιστα στον εαυτό σου. Πάντως τον θαυμασμό τον χρειάζεσαι για να αποδεχτείς απόλυτα τον εαυτό σου. Για αυτό μπες ακόμα και στην υπερβολή για να φτάσεις στο επίπεδο που χρειάζεσαι.
Ερωτικά: Το Λιοντάρι μπορεί να σου δώσει την ενέργεια που χρειάζεσαι για να δημιουργήσεις και να πιστέψεις περισσότερο στον εαυτό σου. Από την άλλη ο Κριός με τα ξαφνικά του άλματα. Πιθανόν να σου δημιουργεί μια θετική ένταση γιατί βγαίνεις έξω τελείως από το καβούκι σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Πιστεύεις ότι μπορείς να καταφέρεις κάτι πολύ δύσκολο και ευτυχώς δεν κάνεις πίσω. Για αυτό θα αναθεωρήσεις τον τρόπο δράσης σου. Το να φανείς πάντως προς τους έξω είναι κάτι που για σένα είναι σημαντικό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά: Αφήνεσαι με κάποιον τρόπο στους άλλους γιατί έχεις την ανάγκη τους. Επιτέλους μπορεί να καταλάβεις ότι όταν νιώθεις μοναξιά μπορείς να ζητήσεις για λίγο την παρέα και την στήριξη των άλλων. Δεν είναι ντροπή. Αρκεί να το αναγνωρίσεις.
Ερωτικά: Σταματάνε κάπως οι αμφιβολίες σου για το άλλο πρόσωπο. Γιατί βλέπεις καθαρά ότι θέλει να είναι μαζί σου. Αυτό θα σου δώσει την ευκολία να ανταποκριθείς ακόμα και στον Σκορπιό θετικά. Όταν εσύ ανοίγεσαι, τότε γίνονται θαύματα. Αρκεί να έχεις την ανταπόκριση που θέλεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Προτιμάς να πάρεις και την γνώμη των άλλων. Για αυτό δεν θα κάνεις κάτι από μόνος/μόνη σου. Γιατί εμπιστεύεσαι και αυτό σε βοηθάει να προχωρήσεις με πιο γρήγορους ρυθμούς. Αν σε αναχαιτίζει κάτι μπορεί να είναι ένα πολυδάπανο ακίνητο. Το οποίο με τον τρόπο σου θα χρειαστεί να το διαχειριστείς ανάλογα.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά: Έχεις κάποιες αναστολές τις οποίες όμως τις ξεπερνάς. Προκειμένου να διευθετήσεις κάποιες εσωτερικές καταστάσεις. Η εφαρμογή σε κάποια σχέδια δημιουργικά θα σε βοηθήσει να πιστέψεις περισσότερο σε εσένα. Η αγορά κάποιων ακριβών ρούχων ή πραγμάτων μπορεί να σε ευχαριστήσει. Γιατί έρχεσαι σε επαφή με την ποιότητα που την έχεις πολύ ανάγκη.
Ερωτικά: Η πολύτιμη βοήθεια ενός Λιονταριού σου φαίνετε πολύ θετική. Από την στάση σου όμως θα εξαρτηθεί αν τελικά θα είσαστε μαζί γιατί δεν του αρέσει η παθητικότητά σου. Προσπάθησε να εκφράζεσαι περισσότερο και κυρίως να ανεβάζεις το ηθικό του ατόμου που είστε μαζί.
Οικονομικά & Καριέρα: Η τεχνική σου είναι αρκετά δυναμική. Αλλά χρειάζεσαι ανανέωση και κυρίως μια σπίθα να σε συμπαρασύρει. Γιατί έχεις δυνατότητες για να ξεφύγεις από την στασιμότητα. Ένας πολύτιμος συνεργάτης που είναι δίπλα σου θα σε στηρίξει πάρα πολύ. Μπορεί να μην φαίνεται από την αρχή η βοήθεια του. Αλλά στην πορεία θα φανεί.
Πηγή: astrology.gr

 

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact