ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια του Σαββάτου 22 Ιουνίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Φίλε Αιγόκερε, σήμερα θα έχεις πολλές ευκαιρίες για να προστατέψεις τα κεκτημένα και τις αξίες σου και να έχεις θετικές εξελίξεις! Δέξου κάποιες νέες συνθήκες και αλλαγές, χωρίς δισταγμό, αφού θα σου δώσουν ξανά την αυτοεκτίμηση και την αυτοπεποίθηση σου! Είσαι αποτελεσματικός, πρακτικός και βρίσκεις λύσεις σε όλα σου τα παροντικά προβλήματα, βάζοντας γερές βάσεις στα επιτεύγματα σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ένα άτομο που ήδη σε ενδιαφέρει, τώρα σε προσεγγίζει με διστακτικό, αλλά σίγουρα κολακευτικό τρόπο! Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις να πραγματοποιήσεις βαθιές επιθυμίες σήμερα, που αφορούν την σχέση σου και να βεβαιωθείς για την πίστη του συντρόφου σου, μέσα από συγκυρίες, γεγονότα, αλλά και ερωτικές στιγμές μαζί του!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ικανοποίηση θα υπάρξει στην καριέρα, αλλά χωρίς μεγάλες αλλαγές! Ο οικονομικός τομέας, βελτιώνεται όλο και περισσότερο!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Φίλε Υδροχόε, σήμερα με την Σελήνη στο δικό σου ζώδιο, ξεχωρίζεις για την τονισμένη σου αυτοπεποίθηση, την δυναμικότητα σου και την διάθεση σου για να κάνεις νέα ξεκινήματα και αλλαγές! Οι προϋποθέσεις για να εκπληρώσεις επιθυμίες, στόχους και σκοπούς, θα είναι οπωσδήποτε θετικές και αυτό σίγουρα, θα επαναφέρει την αισιοδοξία και την πίστη στον εαυτό σου και στις δυνάμεις σου! Προσοχή μόνο, στην τάση σου για εγωκεντρισμό και ξεσπάσματα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα επιδιώκεις με κάθε τρόπο την επιβεβαίωση και την ερωτική αποδοχή των γύρων σου! Είσαι ιδιαίτερα γοητευτικός, γεγονός που σίγουρα, θα τραβήξει τα βλέμματα πάνω σου και θα φέρει κατακτήσεις, φλερτ και θαυμαστές! Αν είσαι δεσμευμένος, φρόντισε να νοιάζεσαι και για τις επιθυμίες του συντρόφου, όχι μόνο να απαιτείς για τις δικές σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, είσαι απόλυτα αποτελεσματικός σε κάθε σου προσπάθεια και φιλοδοξία! Οικονομικά, θα υπάρξουν κάποιες απώλειες, αφού σπαταλάς άσκοπα!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα επιδίωξε, να κινηθείς παρασκηνιακά και να δεις τι πραγματικά μπορεί να κάνεις, την παρούσα περίοδο, στην ζωή σου, ακολουθώντας την ενισχυμένη διαίσθηση σου! Προτίμησε να παραμείνεις στο παρασκήνιο, ακόμα κι αν χρειαστεί να απομονωθείς για λίγο! Θα δεις πως έτσι θα μπορέσεις να βρεις τις λύσεις που επιθυμείς και να απαλλαχτείς μια και καλή από προβληματικές και τοξικές καταστάσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ενδεχομένως να υπάρξει μία εξέλιξη σε σχέση με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, η οποία θα γκρεμίσει κάποια όνειρα και προσδοκίες! Αν είσαι δεσμευμένος, απέφυγε τις πολλές συζητήσεις με τον σύντροφο, γιατί μάλλον θα απογοητευτείς από τα λόγια του! Επίσης, φρόντισε να είσαι έντιμος και πιστός απέναντι του, γιατί κινδυνεύεις από αποκαλύψεις, αν έχεις μυστικά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα αλλά και στον οικονομικό τομέα, να αναμένεις κάποιες απώλειες, γι’αυτό φρόντισε να κάνεις έγκαιρα τις απαραίτητες διορθώσεις και προγραμματισμούς!

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact