ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια του Σαββάτου 22 Ιουνίου

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Φίλε Παρθένε, σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα, για να ξεκινήσεις διατροφή ή να κάνεις αλλαγές στην εμφάνιση σου! Γενικά, η καθημερινότητα σου θα αποκτήσει τώρα πιο γρήγορους ρυθμούς, ώστε να καλύψεις τις αυξημένες υποχρεώσεις και εκκρεμότητες σου, που τώρα επανέρχονται! Οφείλεις λοιπόν, να σοβαρευτείς, να ωριμάσεις και να στρέψεις το ενδιαφέρον σου αποκλειστικά σε πρακτικά θέματα, τακτοποιώντας τα πάντα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις σήμερα, να καταλάβεις που ακριβώς βρίσκεσαι με το ταίρι σου και τι πρέπει να κάνεις ώστε να βελτιώσεις την σχέση σου, ευχαριστώντας τον σύντροφο σου! Αν είσαι ελεύθερος, η καλοπροαίρετη και ευγενική συμπεριφορά ενός συναδέλφου, δεν σημαίνει απαραίτητα και ερωτικό ενδιαφέρον! Πρόσεξε μην εκτεθείς λοιπόν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό σε επάγγελμα και χρήμα και θα έχεις ακριβώς τα αποτελέσματα που επιθυμείς, σήμερα!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα απλά θα περάσεις υπέροχα! Πες ναι σε εξόδους, διασκέδαση, καλοπέραση, κοινωνικότητα και απολαύσεις κάθε είδους! Προσπάθησε να αναπτύξεις με κάθε τρόπο, τις δημιουργικές πτυχές της προσωπικότητας σου και να αποκτήσεις μια πιο χαρούμενη διάθεση, προβάλλοντας τα ταλέντα σου! Το μόνο που πρέπει να περιορίσεις, είναι η τάση σου για εγωκεντρισμό και επίδειξη, αλλά και η εμμονή σου να τραβάς μόνο εσύ, όλα τα βλέμματα θαυμασμού!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να περιμένεις μόνο θετικές εξελίξεις στα ερωτικά σου! Έχεις λάμψη, ενθουσιασμό, χαρά, φλερτάρεις και μπορείς με ευκολία να κατακτήσεις το άτομο που ποθείς, αλλά και γενικά να γοητεύσεις πολύ κόσμο, αποκτώντας άπειρες κατακτήσεις και θαυμαστές! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις ρομαντισμό, πάθος αλλά διασκέδαση με τον σύντροφο σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην κάνεις ανούσια έξοδα σήμερα, γιατί σίγουρα θα το μετανιώσεις αργά ή γρήγορα! Επαγγελματικά, πετυχαίνεις αρκετούς στόχους σου, αφού η τύχη είναι με το μέρος σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Φίλε Σκορπιέ, ήρθε η ήμερα, για να κάνεις έναν απολογισμό των γεγονότων μέχρι τώρα, να σχεδιάσεις τις επόμενες κινήσεις και δράσεις σου, αλλά και να ετοιμαστείς, ώστε να αντιμετωπίσεις τις εξελίξεις στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας! Είσαι σαφώς πιο διαισθητικός σήμερα και έτσι καταφέρνεις και καταλαβαίνεις με ευκολία τις προθέσεις των συνομιλητών σου! Επιπλέον θα έχεις την ευκαιρία, να διορθώσεις και να εξομαλύνεις κάποιες συγγενικές σου σχέσεις, τώρα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, πιθανόν να βιώσετε κάποια σκαμπανεβάσματα με τον σύντροφο σου, κυρίως λόγω της κυκλοθυμίας σου, αφού οι αντιδράσεις σου, θετικές ή αρνητικές, θα είναι υπερβολικές! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις μία μεγάλη ευκαιρία σήμερα για επανασύνδεση! Ένας παλαιός έρωτας επιστρέφει και ίσως ήρθε η ώρα για την επανένωση σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, θα υπάρξουν ευκαιρίες για πρόοδο και αρκετές επιτυχίες! Οικονομικά, θα σε απασχολήσουν κάποια οικογενειακά έξοδα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Φίλε Τοξότη, σήμερα η ανάγκη σου για επικοινωνία θα είναι σαφώς εντονότερη, αλλά κυρίως περισσότερο ουσιαστική! Θα απολαύσεις με διάφορους τρόπους επαφές και συζητήσεις, αλλά και κάποιες ευχάριστες συναντήσεις, ειδήσεις ή ψυχαγωγικές εξόδους! Είσαι σαφώς ιδιαίτερα αγαπητός και περιζήτητος στις κοινωνικές σου συναναστροφές και μάλιστα μέσω του γραπτού λόγου, μετά από ένα μήνυμα ή mail, θα πετύχεις ένα στόχο!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, πιθανόν σήμερα να κάνεις μία νέα γοητευτική γνωριμία, που θα προκύψει μέσα από φλερτ και εξόδους, η οποία θα τραβήξει αποκλειστικά το ενδιαφέρον σου και θα σε συναρπάσει! Αν είσαι δεσμευμένος, θα αναθεωρήσεις κάποια πράγματα και θα σχηματίσεις διαφορετικές απόψεις για την σχέση σου, με αποτέλεσμα να υπάρξουν έντονες διαφωνίες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, πρέπει να προσπαθήσεις λίγο περισσότερο, αν θες όντως να πετύχεις τους στόχους σου! Οικονομικά, έρχονται κάποιες ξαφνικές οικονομικές αλλαγές!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact