ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια του Σαββάτου 7 Φεβρουαρίου

Τα Ζώδια του Σαββάτου 7 Φεβρουαρίου

Διαβάστε αναλυτικά:

ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Η αφιέρωσή σου στην οικογένεια ή σε καταστάσεις που έχουν ανάγκη την παρουσία σου θα σε κουράσει αλλά θα το κάνεις μέσα από την καρδιά σου. Μπορεί να το βλέπεις ακόμα και σαν πράξη θυσίας και ίσως να υπερβάλλεις, ανάλογα με τις συνθήκες.
Ερωτικά: Η αναβλητικότητα και γενικά η συμπεριφορά τύπου «δεν τρέχει τίποτα και θέλω να μείνουμε μόνο φίλοι» είναι άμυνα απέναντι σε κάποιον/α που δεν θέλεις να σε πληγώσει. Ίσως η επιφανειακή αδιαφορία να δείχνει το τελείως αντίθετο, αλλά τουλάχιστον δεν εκτίθεσαι.
Οικονομικά & Καριέρα: Κάνεις προσπάθειες ακόμα και σήμερα να ξεδιαλύνεις τι πρέπει να κρατήσεις για σένα και τι να δώσεις κι όλο αυτό σου προκαλεί ένταση αλλά και άγχος αν πράττεις το σωστό.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Η συντηρητική σου συμπεριφορά μπορεί να σε απομακρύνει από κάποια άτομα τα οποία βλέπεις πολύ εξτρήμ για τις δικές σου ιδέες και νοοτροπίες. Για αυτό πιθανόν να τα αποφεύγεις ή να μην λες τον λόγο που δεν επικοινωνείς γιατί δεν έχεις μέσα σου καμία διάθεση επανασύνδεσης.
Ερωτικά: Δεσμεύεσαι με λόγια ή πράξεις ότι θα ακολουθήσεις ένα άτομο που σου δείχνει ένα ενδιαφέρον το οποίο όμως είναι πολύ διάχυτο και άστατο. Ο Τοξότης ή ο Υδροχόος πάει και έρχεται και κάθε φορά έχει κάτι καινούργιο να σου πει και αυτό σε φοβίζει γιατί αλλάζει γνώμη και ιδέες.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναλαμβάνεις όλες τις αγγαρείες γιατί σε εξυπηρετεί και σου βγαίνει και χρονικά. Οπότε προτιμάς να τις κάνεις εσύ γιατί πιστεύεις ότι θα τα καταφέρεις καλύτερα και θα τελειώσεις πολύ πιο γρήγορα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Υπάρχουν πολλές δουλειές που πρέπει να κάνεις και ίσως να έχεις πελαγώσει γιατί δεν σου φτάνει ο χρόνος να τις τελειώσεις όλες. Καλό είναι να καταγράφεις τι θέλεις να κάνεις για να μην χάνεις την επαφή σου.
Ερωτικά: Έχεις πελαγώσει και δεν ξέρεις ποιο άτομο είναι αυτό που σου πηγαίνει, χωρίς απαραίτητα να έχεις δεσμευτεί με δυο. Απλά μερικές φορές μπλοκάρεις στο αν κάποιος/α σου ταιριάζει ή όχι.
Οικονομικά & Καριέρα: Στην δουλειά σου χρειάζεται να υπολογίζεις και κάποια άτομα που πιθανόν να μην τα είχες και σε μεγάλη υπόληψη. Όχι ότι πρέπει να φέρεσαι δουλικά αλλά τουλάχιστον να παραδεχτείς την αξία τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Συμπεριφέρεσαι τελείως πρακτικά και αυτό σου πηγαίνει γιατί είναι συμβατό με τον χαρακτήρα σου. Όμως έχεις κάποιες αναλαμπές και εκεί που νομίζουν όλοι ότι σε ξέρουν, τελικά κάνεις απότομη στροφή και παίρνεις άλλη πορεία.
Ερωτικά: Όταν δεν ανησυχείς για τίποτε όλα γίνονται όπως σου αρέσουν γιατί έχεις τον τρόπο να οδηγείς τα πράγματα εκεί που θέλεις. Αρκεί να μην σε πιάνει η αναποδιά και χαλάς ακόμα και τις καλύτερες προσωπικές σχέσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Πιστεύεις ότι έχεις εξαντλήσει όλα τα περιθώρια και δεν πάει άλλο. Ιδιαίτερα τώρα που δεν φοβάσαι μήπως απολυθείς ή φύγεις από εκεί που είσαι, θα δείξεις ακριβώς τι θέλεις και πως να γίνει.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Σου χρειάζεται για λίγο να ξαποστάσεις, ιδιαίτερα από τις χοντρές δουλειές όπως κήπος και λουλούδια, αν ζεις έξω από την πόλη ή απασχόληση με την διατροφή ή να φτιάξεις την συνταγή για θεραπείες σωματικές.
Ερωτικά: Με τον Ιχθύ τα βάζετε κάτω και ίσως να διαπιστώσεις ότι τελικά δεν ταιριάζεις όσο νόμιζες. Όχι ότι δεν είχες αγαπηθεί όπως λες και ξαναλές αλλά η νοοτροπία σου αυτή την περίοδο είναι πιο χαλαρή, ανοικτή ή φιλική.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναγκάζεσαι να κάνεις κάποιες περικοπές γιατί αυτές τις ημέρες έχεις συνειδητοποιήσει ότι χαλάς χρήματα από εδώ και από εκεί, χωρίς όμως να κάνεις κάτι ιδιαίτερο. Για αυτό θέλεις να το δεις στην πράξη για να έχεις μια ολοκληρωμένη άποψη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Προσπαθείς να δείξεις αποφασιστικότητα σε διάφορες υποθέσεις σου γιατί πιέζεσαι και δεν μπορείς να αντεπεξέλθεις. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα λειτουργήσεις πολύ δυναμικά και πιθανόν να νευριάζεις γιατί δεν γίνονται τέλεια κάποιες δουλειές.
Ερωτικά: Όλα μπορεί να γίνουν πολύ καλύτερα γιατί έχεις διάθεση να μην είσαι εριστικός/η γι’ αυτό θα περάσεις πιο καλά. Από τον Τοξότη ζητάς το κάτι παραπάνω γιατί αυτό σου έχει υποσχεθεί και πιθανόν να μην δείχνει αυτή την προσήλωση που θέλεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναγκάζεσαι να απομονώσεις κάποιες πληροφορίες που είχες εδώ και καιρό και να δράσεις πολύ δυναμικά γιατί γνωρίζεις καλά ότι για να έχεις μέλλον θα πρέπει να ξέρεις τι θέλεις και πάνω από όλα να μην φοβάσαι να ρισκάρεις.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Μερικές φορές θεωρείς ότι με την απομόνωση θα έχεις καλύτερη κρίση και όντως δεν θα δυσκολευτείς καθόλου να πάρεις αποφάσεις που αφορούν στις σχέσεις σου. Προς το βράδυ θα αλλάξεις γνώμη και θα βγεις έξω για να ξεσκάσεις.
Ερωτικά: Θα κάνεις δηλώσεις οι οποίες θα σε καθορίσουν για αυτό πρέπει να προσέχεις τι λες γιατί όλα είναι ρευστά σε μια σχέση κι αυτή την στιγμή κρέμεται από μια κλωστή. Αν θέλεις πάντως τον Κριό, η αναποφασιστικότητα δεν θα σου κάνει καλό.
Οικονομικά & Καριέρα: Επειδή ανακατεύεσαι με πολλές δουλειές πιθανόν να πρέπει να τις κυνηγήσεις όλες, χωρίς να τις ξεχωρίζεις, ανάλογα όμως με το πόσο καλό είναι το επίπεδο συνεργασίας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Έχεις αρκετές αναζητήσεις και αυτό σε κάνει να βρίσκεις συνέχεια ένα νέο ενδιαφέρον που μπορεί να συνδέεται με την εσωτερική σου κατάσταση. Το ψάξιμο σου κάνει καλό αρκεί να μην τρως κολλήματα για κάτι και μπορεί να φοβάσαι. Η διατροφή, οι βιταμίνες και γενικά οτιδήποτε αφορά σε υγιεινό τρόπο ζωής θα είναι από τις προτεραιότητές σου.
Ερωτικά: Μην απαρνιέσαι κάποια δικά σου κομμάτια επειδή βάζεις την λογική πάνω από όλα. Μερικές φορές φοβάσαι να αφήσεις τον εαυτό σου ελεύθερο και δεν κάνεις τις τρέλες που θα ήθελες για να μην βρεθείς μετά μετέωρος/η. Για αυτό μπορεί να έχεις νεύρα που δεν τα εκδηλώνεις. Με τον Παρθένο θα έχεις μια πιο ήρεμη κατάσταση.
Οικονομικά & Καριέρα: Το να προσπαθείς να είσαι συνεργάσιμος/η με άτομα που δεν ταιριάζετε πολύ δεν είναι και τόσο εύκολο για σένα. Για αυτό θα αναγκαστείς σήμερα να κάνεις κάποιες διορθωτικές κινήσεις για να μην φτάσεις στα άκρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Έχεις μπλέξει με πολλά πράγματα γιατί προσπαθείς να εξυπηρετήσεις κόσμο που έχει θέματα υγείας ή χρειάζονται κάποιες προσωπικές χάρες. Το ηθικό σου αν παραμείνει ακμαίο, θα τα φέρεις όλα βόλτα.
Ερωτικά: Η υποχρεωτική και συγκεκριμένη συμπεριφορά σε σπρώχνει μερικές φορές να λειτουργήσεις μέσα σε κουτάκια και δε σου αρέσει. Αλλά ίσως να χρειαστεί να παραμερίσεις λίγο την ανεμελιά και να είσαι πιο επιτηδευμένος/η. Με τον/ην Παρθένο θα δοκιμαστείς αλλά αν είναι να δέσει μια σχέση, έτσι πρέπει να γίνει.
Οικονομικά & Καριέρα: Δουλεύεις πολύ με στόχο να κερδίσεις χρόνο και να μπεις σε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα που πιθανόν, λόγω έλλειψης πειθαρχίας ή συγκυριών, να το είχες αφήσει. Χρειάζεσαι πάντως να βάλεις πολλά πράγματα στην θέση τους, από χαρτιά και σημειώσεις μέχρι πελάτες και τηλέφωνα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Η παρουσία σου είναι καταλυτική όπου κι αν πας. Θέλεις να έχεις πιο έντονη κοινωνική ζωή για να επανέλθεις σταδιακά εκεί που ήσουν παλιά γιατί βλέπεις ότι σου λείπουν αρκετά από αυτά που έκανες.
Ερωτικά: Έχεις μια συγκεκριμένη συμπεριφορά και αυτό διευκολύνει την προσωπική σου σχέση γιατί δεν είσαι απόμακρος/η, ούτε έχεις εκείνη την τυπικότητα που μερικές φορές την χρησιμοποιείς για προστασία. Θα δείξεις μια άνετη συμπεριφορά και αυτό θα σε ξεμπλοκάρει.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις όσο μπορείς να εξασφαλίσεις αυτά που έχεις για αυτό κάνεις μια συντηρητική πολιτική. Μπορεί να διαφωνείς με ένα Κριό και να κρατάς τις επιφυλάξεις σου ώστε να έχεις τα νώτα σου φυλαγμένα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά: Έχεις πολλές ασχολίες οι οποίες μπορεί να μην σου αρέσουν αλλά τουλάχιστον θα ενεργοποιηθείς ακόμα και με πράγματα που δεν είναι του άμεσου ενδιαφέροντός σου αλλά είναι αναγκαία. Κάποια δερματικά προβλήματα σε βάζουν σε ένα καθημερινό πρόγραμμα καθαρισμού για να προλάβεις την πιθανή έξαρση.
Ερωτικά: Ένα συγκεκριμένο άτομο που έχεις συνέχεια στο μυαλό σου μια το θέλεις και μια σε πιάνει άρνηση εξαιτίας κάποιων στοιχείων του που ίσως δεν ταιριάζουν με τα δικά σου. Μάλλον πρέπει να αλλάξεις την φιλική σου συμπεριφορά και να γίνει πιο ερωτική.
Οικονομικά & Καριέρα: Μην χάνεις τον στόχο σου σε άσχετα. Περίμενε υπομονετικά εκεί που έχεις επενδύσει και έχεις βάλει πολύ προσωπική δουλειά, γνώσεις και μεράκι και θα ανταμειφθείς σύντομα.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά: Το μυαλό σου συνέχεια γυρίζει σε άλλα άτομα και κάπου ξεβολεύεσαι και εσύ αλλά βλέπεις ότι υπάρχει αυτή η αναγκαιότητα αφού έτσι τα φέρνει η καθημερινότητά σου.
Ερωτικά: Η ανεκτικότητά σου είναι αυτή που θα βάλει φρένο σε παράξενες συμπεριφορές και κυρίως πολύ φευγάτες ή απρόβλεπτες. Ο Καρκίνος βέβαια σε προκαλεί αλλά με τον τρόπο σου θα τον/την καλμάρεις ενώ βρίσκεις το κουμπί του Παρθένου και έτσι δεν αντιδρά.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να έχεις κέρδος για αυτό θα το παλέψεις πάρα πολύ και ακόμα κι αν όλα σου δείχνουν ότι τελικά θα χάσεις, εσύ δεν θα το βάλεις κάτω και τελικά θα βγεις νικητής/α.
Πηγή: astrology.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact