ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια του Σαββάτου 25 Αυγούστου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Οι εξελίξεις γύρω σου, Κριέ, είναι πολύ γρήγορες και πρέπει να κάνεις αρκετό κουράγιο, για να βγάλεις πολλά θέματα εις πέρας. Απόφυγε πάση θυσία την ένταση και τον εκνευρισμό. Από σήμερα και στο εξής, οι ευκαιρίες θα σου εμφανίζονται η μία μετά την άλλη και μπορείς να επιδιώξεις τους στόχους σου με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα στα αισθηματικά σου, Κριέ, να συζητήσεις ανοιχτά με το σύντροφό σου, για να αντιμετωπίσετε καταστάσεις που τραυματίζουν τη σχέση σας και σας πληγώνουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Καταφέρνεις αυτά που θέλεις, Κριέ, αλλά αυτή την περίοδο απόφυγε να κάνεις ριζικές αλλαγές. Τα οικονομικά σου είναι σε σταθερή πορεία. Πρόσεξε μόνο τα περιττά έξοδα, για να παραμείνεις εντός προϋπολογισμού.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Για να εξελιχθείς, Ταύρε μου, πρέπει πρώτα να τακτοποιήσεις κάποιες υποχρεώσεις που έχεις και μπορεί ν’ αποτελούν εμπόδιο στην πορεία σου. Μετά θα εστιάσεις, ενεργά κι ευκολότερα, στο μέλλον σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Ταύρε, σήμερα θα κινηθούν σε καλά επίπεδα, αν δεν εκνευριστείς από συζητήσεις που θα γίνουν με το σύντροφό σου για μικροπροβλήματα της σχέσης σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πάντα με την ευελιξία που έχεις, Ταύρε, καταφέρνεις πολλά στο χώρο της εργασίας σου. Απόφυγε όμως σήμερα να κλείσεις συμφωνίες, στις οποίες δεν μπορείς ν’ ανταπεξέλθεις. Οφείλεις να είσαι πολύ προσεκτικός στα οικονομικά σου. Ό,τι κάνεις, πρέπει να είναι πολύ καλά υπολογισμένο, αφού τα έξοδα για περιττές αγορές θα είναι το χαρακτηριστικό της μέρας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Απαιτείται, Δίδυμέ μου, να εστιάσεις στις σκοτεινές «γωνίες» κάποιων εξελίξεων, ενώ πρέπει να είσαι προετοιμασμένος και για το ενδεχόμενο να χρειαστεί να αντεπιτεθείς. Ίσως σήμερα, να βγουν στο φως κόντρες και αντιπαλότητες που θάφτηκαν παλαιότερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να περάσεις μια υπέροχη μέρα με το ταίρι σου, Δίδυμε, αν ρίξεις περισσότερο βάρος στα αισθηματικά σου και δεν ξοδεύεις τόσο πολύ χρόνο σε άλλες ασχολίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις πάρα πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις, Δίδυμέ μου, που σήμερα δε θα ξέρεις πως να προγραμματιστείς. Φρόντισε πάνω απ’ όλα να ηρεμήσεις και να βάλεις σε μια τάξη τα θέματα που έχουν προτεραιότητα. Προσπάθησε να μείνεις μακριά από οποιαδήποτε σημαντική, οικονομική συναλλαγή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Θα δημιουργήσεις σήμερα μια καινούργια κατάσταση, Καρκίνε, με στόχο να επανέλθεις στα φυσιολογικά σου όρια, αλλά και να έχεις ένα κίνητρο για να δράσεις πιο αποτελεσματικά. Για να βγεις από το αδιέξοδο και να διώξεις τις ανασφάλειές σου, χρειάζεται να κάνεις κινήσεις αρκετά πρωτοποριακές ή εκκεντρικές, οι οποίες θα σου φέρουν κι ένα διαφορετικό αποτέλεσμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Χρειάζεται σύντομα να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου, Καρκίνε, ζώντας ρομαντικά αι ερωτικά, αφού η πίεση της καθημερινότητας σ’ έχει ταλαιπωρήσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ξέρεις πολύ καλά τι πρέπει να κάνεις στην εργασία σου, Καρκίνε. Μην ανακοινώσεις σήμερα σχέδια που έχεις για το μέλλον σε άτομα που δεν πρέπει. Θα δεχτείς προτάσεις που θα σ’ ενθουσιάσουν. Πρέπει να δεις αν σε συμφέρουν και αν θα βελτιώσουν τα έσοδά σου.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact