ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια του Σαββάτου 6 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ
Η δικαίωση για την τακτική που έχετε επιλέξει να προσεγγίζετε τα πράγματα, δεν θα αργήσει να έρθει. Αγαπητοί Κριοί, οι συνθήκες διαγράφονται πολύ πιο ευνοϊκές για την επίτευξη όλων των στόχων σας. Συνεχίστε με την ίδια στρατηγική. Αδράξτε όλες τις ευκαιρίες που θα σας προσεγγίσουν και όλα θα κυλήσουν άρτια!

ΤΑΥΡΟΣ
Ο βηματισμός σας επιταχύνεται, αγαπητοί Ταύροι! Όσα θεωρούσατε ότι αποτελούσαν εμπόδια ή σας ασκούσαν πίεση, θα αρχίσουν πλέον να απομακρύνονται από το προσκήνιο.Έτσι θα καταφέρετε να ηρεμήσετε και να χαλαρώσετε. Μπαίνετε σε μια καινούργια φάση ζωής, που θα διέπεται από έντονη δημιουργικότητα. Αποφασίστε να γυρίσετε σελίδα, να ανοίξετε καινούργια δημιουργικά κεφάλαια στη ζωή σας!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Είστε έτοιμοι για ξεκαθαρίσματα, αγαπητοί Δίδυμοι! Τα άστρα θα σας παράσχουν τη διαύγεια να απομακρύνετε όσα σας προβληματίζουν και σας ενοχλούν στην καθημερινότητά σας. Το μόνο που πρέπει να αποφύγετε, είναι να σας καταβάλει ο πανικός. Μην αφήσετε να σας επηρεάσουν οι απόψεις ανθρώπων έξω από τον στενό σας κύκλο. Μόνο έτσι θα διατηρήσετε την απρόσκοπτη πορεία σας προς την επιτυχία!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Επιστρατεύστε την αισιοδοξία και τη θετική σας ενέργεια, αγαπητοί Καρκίνοι! Αυτό σας συστήνουν τα άστρα, για να προχωρήσετε σε αλλαγές που θα ανοίξουν καινούργιες σελίδες στην πορεία της ζωής σας. Αν αναμένατε κινήσεις από άλλα άτομα προκειμένου να ολοκληρωθούν κάποια εγχειρήματά σας, τώρα θα αρχίσουν να γίνονται. Το πάθος που έχετε για τα επαγγελματικά σας, ενδείκνυται να το διοχετεύσετε και στην προσωπική σας ζωή!

ΛΕΩΝ
Έχετε πολλά να χειριστείτε, αγαπητοί Λέοντες! Αυτός είναι ο λόγος που ίσως νιώσετε να πνίγεστε κάποιες στιγμές. Πρέπει να οργανώσετε τις κινήσεις σας και να βάλετε προτεραιότητες. Να στήσετε ένα αποδοτικό πρόγραμμα που θα το τηρήσετε χωρίς παρεκκλίσεις. Αν ξεπερνάτε τα όρια και τις αρχές σας, το μόνο που θα καταφέρετε θα είναι να εξαντληθείτε!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η εύνοια του σύμπαντος τάσσεται στο πλευρό σας, αγαπητοί Παρθένοι! Θα νιώσετε ότι έχετε τα εχέγγυα για να χειριστείτε ό,τι κι αν φέρει η ζωή στο δρόμο σας. Τα άστρα σας προτρέπουν να δράσετε, άφοβα αλλά μέσα στα όρια του ρεαλισμού… Οι βιαστικές ή αβέβαιες κινήσεις δεν θα σας ωφελήσουν σε κάτι, οπότε πρέπει να τις αποφύγετε. Φροντίστε τους ανθρώπους του στενού σας περιβάλλοντος.

ΖΥΓΟΣ
Περιμένετε πολύ καιρό αυτή τη συγκυρία, ακόμα κι αν δεν το γνωρίζατε, αγαπητοί Ζυγοί! Είναι η στιγμή που επιτέλους θα διαλυθεί όλο το νεφέλωμα που είχατε στο μυαλό σας. Θα βρείτε τα στιβαρά σας πατήματα, θα καταφέρετε να επιλύσετε εκκρεμότητες του παρελθόντος και θα βάλετε σε τάξη τις περισσότερες υποθέσεις σας. Αφού ολοκληρώσετε αυτή την αποστολή, θέστε τους νέους σας στόχους και βάλτε τους άμεσα σε εφαρμογή υλοποίησης!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η ατμόσφαιρα ενδέχεται να είναι κάπως πιεστική, αγαπητοί Σκορπιοί. Έχετε να χειριστείτε αρκετές εκκρεμότητες σε πολλά μέτωπα, γι’ αυτό πρέπει να οπλιστείτε με υπομονή και πειθαρχία. Η συνετή στρατηγική θα σας επιτρέψει να τελειώσετε γρήγορα και αποδοτικά τις υποχρεώσεις σας. Διατηρήστε μια σταθερή πορεία και μην επιτρέψετε σε κανέναν και τίποτα να σας βγάλει από την πορεία προς την επιτυχία!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact