ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια του Σαββάτου 28 Ιουλίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Ταύρο καλύπτει τις κοινωνικές σου ανάγκες, φέρνοντας σε κοντά σε ομοϊδεάτες ή γενικότερα σε πρόσωπα με τα οποία μπορείτε να δράσετε από κοινού για την επίτευξη ενός στόχου. Επιπλέον, ο Ερμής στον Λέοντα μπορεί να συμβάλλει στην υπογραφή μιας συμφέρουσας επαγγελματικής ή οικονομικής συμφωνίας αλλά και να σε βοηθήσει να αποκτήσεις εργαλεία, συσκευές και αξεσουάρ, που θα απλουστεύσουν την καθημερινότητά σου.

Ερωτικά
Φαίνεται ότι αυτά που φαντάζεσαι είναι πολύ περισσότερα από όσα μπορεί να συμβούν στην πραγματικότητα, ίσως όμως τελικά με ένα μικρό… σπρώξιμο από τον Άρη στον Σκορπιό, να βιώσεις κάτι πολύ «δυνατό» στην σεξουαλική σου ζωή.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Σίγουρα μπορείς να εκμεταλλευτείς τις συγκυρίες ώστε να πετύχεις κάτι «μεγάλο», ιδιαίτερα στον επαγγελματικό τομέα αλλά τα πράγματα θα εξελιχθούν πολύ πιο εύκολα αν συνεργαστείς με πρόσωπα ή φορείς που διαθέτουν τον τρόπο και τα μέσα να αναδείξουν ακόμη περισσότερο τους σκοπούς και το έργο σου. Παράλληλα, ο Ερμής στο ζώδιο σου μπορεί να συμβάλλει σε νέες γνωριμίες αλλά και στο να μάθεις κάποια πράγματα που θα σου φανούν χρήσιμα.

Ερωτικά
Ναι μεν η Αφροδίτη στο ζώδιο σου αυξάνει κατακόρυφα την γοητεία σου, παράλληλα όμως ο Κρόνος στον Τοξότη… καιροφυλακτεί για να σου προσθέσει επιπλέον προβλήματα. Θέσε λοιπόν έγκαιρα τα όρια σου για να αποφύγεις τα χειρότερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Με την συνδρομή του Ερμή στον Λέοντα, μπορεί να μάθεις ένα πολύτιμο μυστικό και γενικότερα να διαφωτιστείς μέσω τρίτων για τα τεκταινόμενα στο παρασκήνιο. Επιπλέον, η Σελήνη στον Ταύρο δείχνει πρόθυμη να εκπληρώσει αρκετές από τις επικοινωνιακές σου αναζητήσεις φέρνοντας σε κοντά σε πρόσωπα με τα οποία μπορείς να μοιραστείς τα σχέδια και τα οράματα σου. Ευνοούνται ακόμη οι δράσεις επιμορφωτικού χαρακτήρα και τα ταξίδια

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Λέοντα συμβάλλει στην βελτίωση της ψυχολογίας σου, κάτι που σίγουρα ανοίγει τον δρόμο για νέες επιτυχίες! Ωστόσο στην παρούσα φάση είναι προτιμότερο να αφήσεις να εννοούνται πράγματα, χωρίς να προχωρήσεις στην πράξη.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Ανήκεις στην ομάδα των κερδισμένων της ημέρας, αν μάλιστα δικτυωθείς με τα κατάλληλα πρόσωπα, η επιτυχίες και οι προοπτικές σου θα πολλαπλασιαστούν. Μην διστάσεις λοιπόν να συνάψεις μια συμφωνία ή να απευθυνθείς σε μηχανισμούς ή φορείς που η δουλειά τους είναι να σε… αναδείξουν! Επιπλέον, ο Ερμής στον Λέοντα ευνοεί τα επαγγελματικά σου σχέδια, ιδιαίτερα σε σχέση με την προώθηση ή την διαφήμισή τους.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Λέοντα σου δημιουργεί «υψηλές» προσδοκίες, για την ώρα όμως καλό είναι να προσέχεις, αφού ο Ποσειδώνας στους Ιχθύες θέτει θέμα εμπιστοσύνης και μπορεί να σε παρασύρει σε μια επιλογή για την οποία αγότερα θα μετανιώσειςΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact