ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια του Σαββάτου 28 Ιουλίου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Ανήκεις στην ομάδα των κερδισμένων της ημέρας, αν μάλιστα δικτυωθείς με τα κατάλληλα πρόσωπα, η επιτυχίες και οι προοπτικές σου θα πολλαπλασιαστούν. Μην διστάσεις λοιπόν να συνάψεις μια συμφωνία ή να απευθυνθείς σε μηχανισμούς ή φορείς που η δουλειά τους είναι να σε… αναδείξουν! Επιπλέον, ο Ερμής στον Λέοντα ευνοεί τα επαγγελματικά σου σχέδια, ιδιαίτερα σε σχέση με την προώθηση ή την διαφήμισή τους.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Λέοντα σου δημιουργεί «υψηλές» προσδοκίες, για την ώρα όμως καλό είναι να προσέχεις, αφού ο Ποσειδώνας στους Ιχθύες θέτει θέμα εμπιστοσύνης και μπορεί να σε παρασύρει σε μια επιλογή για την οποία αγότερα θα μετανιώσεις

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Ταύρο προωθεί τα επαγγελματικά σου σχέδια, ίσως μάλιστα να συνάψεις μια συμφωνία που θα «ξεκλειδώσει» πολλές από τις δυνατότητες σου και θα σε κάνει να ατενίζεις το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Επιπλέον θα έχεις και την συμπαράσταση του Δία στην Παρθένο, που για ένα μήνα ακόμη θα σου προσφέρει βοήθειες και ευκαιρίες. Παράλληλα, ο Ερμής στον Λέοντα ευνοεί τα ταξίδια αλλά και τις νομικές διεργασίες.

Ερωτικά
Πολλά γίνονται στο παρασκήνιο αλλά αν προσπαθήσεις να βγάλεις μια άκρη είναι απίθανο να τα καταφέρεις στην παρούσα φάση, αφού εμπλέκονται περισσότερα του ενός πρόσωπα. Ίσως η αποστασιοποίηση σου από κάθε είδους «μηχανορραφία» να είναι η πιο ενδεδειγμένη λύση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Ταύρο σε βοηθά να περάσεις «γεμάτες» στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα, ενώ παράλληλα σε καλεί να αναπτύξεις τα δημιουργικά σου ενδιαφέροντα και φυσικά να… παίξεις! Παράλληλα, ο Ερμής στον Λέοντα μπορεί να συμβάλλει σε μια οικονομική συμφωνία ή ρύθμιση που θα σε απελευθερώσει. Επιπλέον, ευνοούνται οι αγορές αλλά και οι επενδυτικές κινήσεις, που σε αυτήν την φάση μπορεί να αποδώσουν τα μέγιστα.

Ερωτικά
Είναι βέβαιο ότι θα λάβεις μια υπόσχεση που θα σε κάνει να αναθαρρήσεις για… τα καλά! Από την άλλη πλευρά όμως, πρόσεξε μήπως τελικά επενδύσεις συναισθηματικά σε ένα πρόσωπο που «έχει ρίξει δίχτυα» και κοιτάζει αποκλειστικά και μόνον το συμφέρον του.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact