ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια του Σαββάτου 23 Σεπτεμβρίου

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Πρέπει να δείξεις ψυχραιμία σε οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να προκύψει, γιατί έχεις τη δύναμη και τα εφόδια να το λύσεις με τον καλύτερο τρόπο. Μόνο μην κάνεις υπερβολές. Πρέπει οι κινήσεις που θα κάνεις να είναι πολύ μελετημένες για να αποφύγεις προβλήματα που θα δημιουργήσεις μόνο και μόνο από την βιασύνη σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Έλα πιο κοντά στον σύντροφο σου μίλησε του με ειλικρίνεια και θα δεις πολλές καταστάσεις να καλυτερεύουν. Είναι στο χέρι σου να λύσεις προβληματικές καταστάσεις στον αισθηματικό σου τομέα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα ριχτείς στην δουλειά για να τελειώσεις θέματα που θέλεις εδώ και καιρό. Απόφυγε να κάνεις βιαστικές κινήσεις και προπάντων μην αποκαλύψεις τα σχέδια που έχεις για το μέλλον. Πρέπει να κάνεις προγραμματισμό στα οικονομικά σου για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις πολλές υποχρεώσεις που θα παρουσιαστούν.

ΙΧΘΥΣ
Γενικά
Σου έχω πει ότι η ψυχραιμία είναι ο καλύτερος σύμβουλος στην ζωή σου. Και για αυτό υπάρχει λίγο ρουτίνα στην ζωή σου γιατί όλα είναι σωστά προγραμματισμένα αλλά κάποια πράγματα δεν ελέγχονται απόλυτα από εμάς. Δεν είναι και τελείως ασυνήθιστο αυτό το φαινόμενο. Συνεπώς δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι ούτε να ανυπομονείς γιατί κάποια πράγματα ξεφεύγουν λίγο σήμερα. Μπορεί αυτά τα ξαφνικά γεγονότα να έχουν καλό σκοπό και να σου ταράξουν τα λιμνάζοντα νερά της ρουτίνας σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου μπορούν να πάνε και καλύτερα από ότι είναι αν δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στον σύντροφο σου και προσπαθήσεις να έρθεις πιο κοντά του. Συμπαραστάσου σε προβλήματα που μπορεί να έχει αυτή την περίοδο. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, αυτή την περίοδο με την Αφροδίτη στην Παρθένο θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό σου τομέα μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αλλά και να διορθώσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που σε προβληματίζουν εδώ και καιρό. Στα οικονομικά σου μπορείς να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδα σου. Είσαι σε περίοδο που πολλές καταστάσεις θα ισορροπούν και θα νιώθεις καλύτερα.

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact