ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια του Σαββάτου 25 Νοεμβρίου

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά
Η εικόνα σου τώρα είναι πιο θελκτική από ποτέ .Εκμεταλλεύσου το αυτό τώρα που η τύχη ευνοεί νέες γνωριμίες με πρόσωπα που θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στην υπόλοιπη ζωή σου. Αν οι καταστάσεις δεν υπόσχονται τα συναισθήματα που σε συγκινούν, δώσε μία ευκαιρία καθώς έτσι θα καταφέρεις να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες και να βρεις τρόπους που θα σε βοηθήσουν σε επίπεδο κοινωνικής δικτύωσης.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Προβλήματα που θα έχεις σε άλλους τομείς θα σε απομακρύνουν λίγο από τον σύντροφο σου. Φρόντισε να δείξεις την αγάπη σου στον σύντροφο σου και να κάνεις τα αδύνατα δυνατά για να περάσεις κάποιες στιγμές μαζί του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα δημιουργηθούν προβλήματα και παρεξηγήσεις με συνεργάτες, ενώ θα βγουν στην επιφάνεια προβλήματα του παρελθόντος που δεν τα περίμενες. Τα προβλήματα στα οικονομικά σου συνεχίζονται να υπάρχουν αλλά δεν χρειάζεται να απογοητεύεσαι. Να ξέρεις ότι ξεκινάει μια περίοδος για σένα που και τα έσοδα σου θα αυξηθούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Μία δύναμη μέσα σου σε ωθεί να πράξεις όσα φοβόσουν εδώ και καιρό και μάλιστα με επιτυχία. Οι πλανήτες σε μεταμορφώνουν ενισχύοντας τη διπλωματία, την τόλμη και το δυναμισμό σου. Οι καταστάσεις σε έχουν ωριμάσει πολύ και είσαι σε θέση να αξιοποιήσεις τις εμπειρίες του παρελθόντος.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο αισθηματικός σου τομέας δεν πάει άσχημα, αλλά φρόντισε να μην δυσκολέψεις τα πράγματα. Θα έχεις τάσεις απαισιοδοξίας και θα βλέπεις κάποια πράγματα που κάνει ο σύντροφός σου αρνητικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα υπάρχουν μερικά προβλήματα σε σχέση με τους συνεργάτες σου. Πρέπει να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και με πολύ ηρεμία να προσπαθήσεις να λύσεις τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν. Η μέρα προσφέρεται για να διορθώσεις πάρα πολλά λάθη στα οικονομικά του παρελθόντος, αλλά και σε ανοίγματα που έχεις κάνει και δεν τα έχεις καλύψει ακόμη.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Μία είδηση σε κάνει να χαρείς πολύ και σε βοηθά να επιταχύνεις τη διαδικασία της επίτευξης των στόχων σου. Αγαπημένα πρόσωπα σε στηρίζουν και χαίρονται με τη θετική έκβαση των προσωπικών σου υποθέσεων. Αγνόησε εντελώς τους υπόλοιπους, κυρίως όσους θα βρουν κάτι αρνητικό να πουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου μπορείς να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις, αρκεί να δείξεις την κατάλληλη υπομονή στον σύντροφό σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, με την Αφροδίτη στον Σκορπιό που σε ευνοεί θα μπορέσεις να κάνεις καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες στα επαγγελματικά σου που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς για να μπορέσεις να φτάσεις πιο εύκολα στους στόχους σου. Ότι κινήσεις κάνεις, πρέπει να τις έχεις μελετήσει πολύ καλά από πριν. Συναλλαγές σήμερα μπορείς να κάνεις. Προτάσεις που μπορεί να δεχτείς στα οικονομικά, μην απαντήσεις πριν σκεφτείς καλά.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact