ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια του Σαββάτου 23 Σεπτεμβρίου

ΛΕΩΝ
Γενικά
Η ένταση και η ενέργεια που θα έχεις θα είναι μοναδικές. Φέρε στην επιφάνεια ζητήματα που θέλουν ξεκαθάρισμα και λύσε τα όμορφα και καλά. Αλλά απόφυγε να εκνευρίζεσαι και να τα βάζεις με άλλους για να μην έχεις πρόβλημα. Μπορείς πάντοτε να συμβουλευτείς τους δικούς σου για ότι σε απασχολεί. Ο κοινωνικός σου περίγυρος αρχίζει και γίνεται καλύτερος.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου μπορείς να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις, αρκεί να δείξεις την κατάλληλη υπομονή στον σύντροφό σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες στα επαγγελματικά σου που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς για να μπορέσεις να φτάσεις πιο εύκολα στους στόχους σου. Ότι κινήσεις κάνεις, πρέπει να τις έχεις μελετήσει πολύ καλά από πριν. Συναλλαγές σήμερα μπορείς να κάνεις. Προτάσεις που μπορεί να δεχτείς στα οικονομικά, μην απαντήσεις πριν σκεφτείς καλά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Πρέπει να διαφυλάξεις τα δικαιώματά σου και να κάνεις σωστό χειρισμό για να μπορέσεις να φέρεις κάποιες προβληματικές καταστάσεις σε όφελός σου. Πολύ καλοί φίλοι βρίσκονται κοντά σου και θα σε υποστηρίξουν ψυχολογικά. Σου συνιστώ να δείξεις απόλυτη ψυχραιμία σε οποιοδήποτε πρόβλημα γιατί θα το λύσεις με τον καλύτερο τρόπο.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός σε αυτά που λες, αλλά και πως κινείσαι απέναντι στον σύντροφό σου. Θα υπάρξουν διαμάχες με τον σύντροφό σου. Φρόντισε να μην φτάσεις τις καταστάσεις στα άκρα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου πάνε αρκετά καλά, αλλά χρειάζεται να δώσεις ακόμη πιο πολλά για να μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αλλά πρέπει να έχεις κάνει σωστό προγραμματισμό από πριν. Πρέπει να προσέχεις ιδιαίτερα σε ανοίγματα οικονομικά που θέλεις να κάνεις.

ΖΥΓΟΣ
Ο Ήλιος από σήμερα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο σου και ξεκινάει η περίοδος των γενεθλίων σου. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ! ! ! Θα διατηρείς την ανεξαρτησία σου και θα βλέπεις με πολύ ανοιχτό μυαλό κάποια ζητήματα. Μην κάνεις υπερβολικές κινήσεις για να μην έχεις πρόβλημα. Προσπάθησε επίσης να μην κινείσαι βιαστικά και να μην λες πράγματα που δεν τα πιστεύεις γιατί θα στεναχωρήσεις κάποια δικά σου άτομα. Διέθεσε μερικές στιγμές για να χαλαρώνεις και να κάνεις ευχάριστες σκέψεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα νιώσεις αρκετό προβληματισμό από την συμπεριφορά του συντρόφου σου. Προσπάθησε να μιλήσεις μαζί του και να ξεκαθαρίσεις οποιαδήποτε απορία μπορεί να έχεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Μπορείς να κρατήσεις τις ισορροπίες χωρίς να κάνεις καμία αλλαγή και προπάντων να αποφύγεις να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες. Στα οικονομικά σου πρόσεξε λίγο γιατί θα παρασυρθείς σε παραπάνω έξοδα και άσκοπες αγορές. Μπορείς να κλείσεις καινούργιες συμφωνίες και να κάνεις οικονομικές συναλλαγές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Σήμερα θα αισθανθείς μια ιδιαίτερη ευαισθησία και μια διάχυτη μελαγχολία. Νιώθεις έντονη την ανάγκη για μοναξιά κι απομόνωση. Ίσως να νιώθεις ενστικτωδώς την επιθυμία να οχυρωθείς από τα προβλήματά σου και τα συναισθήματα των άλλων. Απόφυγε την υπερβολική ευαισθησία και ανοχή σε σχέση με τις ανάγκες ή τα λάθη των άλλων γιατί δεν θα μπορέσεις να πάρεις τις σωστές αποφάσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Προσπάθησε να κάνεις θετικές σκέψεις και να μιλάς περισσότερο με τον σύντροφο σου. Έλα πιο κοντά του και πες ανοιχτά αυτά που θέλεις να σου προσφέρει να είσαι σίγουρος ότι θα έχεις την κατάλληλη ανταπόκριση.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό σου τομέα πρέπει να κάνεις μεγάλο αγώνα για να μπορέσεις να περάσεις κάποιες ιδέες σου. Πρέπει να κρατήσεις χαμηλούς τόνους για να μπορέσεις να δώσεις στους συνεργάτες σου να καταλάβουν. Θα βγουν στην επιφάνεια κάποια έξοδα που δεν τα περίμενες. Είσαι σε περίοδο που τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να κάνεις πολλά έξοδα.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact