ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Του Σαββάτου 7 Δεκεμβρίου

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Φίλε Ζυγέ, σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα, για να συνειδητοποιήσεις και παραδεχθείς τα λάθη σου, να πλησιάσεις άτομα που είχατε απομακρυνθεί λόγω διαφωνιών ή καυγάδων, όπως και να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο με νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες και νέα πρόσωπα στην ζωή σου! Φρόντισε να αντιμετωπίσεις πρόσωπα και καταστάσεις, με απόλυτη δικαιοσύνη, φιλικότητα, αλληλεγγύη, κατανόηση και ανιδιοτέλεια και σίγουρα αυτό, θα βγει υπέρ σου!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, έρχεσαι πιο κοντά με τον σύντροφο σου και απολαμβάνετε μαζί, πολλές τρυφερές και ρομαντικές στιγμές! Αν είσαι ελεύθερος, λόγω της ανανεωμένης εξωτερικής σου εμφάνισης και του μοναδικού σου στυλ, κερδίζεις αξιόλογες κατακτήσεις και θαυμαστές! Ναι, υπάρχει μεγάλη περίπτωση σήμερα, να γνωρίσεις το άλλο σου μισό!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επιτυχία θα έχουν σήμερα οι συναδελφικές σου σχέσεις, χάρη στην διαλλακτικότητα σου! Οικονομικά, απέφυγε βιαστικές αποφάσεις, που πιθανόν αργότερα να μετανιώσεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Φίλε Σκορπιέ, σήμερα είναι η ιδανική ημέρα για ενασχολήσεις ευεξίας, διατροφής, άσκησης και ψυχικής ενδυνάμωσης. Επιπλέον στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, είσαι ιδιαίτερα αγαπητός, κυρίως για την βοήθεια που προσφέρεις στους γύρω σου! Επιτέλους, μετά από δοκιμασίες και αρκετές δυσκολίες, απολαμβάνεις την άνεση και τις ευκολίες που χρειαζόσουν στην καθημερινότητα σου! Διεκπεραιώνεις υποχρεώσεις, τακτοποιείς τις δουλειές σου, κλείνεις εκκρεμότητες και βελτιώνεις την εμφάνιση σου!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ένας έρωτας «προχωρά» μέσα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, που σε συναρπάζει, αρκεί να προσέξεις τους χειρισμούς σου, ώστε να μην εκτεθείς σε συνεργάτες και συναδέλφους! Αν είσαι δεσμευμένος, μην γκρινιάζεις χωρίς λόγο, μην εκφράζεις συνεχώς παράλογα παράπονα και μην κολλά σε λεπτομέρειες που πιθανόν να προκαλέσουν εντάσεις ή παρεξηγήσεις!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ανταμείβεσαι για την σκληρή δουλειά και καταφέρνεις σίγουρα επαγγελματικούς στόχους και σκοπούς! Οικονομικά, κλείνεις εκκρεμότητες που εδώ και καιρό, έπρεπε να διεκπεραιωθούν!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα τραβάς όλα τα βλέμματα του θαυμασμού πάνω σου και αυτό σου δίνει επιπλέον λάμψη και αυτοεκτίμηση! Μπες στη δράση και ζήσε την σημερινή ημέρα με κέφι, πάθος, θάρρος και θέληση! Μπορείς να απολαύσεις χωρίς κανένα δισταγμό, στιγμές καλοπέρασης και διασκέδασης, να πετύχεις μεγαλεπήβολους στόχους, να επικεντρωθείς σε δημιουργική απασχόληση με τα παιδιά, να προβάλλεις την προσωπικότητα σου και να ξεχωρίσεις από το πλήθος!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση σου χαρακτηρίζεται από πάθος, έντονο συναίσθημα, χαρά, αυθορμητισμό, ειλικρίνεια, κέφι και πάθος! Αλλαγή και βελτίωση θα χαρακτηρίσουν τον δεσμό σου! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις με ποικίλους τρόπους ερωτική τύχη και εύνοια! Έρχονται κατακτήσεις, φλερτ, θαυμαστές και μόνο επιτυχία στις ερωτικές συναναστροφές και επαφές σου!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, μπορείς εύκολα σήμερα, να πετύχεις σημαντικές φιλοδοξίες και στόχους, προβάλλοντας τα ταλέντα και τις ικανότητες σου! Οικονομικά έχεις τύχη, αρκεί να μην παρασυρθείς σε υπερβολές και ρίσκα!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact