ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια του Σαββάτου 30 Αυγούστου

Διαβάστε τα ζώδια του Σαββάτου και μάθετε όλα όσα πρόκειται να σας συμβούν.

Κριός

Γενικά: Θέλεις να έχεις καλή επικοινωνία και προτιμάς να μοιράζεσαι πράγματα παρά να μαλώνεις για να έχεις την αποκλειστικότητα. Πιθανόν να εισπράξεις κολακείες από άτομα που είναι πολύ κοντά σου γιατί θέλουν να τα έχουν πολύ καλά μαζί σου.
Ερωτικά: Αφήνεσαι στα χέρια του Ζυγού κα, παρόλο που τον θεωρείς αρκετά αδύναμο/η να πάρει δραστικές αποφάσεις, δεν αντέχεις να μην ακολουθείς. Ο Ταύρος ή ο Σκορπιός βρίσκονται σε μια κρίσιμη καμπή.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν θέλεις πλέον να κουράζεσαι και προτιμάς να αναλάβεις και πάλι το επικοινωνιακό κομμάτι που είχες παλιά. Τη σωματική εργασία που χρειάζεται να κάνεις, αν την μοιράσεις και σταματήσεις τους επιτελικούς ρόλους, σίγουρα κάτι θα καταφέρεις.

Ταύρος

Γενικά: Χρειάζεσαι να κάνεις αλλαγές αλλά εκεί που το αποφασίζεις τελικά μπορεί να επηρεάζεσαι από λάθος άτομα και να μην αφήνεις να μπει το καινούργιο στη ζωή σου. Χωρίς να το θέλεις πάντα κάτι γίνεται και σε τραβάει πίσω το παρελθόν
Ερωτικά: Είσαι στη φάση που δε θέλεις να χαλάς την επαφή σου αρκεί το άλλο πρόσωπο να μη σε ζαλίζει με το να ζητάει να κάνετε πολλές μετακινήσεις. Μάλλον θέλεις την ησυχία σου αλλά και κάπως να συζητάτε πολιτισμένα. Ένας Ζυγός μπορεί να σε καλύψει άνετα αρκεί να μην υπάρχουν μεταξύ σας ασάφειες. Με τον Τοξότη υπάρχει μια απομάκρυνση γιατί μάλλον δεν μπορείς να ελέγχεις την κατάσταση.
Οικονομικά & Καριέρα: Επιδιώκεις να κάνεις επαφές που σε συμφέρουν για να δεις τι για να μπορέσεις να ξεφύγεις από κάποιες αντιφάσεις και δυσκολίες με κάποια πρόσωπα. Πιθανόν να έχεις παρεξηγηθεί και να νιώθεις μέσα σου αντιπαλότητα.

Δίδυμοι

Γενικά: Θέλεις να γίνεται το δικό σου και παραμένεις πεισματικά σε μια στάση η οποία μερικές φορές σου χαλάει τον αέρα της επικοινωνίας. Η σχέση σου με το εξωτερικό είναι έντονη και προσπαθώντας να κάνεις γνωριμίες ή να ξεκινήσεις εκεί κάποιες νέες σπουδές ανανεώνεσαι. Το βιβλίο πάντως από το χέρι σου δεν το αφήνεις γιατί νιώθεις σιγουριά με αυτό.
Ερωτικά: Εγκλιματίζεσαι σε καινούργια περιβάλλοντα εύκολα και αυτό είναι το δυνατό σου σημείο. Για αυτό, αν βρεθείς με τν Ζυγό πολύ κοντά και αρχίσει να σου βγάζει τα εσώψυχά του, μην παραξενευτείς γιατί εσύ θα έχεις δημιουργήσει άθελά σου αυτή επαφή. Ο Παρθένος μπορεί να παραμένει πολύ κοντά σου και να θέλει όπου μπορεί να σε βοηθάει, όμως εσύ μπορεί να έχεις άλλη γνώμη για αυτόν, περισσότερο φιλική.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναπτύσσεις μέσα σου καινούργιες καταστάσεις και θέλεις με κάποιο τρόπο να τις κάνεις πράξη. Εδώ βέβαια μπορεί να αρχίζουν τα δύσκολα γιατί έχεις τα θεματάκια σου. Όμως το καλό είναι ότι ρισκάρεις και αυτό θα είναι το δυνατό σου χαρτί.

Καρκίνος

Γενικά: Αντιμετωπίζεις με στωικότητα κάποιες καταστάσεις που δεν σου αρέσουν γιατί έχεις αποφασίσει να μη χαλάσεις την ατμόσφαιρα γύρω σου με μουρμούρες και μούτρα. Το καλό είναι ότι τελειώνεις αν είχες ξεκινήσει κάποια ανακαίνιση στο χώρο σου και θα νιώθεις πολύ καλύτερα από άλλες φορές.
Ερωτικά: Προσπαθείς να αντιληφθείς περισσότερο το άλλο πρόσωπο και να κάνετε ανακωχή. Κάπου έχεις δηλώσει μέσα σου ότι χρειάζεσαι ηρεμία αλλά και αυτοσυγκέντρωση για να μπορέσεις να συνδέσεις και πάλι τα ψυχικά σου κομμάτια. Οπότε πιθανόν να μην αναλώνεσαι σε φασαρίες. Ο Ζυγός μπορεί και να σου ταιριάξει περισσότερο αν έχετε κοινές καλλιτεχνικές ανησυχίες.
Οικονομικά & Καριέρα: Η ευαισθησία σου μερικές φορές μπορεί να μεταφραστεί και σε διαίσθηση. Για αυτό καλό είναι να ξέρεις τι θέλεις, για να μπορέσεις να πλησιάσεις πιο εύκολα τον στόχο σου.

Λέων

Γενικά: Έχεις όρεξη για κουβεντούλα και παρέα και αυτό σε κάνει να ενθουσιάζεσαι και να ξεχνάς τους προβληματισμούς σου. Η ανάγκη σου για ομορφιά εσωτερική αλλά και εξωτερική σε ωθεί να σκέφτεσαι μόνο θετικά πράγματα, για να μπορέσεις να κερδίσεις τον χαμένο χρόνο.
Ερωτικά: Η Αφροδίτη που είναι στο ζώδιο σου σε αναπτύσσει και σε βοηθάει να περνάς καλά. Το μυστικό είναι ότι έχεις αποφασίσει εσύ, συνειδητά, να δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό. Οπότε αυτό θα σε κάνει να «πετάς» και να βελτιώνεις τις προσωπικές σου καταστάσεις. Ζυγός, Τοξότης και Υδροχόος θα έρθουν πολύ κοντά σου. Με το Σκορπιό εσύ θέλεις να ρίξεις το εγώ σου και να πλησιάσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κάποιες ανησυχίες τις οποίες όμως με την καλή διάθεση που διαθέτεις θα τη καλύψεις. Αναζητάς πάντα να βρεις κάτι πιο μεγάλο για σένα που να μπορέσεις να αναδείξεις τις ηγετικές και διοικητικές σου ικανότητες.

Παρθένος

Γενικά: Έχεις αφεθεί σε πολλά πράγματα σαν να βαριέσαι όχι μόνο να διεκδικήσεις αλλά ακόμα και να πάρεις και θέση. Προτιμάς να ξεκουραστείς και να δράσεις από τα παρασκήνια αντί να έχεις κάποιες αντιστάσεις που σου δημιουργούν εκνευρισμό. Η ισορροπία για σένα είναι το ζητούμενο οπότε θα το πετύχεις.
Ερωτικά: Θέλεις να είσαι πολύ κοντά με το άτομο που σε ενδιαφέρει οπότε καλύτερα να σταματήσεις για λίγο να κάνεις πράγματα που το ενοχλούν. Κυρίως αν μειώσεις το άγχος που έχεις για την τελειότητα θα περάσεις ήσυχα. Ο Ζυγός μπορεί να εμφανιστεί και πάλι στη ζωή σου πολύ ξαφνικά.
Οικονομικά & Καριέρα: Σκέφτεσαι θετικά κάποιες συνεργασίες που μπορεί να σου αποφέρουν περισσότερα κέρδη. Αυτό σίγουρα θα σε βάλει σε διαδικασία ψαξίματος για να βρεις κοινή φόρμουλα με τους και να μπορέσετε να δουλέψετε από κοινού με τους συναδέλφους σου.

Ζυγός

Γενικά: Η καχυποψία δεν είναι τόσο πολύ έντονη σε σένα, αλλά σήμερα πιθανόν να νιώσεις ότι κάποιος σε κοροϊδεύει και θα θέλεις οπωσδήποτε να το εξιχνιάσεις. Καλό είναι να βάλεις τη λογική σου πρώτα από όλα και μετά να δεις αν έχει βάση αυτό το συναίσθημα. Η έρευνα μπορεί να σε βοηθήσει να ανακαλύψεις κάποια θέματα που αφορούν ένα ακίνητο.
Ερωτικά: Προσπαθείς να βρεις άκρη με έναν Ταύρο γιατί δεν είναι εύκολο να συζητήσεις μαζί του και να μην καβγαδίσετε. Μπορεί κάποια άτομα να έχουν βάλει λόγια μεταξύ σας και να χρειαστεί να το ανακαλύψεις πριν φτάσετε σε ακρότητες. Ο Κριός από την άλλη είναι πολύ κοντά σου αλλά εσύ νιώθεις ότι μπορεί κάτι να γίνει και να μην είστε για πολύ μαζί.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναζητάς να βρεις νέες πηγές εισοδήματος και ο λόγος είναι ότι δεν βλέπεις πως τα έξοδα σου είναι υπερβολικά και θέλεις οπωσδήποτε να τα καλύψεις άμεσα. Το θέμα αγοροπωλησίας ενός ακινήτου καθυστερεί κάπως. Ευτυχώς που υπάρχουν κάποια πρόσωπα που σε βοηθάνε να το κινήσεις πολύ περισσότερο.

Σκορπιός

Γενικά: Μπαίνεις μπροστά και παίρνεις πρωτοβουλίες που άλλες φορές θα φοβόσουν να αντιμετωπίσεις. Ο λόγος είναι πως όταν έχεις δύναμη και βρίσκεις τις δικές σου σταθερές, κάνεις θαύματα.
Ερωτικά: Δεν θέλεις κανένας να σε καπελώνει για αυτό πιθανόν να κάνεις κινήσεις πολύ ατομικές. Ενώ σου αρέσει να είσαι μαζί με ένα πρόσωπο και να είστε πολύ κολλητά, μερικές φορές θέλεις να εξουσιάζεις εσύ τις καταστάσεις, για αυτό χαλάει όλη η καλή ατμόσφαιρα.
Οικονομικά & Καριέρα: Είναι αναγκαίο να πρωτοπορήσεις και να μιλήσεις με πολλά άτομα τα οποία θα σου δώσουν λύσεις που θα σε κάνουν να ξεκολλήσεις από τα ίδια και τα ίδια. Και σίγουρα το χρειάζεσαι γιατί μερικές φορές δεν μπορείς προχωρήσεις. Αν όμως οραματιστείς και με τα μάτια της ψυχής σου που δεν έχουν φόβο δεις την αλήθεια μπροστά σου θα ενεργοποιηθείς σε μεγάλο βαθμό.

Τοξότης

Γενικά: Η απομόνωση θα σε βοηθήσει να τα βρεις με τον εαυτό σου και σίγουρα θα βρεθείς σε μια πιο βαθιά και ερευνητική κατάσταση η οποία θα σε προβληματίσει. Το καλό είναι να μην κολλήσεις, αλλά να βρεις λύση για να βγεις μία και καλή από την ψυχολογία του παρελθόντος.
Ερωτικά: Αντιμετωπίζεις με μια μυστικοπάθεια την ερωτική σου ζωή. Από εκεί που τα λες όλα μπορεί να σου βγει η επιθυμία να σταματήσεις να μιλάς για τα προσωπικά σου. Η κατάσταση με τον Ταύρο μερικές φορές σε εκνευρίζει γιατί δεν εκδηλώνεται όπως θέλεις. Ο Κριός θα εμφανιστεί ξαφνικά μπροστά σου αλλά δεν ξέρεις αν θέλεις να είστε μαζί.
Οικονομικά & Καριέρα: Την καλλιέργεια της ιδέας του να απελευθερωθείς από όλα τα δύσκολα και να δεις τις καταστάσεις με άλλο μάτι, μάλλον το θεωρείς μακρινό όνειρο. Ενώ δεν είναι έτσι η αλήθεια, γιατί έχεις τις καλύτερες προϋποθέσεις αυτές τις ημέρες.

Αιγόκερως

Γενικά: Έχεις κάποιες ανασφάλειες τις οποίες μερικές φορές ελέγχεις με έναν πολύ καλό και ιδιαίτερα δυναμικό τρόπο. Η φιλική σχέση με άτομα που έχουν ίδια κατεύθυνση με εσένα και κυρίως κατέχουν τις έννοιες της προόδου και της κοινωνικής ανέλιξης είναι η καλύτερη παρέα.
Ερωτικά: Έχεις ανάγκη από βαθιά συναισθηματική κατανόηση γιατί έχεις ευαισθησίες και τρυφερότητες που δεν τις δείχνεις εύκολα στο άλλο πρόσωπο. Καλύτερα να το συζητάς για να καλύπτεσαι ψυχικά. Η επαφή με Σκορπιό ή Ιχθύ σου κάνει πολύ καλό γιατί σου βγάζει τις καλές ευαισθησίες στην επιφάνεια.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν ανησυχείς και πάρα πολύ γιατί έχεις στρώσει καλό δρόμο. Περιμένοντας και κάποια χρήματα από το παρελθόν τα οποία τώρα θα σε ειδοποιήσουν ότι θα τα πάρεις, θα βρεθείς σε μια πιο προνομιούχα θέση.

Υδροχόος

Γενικά: Αναστατώνεσαι με κάποιες συναισθηματικές εντάσεις πού είναι όμως κατά κάποιο τρόπο βουβές. Η ιδιορρυθμία σου μερικές φορές δεν σε αφήνει να ακούσεις τα βαθιά συναισθηματικά σου θέλω και μπορεί να θεωρείς κάποιες εσωτερικές σου ανάγκες λάθος.
Ερωτικά: Κρατάς θυμό για κάποιες συμπεριφορές και πιθανόν να έχεις μουτρώσει γιατί πιστεύεις ότι κάτι γίνεται που δεν έχεις μάθει. Μην μπερδέψεις οικονομικά με ερωτικά γιατί θα γίνουν λάθη. Ο Σκορπιός κάνει την πανηγυρική του εμφάνιση.
Οικονομικά & Καριέρα: Υπάρχουν πολλές εκκρεμότητες τις οποίες καλό είναι να μην τις φοβάσαι γιατί θα βρεθούν λύσεις. Η πίστη και η εμμονή σου σε ένα δημιουργικό όραμα θα σε βοηθήσει να ξεκολλήσεις από τα προβλήματα..

Ιχθύς

Γενικά: Εντυπωσιάζεσαι από το βάθος των συναισθημάτων σου και σίγουρα θα μπορέσεις με τον τρόπο σου να εξουσιάσεις κάποια άτομα τα οποία αυτό τον καιρό μπορεί να σε βοηθάνε για να τελειώσεις την καλυτέρευση είτε ενός χώρου είτε ενός ακινήτου. Κάποια νομικά θέματα ή συμβολαιογραφικά που θα προκύψουν από την επόμενη εβδομάδα θα τα λύσεις πιο εύκολα.
Ερωτικά: Έχεις στο μυαλό σου όλο και πιο έντονα τη συντροφικότητα αλλά και το πώς να περάσεις καλά με το πρόσωπο που είστε μαζί. Ίσως πάρεις κάποιες αποφάσεις για τον πιθανό γάμο σου. Ο Παρθένος έχεις πολλές πιθανότητες να είναι το άλλο σου μισό.
Οικονομικά & Καριέρα: Αμφισβητείς μερικές φορές τις συνεργασίες σου για αυτό δεν μπορείς να ολοκληρώσεις κάτι που θέλεις να κάνεις. Όμως αν έχεις εσωτερική σιγουριά ότι όλα θα πάνε καλά και δεν πελαγοδρομείς, τότε θα δεις ακόμα και σήμερα να ολοκληρώνεις τουλάχιστον τις διαδικαστικές λεπτομέρειες, οι οποίες είναι πάρα πολλές.

Πηγή: astrology.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact