ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια του Σαββάτου 8 Δεκεμβρίου

Το Σαββατοκύριακο ξεκινά με Σελήνη στον Τοξότη, με αισιοδοξία, κέφι και ενέργεια! Από το απογευματάκι ωστόσο και ύστερα , η διάθεση μας θα πέσει, αφού η Σελήνη θα περάσει στον Αιγόκερω και θα συναντηθεί με τον Κρόνο!

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Μπορεί, Κριέ μου, να θέλεις να πετύχεις πάρα πολλά ταυτόχρονα, πρέπει όμως να κατανοήσεις, ότι το τελευταίο διάστημα έχεις υπερβεί τις δυνάμεις σου και έχεις κουραστεί πάρα πολύ. Χρειάζεται ένας σχετικός προγραμματισμός σε ό,τι κάνεις. Φρόντισε να χαλαρώσεις και να περάσεις όσο το δυνατόν πιο ευχάριστα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Έχεις μπει σε πολύ καλή περίοδο για τη σχέση σου, Κριέ, και θα γίνουν κάποιες αλλαγές που θα σε ενθουσιάσουν αρκετά, όπως και το ταίρι σου. Κάνε σήμερα προτάσεις για διασκέδαση στο σύντροφό σου, ώστε να περάσετε όμορφα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόφυγε να εκνευριστείς σήμερα στη δουλειά σου, Κριέ μου, με κάποια λάθη που μπορεί να γίνουν. Μπορείς, με χαμηλούς τόνους, να λύσεις οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί. Σήμερα θα σε απασχολήσουν έντονα τα οικονομικά σου. Απόφυγε να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες που αφορούν το μέλλον.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Πρέπει, Ταύρε, να μη σταματήσεις τους ρυθμούς που έχεις και σε διαβεβαιώνω, ότι πλέον η επιτυχία είναι κοντά. Προσπάθησε από σήμερα να επιλύεις οριστικά καταστάσεις, που σε κουράζουν και σε καταπιέζουν. Μην κρατάς παθητική στάση σε ζητήματα, που απαιτούν ριζοσπαστικές κινήσεις και αποφάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Ταύρε, μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου και να ξεκαθαρίσεις όλα αυτά τα θέματα που μπαίνουν ανάμεσα σας και σας κάνουν να έχετε αντιπαραθέσεις. Ο ερωτισμός σου πάντως θα είναι στα ύψη του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στο χώρο της εργασίας μπορείς να τα πας ακόμη καλύτερα, Ταύρε. Απόφυγε να χαλαρώσεις και μη δίνεις σημασία σε λόγια, που μπορεί να σου χαλάσουν τη διάθεση. Τα οικονομικά σου δε θα είναι στην καλύτερη τους κατάσταση. Πρέπει να αποφύγεις περιττά έξοδα, καθώς οφείλεις να καλύψεις εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν – με άλλα λόγια, κάνε και μια απογραφή τροφίμων στο ψυγείο και τα ντουλάπια.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά
Η διάθεσή σου, Δίδυμε, θα είναι καλή σήμερα, φρόντισε όμως να ξεκουραστείς καθώς νιώθεις λίγη αδυναμία. Φιλικά άτομα θα χρειαστούν τη βοήθειά σου (πάει η ξεκούραση). Τα παρατάω γενικά με την ξεκούραση: Είσαι από τα ζώδια που θέλουν να βοηθάνε πάντα, οπότε φρόντισε να δείξεις τον καλύτερο εαυτό σου και σήμερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε, Δίδυμε, σήμερα να αποφύγεις συζητήσεις με το ταίρι σου για προβλήματα και περιστατικά που έχουν υπάρξει στη σχέση και σε έχουν στεναχωρήσει (αφού και αντιπαραθέσεις οι συζητήσεις θα φέρουν, και τη διάθεση θα σου χαλάσουν).

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα προκύψουν κάποια προβλήματα στην δουλειά σου, Δίδυμε, και πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου για να βρεις λύσεις, που θα αποδειχθούν σωστές. Στα οικονομικά σου σήμερα, φρόντισε οι κινήσεις σου να είναι μετρημένες και μην παρασυρθείς καθόλου σε έξοδα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Αισθάνεσαι, Καρκίνε, ότι όλα γύρω σου είναι σε στασιμότητα και εσύ δε μπορείς να κάνεις κάτι. Φρόντισε, λοιπόν, να χαλαρώσεις και να βρεις τον εαυτό σου. Οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές, αλλά ζήτα και τη συμβουλή κάποιου φίλου – θα δεις ότι θα νιώσεις καλύτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα η διάθεσή σου, Καρκίνε, θα είναι πολύ καλή και ο ερωτισμός σου στα ύψη. Μη διστάσεις να πεις στο σύντροφό σου ό,τι έχεις στο μυαλό σου, αφού οι ιδέες σου είναι έξυπνες και το ταίρι σου θα περάσει όμορφα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η εργασία σου θα πηγαίνει ικανοποιητικά, Καρκίνε, αρκεί να φροντίσεις να προγραμματίσεις μερικά θέματα σε σχέση με την υλοποίησή τους. Έχεις βγει εκτός οικονομικού προγραμματισμού με κινήσεις που έχεις κάνει στο παρελθόν. Πρέπει να βάλεις νέες βάσεις και να εκπονήσεις ένα καινούργιο πλάνο, ώστε να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact