ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια του Σαββάτου 25 Αυγούστου

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
H διάθεσή σου σήμερα, Τοξότη, θα είναι πολύ καλή και θα δεις αρκετές καταστάσεις με θετικότητα. Ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη και δε θα σου πάρει πολύ να τελειώσεις πολλές εκκρεμείς υποχρεώσεις, που έχεις από το παρελθόν. Μπορείς να κάνεις σχέδια για το μέλλον, τα οποία θα υλοποιήσεις με μεγάλη επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα περάσεις αρκετά καλά σήμερα με το σύντροφό σου, Τοξότη. Πρέπει μόνο ν’ αποφύγεις συζητήσεις που αφορούν προβληματικές καταστάσεις στη σχέση σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Τοξότη, σήμερα θα γνωρίσεις πολύ μεγάλη επιτυχία. Η υπευθυνότητα που έχεις, θα δώσει λύσεις με τον καλύτερο τρόπο σε κάποιες προβληματικές καταστάσεις που υπήρχαν μέχρι τώρα. Στα οικονομικά σου, θα μείνεις σε στασιμότητα. Θέλεις να αυξήσεις τα εισοδήματά σου, αλλά αυτή η περίοδος θα φέρει καθυστερήσεις και πολλά έξοδα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Αξιοποίησε, Αιγόκερε, τα χαρίσματα και τις ικανότητες των ανθρώπων στο περιβάλλον σου. Είτε πρόκειται για προτάσεις ή για έμπρακτη ενίσχυση, η αρωγή των δικών σου μπορεί να ενισχύσει καίρια τις επιδιώξεις σου. Παράλληλα, ξεκαθάρισε κάθε σκοτεινό σημείο των εκκρεμοτήτων σου και προχώρα στην εφαρμογή του πλάνου σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, Αιγόκερέ μου, μετά από κάποια πράγματα που θα σου κάνει ο σύντροφός σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι προοπτικές που έχεις στον επαγγελματικό σου τομέα, Αιγόκερε, είναι πολύ καλές. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς, για να έχεις άνοδο στην εργασία σου. Τα οικονομικά σου θα έχουν μερικές διακυμάνσεις. Πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός σε όποια συναλλαγή θέλεις να κάνεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Οι φιλοδοξίες που θα έχεις, Υδροχόε, σήμερα θα είναι μεγάλες. Ασχολείσαι με πάρα πολλά πράγματα και θα καλύψεις κάποιες από τις καταστάσεις που μέχρι τώρα σε άγχωναν. Η συμβουλή μου είναι να μην μπλεχτείς σε παρασκηνιακές καταστάσεις, που μπορεί να σε εκθέσουν στο μέλλον. Προχώρα με το δικό πρόγραμμα και θα δεις, ότι όλα θα είναι μια χαρά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Υδροχόε μου, σήμερα θα είναι σε στάσιμη κατάσταση, πράγμα που θα σ’ εκνευρίζει. Μπορείς όμως να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα, βοηθώντας το σύντροφό σου να νιώσει πιο άνετα μαζί σου, ώστε να περάσετε ποιοτικό χρόνο μαζί.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Υδροχόε, θα υπάρχει αρκετή ένταση, ενώ ενδέχεται να γίνουν και κάποιες αλλαγές, που δεν περίμενες. Μπορείς όμως και τα βγάζεις όλα εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο. Θα αυξήσεις τα έσοδά σου αυτή την περίοδο, αρκεί να δεις πρώτα ποιες εκκρεμότητες έχεις στον τομέα της εργασίας σου, ώστε ν’ ανταπεξέλθεις στις νέες υποχρεώσεις.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact