ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια του Σαββάτου 25 Νοεμβρίου

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Η αποφασιστικότητά σου σε ωθεί σε τολμήματα άγνωστα ως τώρα για σένα. Οι εμπειρίες των τελευταίων μηνών σε έχουν πολύ ωριμάσει και πατάς γερά στα πόδια σου πλέον. Ζητήματα προόδου θα σε απασχολήσουν με δημιουργικό τρόπο. Ακολούθησε το ένστικτό σου. Σε οικογενειακό επίπεδο θα χρειαστεί να καταβάλεις μεγάλο κόπο για να διατηρήσεις τις ισορροπίες σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός σε αυτά που λες, αλλά και πως κινείσαι απέναντι στον σύντροφό σου. Θα υπάρξουν διαμάχες με τον σύντροφό σου. Φρόντισε να μην φτάσεις τις καταστάσεις στα άκρα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου πάνε αρκετά καλά, αλλά χρειάζεται να δώσεις ακόμη πιο πολλά για να μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αλλά πρέπει να έχεις κάνει σωστό προγραμματισμό από πριν. Πρέπει να προσέχεις ιδιαίτερα σε ανοίγματα οικονομικά που θέλεις να κάνεις.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Το ερχόμενο διάστημα θα χρειαστεί να αναλάβεις νέες ευθύνες και να πειθαρχήσεις πολύ περισσότερο από όσο έχεις συνηθίσει μέχρι τώρα. Θα αναγκαστείς να διευρύνεις τις διασυνδέσεις σου με σημαντικά πρόσωπα αλλά και να βρεις έξυπνους τρόπους να συνδυάσεις την κοινωνική ζωή με την απαιτητική καθημερινότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα νιώσεις αρκετό προβληματισμό από την συμπεριφορά του συντρόφου σου. Προσπάθησε να μιλήσεις μαζί του και να ξεκαθαρίσεις οποιαδήποτε απορία μπορεί να έχεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Μπορείς να κρατήσεις τις ισορροπίες χωρίς να κάνεις καμία αλλαγή και προπάντων να αποφύγεις να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες. Στα οικονομικά σου πρόσεξε λίγο γιατί θα παρασυρθείς σε παραπάνω έξοδα και άσκοπες αγορές. Μπορείς να κλείσεις καινούργιες συμφωνίες και να κάνεις οικονομικές συναλλαγές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Η προσαρμοστικότητα σε αλλαγές καθώς και η ευελιξία που θα δείξεις σε διαπραγματεύσεις και συμφωνίες θα επηρεάσει το αποτέλεσμα σε πολλά επίπεδα. Διατήρησε την ψυχραιμία σου ,οι λύσεις θα βρεθούν χωρίς πανικό και με ώριμη σκέψη. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή καθώς και αναπροσαρμογή στο πρόγραμμά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Προσπάθησε να κάνεις θετικές σκέψεις και να μιλάς περισσότερο με τον σύντροφο σου. Έλα πιο κοντά του και πες ανοιχτά αυτά που θέλεις να σου προσφέρει να είσαι σίγουρος ότι θα έχεις την κατάλληλη ανταπόκριση. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, η Αφροδίτη στο ζώδιο σου χαρίζει μια πιο ζεστή κι αγαπησιάρικη φάση. Χρησιμοποίησε το για να βρεις το ταίρι που ψάχνεις εδώ και καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό σου τομέα πρέπει να κάνεις μεγάλο αγώνα για να μπορέσεις να περάσεις κάποιες ιδέες σου. Πρέπει να κρατήσεις χαμηλούς τόνους για να μπορέσεις να δώσεις στους συνεργάτες σου να καταλάβουν. Θα βγουν στην επιφάνεια κάποια έξοδα που δεν τα περίμενες. Είσαι σε περίοδο που τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να κάνεις πολλά έξοδα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Το στενό σου περιβάλλον θα σε απασχολήσει τώρα, και είναι πιθανό να χρειαστεί να αντιμετωπίσεις την επιθετική στάση κάποιων. Βρες τον τρόπο που θα διασφαλίσεις τα κεκτημένα, αλλά και την ψυχική σου ισορροπία σου. Εντάσεις προβλέπονται και μάλιστα με διάρκεια. Νέες προοπτικές θα ακολουθήσουν, οπότε μην απογοητεύεσαι.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πάντως, είτε υπάρχει μόνιμη σχέση, είτε όχι, μπορεί να εισβάλλουν στη ζωή σου καινούργιοι έρωτες που θα έχουν διάρκεια στον χρόνο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά, αρκεί να μην αφήσεις κάποιες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν να πάνε χαμένες. Συνεργασίες αλλά και συλλογική δουλειά ευνοούνται σήμερα. Στα οικονομικά σου θα γίνουν συζητήσεις ή προτάσεις για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδα σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Η ανυπομονησία και η απερισκεψία είναι συνήθως παράγοντες που οδηγούν σε καταστάσεις που δεν περιμένεις. Φρόντισε ιδιαίτερα συνεννοήσεις ώστε να μην εκτεθείς μελλοντικά. Μετακινήσεις και ταξίδια ευνοούνται, κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο. Υποθέσεις οικογενειακές έρχονται στην επιφάνεια και σου δημιουργούν άγχος.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που θέλεις σε καταστάσεις που σε κουράζουν και σε καταπιέζουν καλύτερα θα είναι να τις τελειώσεις θα νιώσεις καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς στα επαγγελματικά σου να κάνεις καινούργια ξεκινήματα ή να διορθώσεις λάθη που μπορεί να έχουν γίνει στο παρελθόν. Στα οικονομικά σου μπορείς να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις και ειδικότερα σε θέματα νόμου. Μπορείς να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact