ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια του Σαββάτου 30 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Κριέ, την σημερινή ημέρα, λόγω της αυξημένης κοινωνικότητας σου, απολαμβάνεις δραστηριότητες με φίλους και γενικά, ενδυνάμωση των φιλικών και κοινωνικών σου σχέσεων! Οι φίλοι θα είναι αυτοί που θα σου φτιάξουν τη διάθεση και θα σε κάνουν χαρούμενο σήμερα, με ποικίλους τρόπους! Επιπλέον, θα σε βοηθήσουν με πράξεις και συμβουλές, σε κάθε σκοπό ή στόχο που έχεις θέσει! Δείξε τους την αγάπη σου και την ευγνωμοσύνη σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, η σημερινή μέρα, θα φέρει νέες γνωριμίες ή ακόμα και την μετατροπή μίας φιλίας, σε ένα μεγάλο έρωτα! Γενικά, πριν κάνεις κίνηση, φρόντισε να είσαι σίγουρος, ότι τα συναισθήματα είναι αμοιβαία και μην κινείσαι παρορμητικά! Αν είσαι δεσμευμένος, οι ιδέες και οι σκέψεις που έχεις για την ανανέωση της σχέσης σου, φαίνεται να είναι και οι σωστές! Κάθε σου βήμα, φέρνει και το αποτέλεσμα που θες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, ξεχωρίζεις για τις ιδιαίτερες ιδέες και το καινοτόμο μυαλό σου! Πες όχι σε αποφάσεις που έχουν να κάνουν με αγορές σήμερα! Δεν είναι η ιδανική ημέρα σήμερα, για επιλογές ή για ψώνια!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Φίλε Ταύρε, επικεντρώνεσαι σήμερα, στην βελτίωση της κοινωνικής σου εικόνας, στην πρόοδο σου αλλά και γενικά στην προσωπική σου εξέλιξη και ανέλιξη! Επιστράτευσε λοιπόν την λογική σου, τον δυναμισμό σου και την σοφία σου και επιδίωξε μεγαλεπήβολους στόχους και φιλοδοξίες! Ναι, θα καταφέρεις να τις εκπληρώσεις, αρκεί να μην παρασυρθείς από την τάση της ημέρας για αρχηγικές τάσεις και δογματικότητα! Βγάλε τον σοβαρό, αλλά και ταυτόχρονα, εγκάρδιο εαυτό σου και θα δεις πως η επιτυχία, είναι στα χέρια σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, σε προσεγγίζει ερωτικά κάποιος από το επαγγελματικό σου περιβάλλον, αλλά θα πρέπει να προσέξεις τις κινήσεις σου, γιατί το τελευταίο που θες, είναι αποκαλύψεις! Αν είσαι δεσμευμένος, φρόντισε σήμερα να μην ανακατέψεις τα επαγγελματικά με τα προσωπικά σου! Μην ξεσπάς τα νεύρα που έχεις από την δουλειά στον σύντροφο! Δεν είναι «σάκος του μποξ»!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η διάθεσή σου και το ενδιαφέρον σου, θα στραφεί στον επαγγελματικό τομέα σήμερα και σίγουρα θα έχεις επιτυχία, όπως και οικονομικά, αφού θα έχεις σίγουρη εύνοια και οικονομικές ωφέλιμες συμφωνίες!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα είσαι ο εαυτός σου και το απολαμβάνεις! Έχεις μπόλικη όρεξη για περιπέτεια και είσαι πανέτοιμος να δοκιμάσεις διαφορετικά πράγματα! Διεκδικείς και καταφέρνεις να έχεις την προσωπική σου ελευθερία και τον προσωπικό σου χώρο και χρόνο! Είσαι αισιόδοξος και θα διαπιστώσεις πως η τύχη είναι με το μέρος σου, σε ό,τι κι αν κάνεις ή επιδιώξεις! Ετοιμάσου για ευχάριστες στιγμές κοινωνικοποίησης, ανακούφισης, ανεμελιάς, χαρούμενων στιγμών με την παρέα σου! Ιδανική ημέρα για να οργανώσεις ή να ξεκινήσεις μία εξόρμηση!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα θα λάβεις ένα ερωτικό νέο ή μήνυμα που θα σου δώσει μεγάλη χαρά! Επίσης πιθανόν να έρθει μία συναρπαστική γνωριμία, που θα σε απογειώσει και πιθανόν να σε κάνει να σκεφτείς την έναρξη μίας νέας σχέσης! Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, πιθανόν να νιώσετε σήμερα την ανάγκη με τον σύντροφο, να βγείτε έξω, να συναναστραφείτε με φίλους και γνωστούς και να περάσετε υπέροχα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, απέφυγε κουτσομπολιά με ή για συναδέλφους, γιατί εσύ θα είσαι αυτός που θα εκτεθείς! Οικονομικά, αρκετή η εύνοια, αλλά εσύ την «προσπερνάς» κάνοντας λάθος κινήσεις!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact