ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια του Σαββάτου 21 Νοεμβρίου

Τι λένε τα ερωτικά και τα οικονομικά σας για το Σάββατο;;;

Διαβάστε αναλυτικά:

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Ίσως η μέρα να ξεκινήσει «στραβά» αλλά στην πορεία τα πράγματα θα φτιάξουν. Ο ενεργός Δίας δείχνει πρόθυμος να σου προσφέρει νέες επαγγελματικές προοπτικές, ενώ μπορεί να συμβάλλει στην αναπλήρωση μιας χαμένης ή αδιέξοδης συνεργασίας. Επιπλέον, θα έχεις την ευκαιρία να δικτυωθείς με πρόσωπα με τα οποία έχετε κοινά ενδιαφέροντα και «όμορους» στόχους.

Ερωτικά
Νοιώθεις πως ασφυκτιάς και δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποιες καταλυτικές εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή. Τελικά όμως θα έχεις την ευκαιρία να διαπιστώσεις στην πράξη ότι κάθε «τέλος» είναι μια νέα αρχή.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Ένα αγαπημένο σου πρόσωπο κάνει αυτό που πρέπει για να νοιώσεις καλύτερα και να δεις την ζωή πιο αισιόδοξα, ύστερα από ένα πλήγμα που δέχτηκες. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ζυγό σε καλεί να ξεχάσεις βάσανα και σκοτούρες, αφιερώνοντας το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σου στην περιποίηση του εαυτού σου και την διασκέδαση.

Ερωτικά
Το σύμπαν σε καλεί να περάσεις όμορφα και δεν πρέπει να επιτρέψεις σε κανένα «κόλλημά» σου να στο στερήσει. Βγες λοιπόν έξω, διασκέδασε με την ψυχή σου και τα… υπόλοιπα θα έρθουν από μόνα τους!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Αν ψάχνεις για κάποιο «στήριγμα», ίσως το βρεις στην οικογένεια σου, που σε αυτήν την φάση είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να σου προσφέρει το σύμπαν! Ίσως μάλιστα να ωφεληθείς από την ρύθμιση ενός περιουσιακού θέματος ή να λάβεις ένα έκτακτο «επίδομα βοηθείας». Παράλληλα, ο ενεργός Ερμής σε βοηθά να διαδόσεις το έργο και τις ιδέες σου.

Ερωτικά
Πάνω που κόντευες να τα «βάψεις μαύρα», το σύμπαν σου αποδεικνύει ότι μάλλον υπερέβαλες. Η ζωή είναι ωραία, αρκεί να το πιστέψεις κι εσύ, αφήνοντας ελεύθερα τα συναισθήματά σου, που αργά ή γρήγορα θα βρουν το στόχο τους!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Η καλή παρέα ή ένα ταξίδι μπορεί να σε στηρίξουν ψυχολογικά, αποφορτίζοντας την όποια ένταση. Κι αν τυχόν νοιώθεις «αποκλεισμένος/η» από τον έξω κόσμο, ένα συγγενικό σου πρόσωπο έχει τον τρόπο να σε κάνει να χαμογελάσεις! Παράλληλα, ο ενεργός Ερμής σε ωθεί να επικοινωνήσεις ένα οικονομικό θέμα σου, βρίσκοντας τελικά μια αναπάντεχη λύση.

Ερωτικά
Το σεξαπίλ σου είναι ακαταμάχητο, καλό είναι όμως να είσαι πιο προσεκτικός/η στις επαφές σου με αγνώστους. Κι αν αποφασίσεις να ενδώσεις στην πρόκληση, μην αμελήσεις να λάβεις όλα τα αναγκαία μέτρα προφύλαξης.

 

ΛΕΩΝ

Γενικά
Ο ενεργός Δίας συμβάλλει θετικά στα οικονομικά σου και το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να αποφύγεις τις σπατάλες και τις άσκοπες επιδείξεις γενναιοδωρίας. Παράλληλα, θα έχεις την ευκαιρία να συναντήσεις αξιόλογους ανθρώπους, που εκτός των άλλων δείχνουν πρόθυμοι να συνεργαστούν μαζί σου, προωθώντας τα σχέδια και τις επιθυμίες σου.

Ερωτικά
Οι ευκαιρίες για κάτι νέο δεν θα σου λείψουν, καλό είναι όμως να «ξεμπερδέψεις» πρώτα με τις όποιες εκκρεμότητες υπάρχουν από το πρόσφατο παρελθόν σου. Ακόμη πρόσεξε, μήπως μπλέξεις άθελά σου σε μια παράλληλη κατάσταση.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Παρά τις όποιες αρχικές δυσκολίες, η μέρα σου μπορεί να εξελιχθεί πολύ θετικά, αρκεί να βοηθήσεις κι εσύ, παίρνοντας τη ζωή από την ευχάριστη πλευρά της. Η αισιοδοξία σου είναι εκείνη που μπορεί τελικά να «φτιάξει» την τύχη σου. Παράλληλα, ο ενεργός Ερμής μπορεί να συμβάλλει θετικά στα εργασιακά σου μέσα από μια συμφωνία ή συνεργασία.

Ερωτικά
Σε αυτήν την φάση έχεις την δύναμη να αναστήσεις ακόμη και πεθαμένους, πολύ δε περισσότερο τα συναισθήματα και την ερωτική σου διάθεση. Ίσως μάλιστα να τραβήξεις κοντά σου κι ένα πρόσωπο κύρους.

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact