ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια του Σαββάτου 30 Μαρτίου

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Φίλε Τοξότη, σήμερα ξαναβρίσκεις επιτέλους τον εαυτό σου! Είσαι σε εγρήγορση, γεμάτος ενέργεια, οξυδέρκεια και όρεξη για κοινωνική ζωή, περιπέτεια και συναντήσεις! Η ικανότητα σου να προσαρμόζεσαι στα πάντα, όπως και η ευμετάβλητη προσωπικότητα σου, σε καθιστούν ιδιαίτερα αγαπητό στους άλλους και σίγουρα πολύ δημοφιλή! Χωρίς καν να το αναμένεις, θα έχεις άπειρα μηνύματα, τηλεφωνήματα και προτάσεις για συνάντηση ή ψυχαγωγική έξοδο! Πες ναι χωρίς δεύτερη σκέψη!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου για μία ιδιαίτερα όμορφη ημέρα για τα αισθηματικά σου ζητήματα, κυρίως αν ενδιαφέρεσαι για… ανέμελα, εφήμερα και ξέγνοιαστα θέματα! Απολαμβάνεις φλερτ, νέες γνωριμίες, μηνύματα, τηλεφωνήματα και συναντήσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, διορθώσεις την επικοινωνία με τον σύντροφο σου και εύκολα βρίσκετε λύσεις στα προβλήματα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επικεντρώσου σοβαρά στην δουλειά σήμερα, για να μην έχεις απώλειες! Το ίδιο ισχύει και για την οικονομική σου διαχείριση, η οποία χαρακτηρίζεται επιπόλαια

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Σήμερα, φίλε Αιγόκερε, έχεις έντονα την ανάγκη να βρεθείς μαζί με αγαπημένα πρόσωπα, σε οικεία μέρη και γνώριμες για σένα καταστάσεις! Προσέχεις και προστατεύεις τα άτομα που αγαπάς και εκείνα στο ανταποδίδουν έμπρακτα, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη και την ευγνωμοσύνη σου! Ορισμένα γεγονότα και συγκυρίες, θα σε κάνουν να ανακτήσεις την αυτοπεποίθηση σου και να νιώσεις σίγουρος για τις επιλογές και τις αποφάσεις σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις σίγουρα πολλές ερωτικές επαφές, που θα επαναφέρουν την αυτοεκτίμηση σου! Κατακτήσεις, φλερτ και θαυμαστές, είναι μέσα στο πρόγραμμα! Αν είσαι δεσμευμένος, οφείλεις να προσέξεις την τάση σου να γίνεσαι καταπιεστικός και επιθετικός χωρίς λόγο στον σύντροφο! Πες ναι στον αισθησιασμό της ημέρας, αλλά όχι σε εντάσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η σημερινή ημέρα θα κυλήσει, χωρίς ιδιαίτερες επαγγελματικές εξελίξεις ή μεταβολές. Οικονομικά όμως, θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα κάποιες υποθέσεις σου, αλλά θα βρεις τρόπους, να λύσεις παλαιά προβλήματα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Υδροχόε, η Σελήνη που βρίσκεται σήμερα στο δικό σου Ζώδιο, σε καθιστά σίγουρα τον πρωταγωνιστή της ημέρας! Όμως, ενδεχομένως το φεγγάρι, να σε ωθήσει να φερθείς κάπως εγωιστικά και νευρικά σε ορισμένες επαφές, σχέσεις και επικοινωνίες! Αν προσέξεις αυτήν την τάση σου, θα καταφέρεις σίγουρα σήμερα να ικανοποιήσεις επιθυμίες, να μοιραστείς συναισθήματα, να πετύχεις στόχους, να τραβήξεις τα βλέμματα και να βρεις τρόπους να βελτιώσεις τα πάντα στην ζωή σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ισχυρός συναισθηματισμός, πάθος, ομορφιά και γοητεία σε χαρακτηρίζουν σήμερα, γεγονός που θα φέρει θαυμαστές και κατακτήσεις στη ζωή σου! Αν είσαι δεσμευμένος, ίσως δεν σκέφτεσαι αντικειμενικά κάποια θέματα που αφορούν την σχέση σου και τον σύντροφο, γεγονός που δεν σε αφήνει να μπαίνεις στην θέση του και να κάνεις λάθη!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Είσαι αρκετά παρορμητικός στο τομέα της καριέρας και ίσως κάνεις κάποια μικρά λάθη! Οικονομικά, όλα κυλούν θετικά, γι’αυτό πες ναι σε νέες συμφωνίες ή υπογραφές!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Φίλε Ιχθύ, σήμερα κλείνεσαι στον εαυτό σου και απομακρύνεσαι για λίγο από τις κοινωνικές σου συναναστροφές και δραστηριότητες! Κάνεις το λάθος και επικεντρώνεσαι σε φόβους, άγχος και σκέψεις, που πιθανόν να βγουν τώρα στην επιφάνεια και να σε «ρίξουν» ψυχολογικά! Προσπάθησε να ηρεμήσεις, να βρεις λύσεις και να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για την επόμενη περίοδο, με σύμμαχο την ισχυρή διαίσθηση σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, θα σε απασχολήσει ένας απαγορευμένος ή παλαιός έρωτας, που θα προκύψει μέσα από μία είδηση ή επικοινωνία! Αν είσαι δεσμευμένος, βγάζεις αρκετά παράπονα σήμερα και αποζητάς την συναισθηματική επιβεβαίωση από τον σύντροφο, με έμπρακτο τρόπο! Η τρυφερότητα και η γλυκύτητα σου, σε βοηθούν ώστε να πετύχεις πράγματα στην σχέση σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της εργασίας, είσαι ιδιαίτερα δημιουργικός, αλλά και πολύ αφηρημένος! Οικονομικά, απολαμβάνεις ξαφνικά εύνοια και βρίσκεις μία σπουδαία λύση σήμερα!

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact