ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Του Σαββάτου 7 Δεκεμβρίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Καρκίνε, καταφέρνεις σήμερα και τραβάς πάνω σου το ενδιαφέρον και τον θαυμασμό των γύρω σου και έτσι επαναφέρεται το κέφι και η καλή σου διάθεση! Λάμπεις, εκπληρώνεις στόχους και φιλοδοξίες, βάζεις γερές και ουσιαστικές βάσεις στα θέματα που σε απασχολούν και βελτιώνεις στο έπακρο την κοινωνική σου εικόνα και υπόσταση! Οι ώριμες και αξιόλογες κινήσεις σου, τον τελευταίο καιρό, τώρα επιτέλους αναγνωρίζονται και ανταμείβονται!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να δείξεις με πράξεις την υπευθυνότητα, την εντιμότητα και την αγάπη σου στον σύντροφο σου, ώστε να νιώσει ξανά σίγουρος και ήρεμος στην σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος, είναι πολύ πιθανό να έρθει τώρα, μία αξιόλογη νέα γνωριμία, που θα εξελιχθεί σε μία σοβαρή και σταθερή σχέση, πολλά υποσχόμενη!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά καταφέρνεις να πετύχεις φιλοδοξίες και αναδειχθείς επαγγελματικά! Οικονομικά, να αναμένεις μόνο καλές εξελίξεις κι αυτή χάρη στην σωστή σου διαχείριση!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Φίλε Λέοντα, ετοιμάσου για μία αισιόδοξη και απόλυτα χαρούμενη ημέρα! Θα νιώσεις περιζήτητος, δημοφιλής και αγαπητός! Οι γύρω σου θα είναι ιδιαίτερα ζεστοί και καλοπροαίρετοι μαζί σου, γεγονός που θα σου προσφέρει αυτοπεποίθηση! Ξεχωρίζεις για την προσαρμοστικότητα σου, αλλά και τις ξεχωριστές πρωτοπόρες ιδέες σου, σε κάθε σου δραστηριότητα! Οι αποφάσεις σου, οι επαφές, οι μετακινήσεις και οι σχέσεις που θα σε απασχολήσουν τώρα, θα έχουν σίγουρα θετική έκβαση!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μέσα από φιλικές και κοινωνικές συναναστροφές, θα σου αρπάξεις πολλές ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, ερωτικές επικοινωνίες, νέα ξεκινήματα και φλερτ! Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις και συμφωνείς επιτέλους με αυτά που σκέφτεται ή αισθάνεται ο σύντροφος σου, όπως και αυτός μαζί σου! Ιδανική ημέρα λοιπόν, για συζητήσεις, που καιρό τώρα, έπρεπε να γίνουν!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, ένας μεγαλεπήβολος στόχος σου, πραγματοποιείται! Οικονομικά, μάλλον το παρακάνεις με τα υπερβολικά ανούσια έξοδα, για λόγους καλοπέρασης

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα καλό θα ήταν να μην εμπιστεύεσαι εύκολα τους άλλους, πριν σιγουρευτείς για τις προθέσεις και την εντιμότητα τους! Εκμεταλλεύσου στο έπακρο, την αυξημένη σου διαίσθηση και διορατικότητα, ώστε να κάνεις πάρεις σωστές αποφάσεις και να ανακαλύψεις τι συμβαίνει κρυφά στο περιβάλλον σου! Μην εκδηλώνεις τα συναισθήματα σου παντού, όπως και τις επιθυμίες και τις ανάγκες σου, αλλά προσπάθησε πριν ανοιχτείς, να σου ανοιχθούν πρώτα οι άλλοι!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις σεξουαλική εύνοια και πάθος, με τον σύντροφο σου, κάθε στιγμή! Πες όμως όχι, σε καυγάδες για λόγους ζήλιας και κτητικότητας, γιατί θα έρθουν διαμάχες που ύστερα θα μετανιώσεις! Αν είσαι ελεύθερος, λόγω της ισχυρής γοητείας σου, της σεξουαλικής σου αύρας και του μυστηρίου που αποπνέεις, καταφέρνεις να σαγηνεύσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά πετυχαίνεις με την δυναμική απόδοση σου και την διορατικότητα σου! Στα οικονομικά, έρχονται θετικές εξελίξεις και λύσεις!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact