ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια του Σαββάτου 8 Σεπτεμβρίου

ΛΕΩΝ

Γενικά
Σήμερα, Λέων, θα σου ζητηθεί να υπερασπιστείς τα προσωπικά σου συμφέροντα, μέσα σε μια κατάσταση που θα δημιουργηθεί στο οικογενειακό σου περιβάλλον. Επιστράτευσε τις ικανότητες και τη διπλωματία σου, παίρνοντας τη σωστή πρωτοβουλία που, με ηρεμία και ειλικρίνεια, θα ξεδιαλύνει το τοπίο και θα προστατεύσει την ψυχολογία σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Έχεις μπει σε περίοδο, Λέων, στην οποία πολλά θέματα που σε απασχολούσαν στη σχέση σου, θα βρίσκουν τις καλύτερες λύσεις. Πέρνα τη μέρα ήρεμα με το ταίρι σου, χωρίς να έχεις κριτική διάθεση ή εγωισμούς, ώστε να πάρεις αυτά που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου, Λέων, πηγαίνει αρκετά καλά, αλλά εσύ έχεις άγχος, επειδή θέλεις να κάνεις τέλεια όλα τα πράγματα. Πρέπει να χαλαρώσεις, να δεις ότι οι συνθήκες είναι θετικές και πως οι βάσεις που έχεις βάλει, παραμένουν γερές. Στα οικονομικά σου, χρειάζεται προσοχή στα έξοδα που θα κάνεις. Θα έχεις την τάση να παρασύρεσαι σε άσκοπες δαπάνες, που θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Κάποιοι μη αναμενόμενοι παράγοντες, Παρθένε, σου δημιουργούν ευκαιρίες για να ανανεώσεις τις συνθήκες της ζωής σου σε πολλά επίπεδα. Με την εύνοια του Ερμή που είναι στο ζώδιό σου, εύκολα θα τα παρακάμψεις όσα εμπόδια παρουσιαστούν, κάνοντας τους κατάλληλους ελιγμούς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οφείλεις να ξεκαθαρίσεις μερικές καταστάσεις με το σύντροφό σου, Παρθένε μου. Κάποια στιγμή πρέπει και να πάρεις, οπότε σταμάτησε να δίνεις τόσα πολλά. Βρείτε τη χρυσή τομή, πηγαίνοντας μια εκδρομή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Παρθένε, πολλές προβληματικές καταστάσεις αρχίζουν να «στρώνουν» και μπορείς πια να υλοποιείς τα σχέδιά σου. Το μέλλον διαγράφεται πολύ θετικό. Τα οικονομικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Οι αποδόσεις σου είναι υψηλές και θ’ αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Θα χρειαστεί να κινηθείς πολύ προσεκτικά, Ζυγέ, για ν’ ανταποκριθείς με επιτυχία στις καταστάσεις που πρόκειται σήμερα να δημιουργηθούν. Η επικοινωνία, σε συνδυασμό με την ηρεμία και καλοσύνη, θα σε βοηθήσει πολύ ν’ αποφύγεις πιθανές εντάσεις. Δρόμοι σού ανοίγονται και θα πετύχεις την πραγματοποίηση των στόχων σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η γοητεία που θα έχεις σήμερα, Ζυγέ, θα καταπλήξει. Δώσε, λοιπόν, περισσότερη σημασία στο σύντροφό σου κι απόφυγε να κάνεις συζητήσεις που αφορούν το μέλλον. Η μέρα είναι καλή για ρομαντισμό και τρυφερότητα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα τα πας πολύ καλά στην εργασία σου, Ζυγέ, ενώ ψάχνεις να βρεις λύσεις για κάποια θέματα που καθυστερούν. Μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου και θα δεχτείς τη βοήθειά τους. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Φρόντισε σήμερα να κινηθείς ανάλογα, για ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Το διάστημα είναι κατάλληλο, Σκορπιέ, για να βάλεις σε εφαρμογή σχέδια, που θα σε βοηθήσουν να ολοκληρώσεις καταστάσεις, οι οποίες παραμένουν σε εκκρεμότητα. Κινήσου μεθοδικά και με προνοητικότητα για τα μελλοντικά προβλήματα που αναμένονται. Θα χρειαστεί να προσεγγίσεις κάποιο άτομο του οικογενειακού σου κύκλου, προκειμένου ν’ αποκτήσεις ένα σύμμαχο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας, αλλά κι οι κατακτήσεις, Σκορπιέ, σήμερα θα παίξουν καθοριστικό ρόλο. Καλό είναι να ξεφύγεις λίγο από τις πολλές ευθύνες που αφορούν την εργασία και να δεις περισσότερο τα αισθηματικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Σκορπιέ, αρχίζουν να πηγαίνουν πολύ καλά και πια υλοποιείς τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου εδώ και καιρό. Οι συνεργάτες σου μπορούν να σε βοηθήσουν, ώστε να έχεις επιτυχία. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να βρίσκουν ισορροπία. Κάνε σήμερα κινήσεις, για να τακτοποιήσεις θέματα νόμου που σε προβληματίζουν εδώ και καιρό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Προσπάθησε σήμερα, Τοξότη, ν’ αποφύγεις εντάσεις και συγκρούσεις στον κοινωνικό σου κύκλο, προστάτεψε πολύχρονες σχέσεις και μην ανακατεύεσαι σε συζητήσεις που μπορείς να αποφύγεις. Ο Ερμής που είναι στην Παρθένο, σ’ ευνοεί και παρακινεί ν’ ασχοληθείς περισσότερο με αποκλειστικά δικά σου ζητήματα, τώρα που μπορούν να δοθούν ευνοϊκές λύσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου σήμερα, Τοξότη, τα νέα ξεκινήματα και τα ξεκαθαρίσματα υποθέσεων ευνοούνται. Μην υποσχεθείς όμως πράγματα που δεν πιστεύεις και δε θα μπορείς στο μέλλον να πραγματοποιήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Τοξότη, θα κάνεις τις αλλαγές που θέλεις εδώ και πολύ καιρό. Κάποιες καταστάσεις που ήταν προβληματικές, θα βρουν τις λύσεις που θέλεις και θα συνεργαστείς επαρκώς, ώστε να πετύχεις τους στόχους σου. Πρέπει να περιορίσεις τον παρορμητισμό σου στα οικονομικά σου, διαφορετικά θα παρασυρθείς σε έξοδα. Σε συζητήσεις που θα κάνεις για σχετικά θέματα, σκέψου καλά πριν απαντήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Η τύχη, Αιγόκερε, σου προσφέρει τις κατάλληλες προϋποθέσεις, για να πετύχεις τα πράγματα που επιθυμείς, ιδιαίτερα εκείνα που αφορούν το δημιουργικό σου κομμάτι. Κάποια σκαμπανεβάσματα θα σ’ ενοχλήσουν, αλλά θα είναι πολύ μικρά και χωρίς διάρκεια. Μην αφήσεις την ψυχραιμία σου να χαθεί και όλα θα πάνε καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Έχεις κάποια παράπονα που πρέπει να εκφράσεις στο σύντροφό σου, Αιγόκερέ μου, για να βγεις από τις ανασφάλειες και τις αμφιβολίες. Έχεις όλες τις δυνατότητες για να λύσεις τυχόν παρεξηγήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα μπεις σε μια νέα τάξη πραγμάτων και καταστάσεων στη δουλειά σου, Αιγόκερε. Πολλά θέματα που μέχρι σήμερα ήταν προβληματικά, θα δρομολογηθούν με το βέλτιστο τρόπο, συνοδευόμενα από νέα σχέδιά σου. Φρόντισε να περιορίσεις τα πολλά έξοδα, αλλιώς θα βρεθείς εκτός προϋπολογισμού χωρίς να το καταλάβεις. Οι προσεκτικές οικονομικές συναλλαγές και τα γραφειοκρατικά θέματα σήμερα ευνοούνται.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact