ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια του Σαββάτου 6 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Κριέ, σήμερα καταφέρνεις και ανταπεξέρχεσαι σε όλες τις υποχρεώσεις σου και ανανεώνεσαι, αποφασίζοντας να φροντίσεις λίγο περισσότερο και τον εαυτό σου! Αυτό που οφείλεις μόνο να προσέξεις την σημερινή ημέρα, είναι η τάση σου για διατροφικές υπερβολές! Επιπλέον, θα νιώσεις την ανάγκη να βοηθήσεις και να εξυπηρετήσεις ανάγκες, ανθρώπων που αγαπάς! Η συμπεριφορά σου αυτή, θα λειτουργήσει εποικοδομητικά και για εσένα, ακόμα κι αν είσαι ανιδιοτελής!

Αισθηματικές Προβλέψεις
καταφέρνεις και εναρμονίζεσαι με τις ανάγκες και τις επιθυμίες του συντρόφου! Αν είσαι ελεύθερος, ένα άτομο μέσα από τον εργασιακό σου χώρο, τείνει να προχωρήσει την επαγγελματική σας σχέση, σε κάτι πολύ περισσότερο και εσύ πολύ πιθανόν να ανταποκριθείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Γεγονότα και κάποιες εξελίξεις, θα σε κάνουν ξανά να αισθανθείς επαγγελματική ασφάλεια! Οικονομικά, μην στερείσαι πράγματα που αγαπάς να κάνεις, για λόγους ορθής διαχείρισης!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Φίλε Ταύρε, σήμερα είσαι σίγουρα το επίκεντρο της προσοχής στον περίγυρο σου, γι’αυτό εκμεταλλεύσου το, ώστε να νιώσεις πρωταγωνιστής! Πέρασε όσο πιο όμορφα μπορείς, χωρίς να ζητάς όλο και περισσότερα! Γενικά, η σημερινή ημέρα αποτελεί την απόλυτη συναισθηματική χαρά για σένα και σου επιτρέπει να γίνεις και πάλι παιδί, με κάθε τρόπο και να το γλεντήσεις! Μπορείς να καλοπεράσεις χωρίς δισταγμό, μέσα από δραστηριότητες, δημιουργικότητα και εξόδους!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, έχεις μεγάλη ανάγκη σήμερα για ρομαντισμό, πάθος και μπόλικες ερωτικές δραστηριότητες! Ζητάς συνεχώς την προσοχή του συντρόφου σου, γεγονός που δεν είναι καθόλου δύσκολο, αφού έχεις εντυπωσιακή γοητεία και ερωτισμό! Αν είσαι ελεύθερος, από την μια αποζητάς την ασφάλεια της αγάπης και από την άλλη απολαμβάνεις φλερτ και κατακτήσεις, ακόμα κι αν σου προσφέρουν παροδική ερωτική χαρά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, πρέπει να εκμεταλλευτείς την αυξημένη δημιουργικότητα σου και θα μπορέσεις να κατακτήσεις τις φιλοδοξίες σου! Οικονομικά, καλό θα ήταν να μην ρισκάρεις, ξοδεύοντας ανούσια!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα η συναισθηματική κατάσταση με τους δικούς σου ανθρώπους, θα γίνει πιο ισχυρή και θα σε ικανοποιήσει απόλυτα αυτό! Μπορεί μερικές φορές, να είσαι υπερβολικά ευάλωτος και ευμετάβλητος, όμως την σημερινή ημέρα, θα νιώσεις ήρεμος και ασφαλής με τους ανθρώπους που αγαπάς δίπλα σου, στην θαλπωρή και την ζεστασιά του σπιτιού σου! Γενικά, ενισχύεται η ανάγκη σου για συναισθηματικό δέσιμο με την οικογένεια και τους συγγενείς σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, αν είσαι ελεύθερος, αναπολείς σήμερα, ένα άτομο του παρελθόντος! Μην παρασύρεσαι από αναμνήσεις και νοσταλγία, σε λάθος κινήσεις και προσεγγίσεις προς το άτομο αυτό! Αν είσαι δεσμευμένος, η σημερινή ημέρα, σου δίνει την ευκαιρία, να διορθώσεις παλαιά λάθη και να εξομαλύνεις την επικοινωνία σου με τον σύντροφο σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, είσαι αρκετά αγχωμένος, όμως αυτό δεν σε εμποδίζει να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου! Τα οικονομικά του σπιτιού, μπορεί να σε επιβαρύνουν σήμερα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Φίλε Καρκίνε, σήμερα γεγονότα και συγκυρίες, ενισχύουν την πνευματική σου εξέλιξη, σε γεμίζουν νέες γνώσεις και μαθαίνεις νέα που σε χαροποιούν ιδιαίτερα! Ιδανική ημέρα για εξόδους, επικοινωνίες, νέες γνωριμίες, συναντήσεις και ωφέλιμες συμφωνίες! Ήρθε η στιγμή να μιλήσεις με την καρδιά σου και να επικοινωνήσεις με αγάπη, ώστε οι σχέσεις σου με τα αδέρφια, τους γείτονες και τους γνωστούς σου, να ενδυναμωθούν!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ήρθε η ώρα να βγεις έξω και να κατακτήσεις κόσμο! Μέσα από κοινωνικές συναναστροφές θα έρθει ένα ευχάριστο ερωτικό νέο, μία συνάντηση ή μία νέα γνωριμία! Φλέρταρε όσο μπορείς και γλέντησε το! Αν είσαι δεσμευμένος, επιδίωξε μία ουσιαστική και εκ βάθους συζήτηση με τον σύντροφο σου και θα δεις πως όλα μπορούν να λυθούν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, πετυχαίνεις άψογες σχέσεις με συναδέλφους και συνεργάτες, ιδίως μέσω της επικοινωνιακής οδού! Πες όχι σήμερα στα αλόγιστα έξοδα!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact