ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια του Σαββάτου 21 Οκτωβρίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Σήμερα θα τα πας πολύ καλά με τον περίγυρό σου ώστε να υπάρχουν όλα τα εχέγγυα για να δοθούν λύσεις σε προβλήματα που σε απασχολούν τόσο καιρό ώστε να αξιοποιήσεις ευκαιρίες που σου δίνονται με τις δυνατότητες που έχεις. Φρόντισε να ακούσεις τις συμβουλές που θα σου δώσει κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο γιατί θα σου φανούν πολύ χρήσιμες.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο αισθηματικός σου τομέας δεν πάει άσχημα, αλλά φρόντισε να μην δυσκολέψεις τα πράγματα. Θα έχεις τάσεις απαισιοδοξίας και θα βλέπεις κάποια πράγματα που κάνει ο σύντροφός σου αρνητικά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα υπάρχουν μερικά προβλήματα σε σχέση με τους συνεργάτες σου. Πρέπει να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και με πολύ ηρεμία να προσπαθήσεις να λύσεις τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν. Η μέρα προσφέρεται για να διορθώσεις πάρα πολλά λάθη στα οικονομικά του παρελθόντος, αλλά και σε ανοίγματα που έχεις κάνει και δεν τα έχεις καλύψει ακόμη.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Σήμερα είναι πολύ σημαντικό να προσδιορίσεις αυτό που επιδιώκεις και με μεθοδικά βήματα να μπορέσεις να το καταφέρεις. Η εύνοια του Ερμή από τον Σκορπιό είναι με το μέρος σου. Οι υποθέσεις που σε προβληματίζουν εδώ και πάρα πολύ καιρό από σήμερα θα μπορέσεις να αρχίσεις να δίνεις τις λύσεις που θα σου δώσουν μεγάλη ικανοποίηση.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου μπορείς να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις, αρκεί να δείξεις την κατάλληλη υπομονή στον σύντροφό σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες στα επαγγελματικά σου που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς για να μπορέσεις να φτάσεις πιο εύκολα στους στόχους σου. Ότι κινήσεις κάνεις, πρέπει να τις έχεις μελετήσει πολύ καλά από πριν. Συναλλαγές σήμερα μπορείς να κάνεις. Προτάσεις που μπορεί να δεχτείς στα οικονομικά, μην απαντήσεις πριν σκεφτείς καλά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Ο Άρης που είναι στο ζώδιο σου μερικές φορές σε μπερδεύει σε σχέση με τις επιλογές σου που θέλεις να κάνεις στην καθημερινότητα σου. Φρόντισε να βάλεις σε μια καλή σειρά τις υποχρεώσεις σου και να βάλεις στόχους για να μπορέσεις να πετύχεις την προσωπική σου εξέλιξη. Κάποια στασιμότητα που μπορεί να παρατηρήσεις μην σε ανησυχεί γιατί θα είναι τελείως παροδική.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός σε αυτά που λες, αλλά και πως κινείσαι απέναντι στον σύντροφό σου. Θα υπάρξουν διαμάχες με τον σύντροφό σου. Φρόντισε να μην φτάσεις τις καταστάσεις στα άκρα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου πάνε αρκετά καλά, αλλά χρειάζεται να δώσεις ακόμη πιο πολλά για να μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αλλά πρέπει να έχεις κάνει σωστό προγραμματισμό από πριν. Πρέπει να προσέχεις ιδιαίτερα σε ανοίγματα οικονομικά που θέλεις να κάνεις.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact