ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια του Σαββάτου 21 Οκτωβρίου

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Σήμερα θα γίνουν κάποια γεγονότα αλλά εσύ πρέπει να διατηρήσεις την αξιοπρέπειά σου. Απόφυγε να εμπλακείς σε υποθέσεις άλλων που στο μέλλον μπορεί να σου φέρει όλη αυτή η κατάσταση πρόβλημα. Εστίασε στις υποθέσεις σου και θα έχεις όλη την δυναμικότητα για να τα καταφέρεις πολύ καλά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα νιώσεις αρκετό προβληματισμό από την συμπεριφορά του συντρόφου σου. Προσπάθησε να μιλήσεις μαζί του και να ξεκαθαρίσεις οποιαδήποτε απορία μπορεί να έχεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Μπορείς να κρατήσεις τις ισορροπίες χωρίς να κάνεις καμία αλλαγή και προπάντων να αποφύγεις να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες. Στα οικονομικά σου πρόσεξε λίγο γιατί θα παρασυρθείς σε παραπάνω έξοδα και άσκοπες αγορές. Μπορείς να κλείσεις καινούργιες συμφωνίες και να κάνεις οικονομικές συναλλαγές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Αυτή την περίοδο που είναι ο Ερμής στο ζώδιο σου φρόντισε να εκμεταλλευτείς όλα αυτά που σου δίνει το σύμπαν. Μην αφήσει τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν αυτή την περίοδο να περάσουν ανεκμετάλλευτες. Θα μπορέσεις να καταλάβεις στο μέλλον τις θετικές κινήσεις που θα κάνεις αυτό το χρονικό διάστημα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Προσπάθησε να κάνεις θετικές σκέψεις και να μιλάς περισσότερο με τον σύντροφο σου. Έλα πιο κοντά του και πες ανοιχτά αυτά που θέλεις να σου προσφέρει να είσαι σίγουρος ότι θα έχεις την κατάλληλη ανταπόκριση.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό σου τομέα πρέπει να κάνεις μεγάλο αγώνα για να μπορέσεις να περάσεις κάποιες ιδέες σου. Πρέπει να κρατήσεις χαμηλούς τόνους για να μπορέσεις να δώσεις στους συνεργάτες σου να καταλάβουν. Θα βγουν στην επιφάνεια κάποια έξοδα που δεν τα περίμενες. Είσαι σε περίοδο που τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να κάνεις πολλά έξοδα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Σήμερα φρόντισε να ασχοληθείς λίγο με τον εαυτό σου γιατί τον τελευταίο καιρό νομίζω ότι τον έχεις αρκετά παραμελημένο. Μην ασχολείσαι μόνο με την επίλυση των προβλημάτων των άλλων γιατί έχεις και εσύ δικά σου θέματα που πρέπει να τακτοποιήσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Πάντως, είτε υπάρχει μόνιμη σχέση, είτε όχι, μπορεί να εισβάλλουν στη ζωή σου καινούργιοι έρωτες που θα έχουν διάρκεια στον χρόνο.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά, αρκεί να μην αφήσεις κάποιες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν να πάνε χαμένες. Συνεργασίες αλλά και συλλογική δουλειά ευνοούνται σήμερα. Στα οικονομικά σου θα γίνουν συζητήσεις ή προτάσεις για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδα σου.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact