ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια του Σαββάτου 8 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Κριέ, το πλανητικό σκηνικό υπόσχεται ευκαιρίες για βελτίωση σε όλους τους τομείς. Αν τηρήσεις το πρόγραμμά σου, θα έχεις πολλές απολαβές από το αποτέλεσμα. Οι εντάσεις και τα μικροπροβλήματα θα τελειώσουν κι αν εσύ διατηρήσεις την ηρεμία σου, όλα θα πάνε πολύ καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μη συνεχίζεις στο ίδιο τέμπο, Κριέ μου, με τις ευθύνες από τα επαγγελματικά σου να σε κάνουν να παραμελείς το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Αρχίζεις σιγά – σιγά, Κριέ, και βάζεις πάρα πολλά θέματα σε μία σειρά στον επαγγελματικό σου τομέα. Μπορείς να συνεργαστείς και να επιτύχεις σε θέματα, που κατά το παρελθόν αδυνατούσες. Πρέπει να δεις ποιες υποχρεώσεις έχεις, να τις καλύψεις και μετά να κάνεις περαιτέρω οικονομικές κινήσεις. Απόφυγε να πάρεις σημαντικά ρίσκα ή να προχωρήσεις σε σοβαρές συναλλαγές.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Οι καταστάσεις αργούν να ξεκαθαρίσουν, Ταύρε μου, και το άγχος έχει αρχίσει να σε καταβάλλει. Η ψυχολογία σου χρειάζεται επειγόντως ανανέωση κι ευτυχώς φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα σε στηρίζουν σ’ αυτή την κατεύθυνση. Εκκρεμότητες τακτοποιούνται μέσα από τη σοβαρότητα που δείχνεις γι’ αυτές.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει σήμερα να δείξεις αρκετή προσοχή, Ταύρε, διότι υπάρχει κίνδυνος να πεις λόγια που θα φέρουν φασαρίες με το ταίρι σου. Η μέρα δεν προσφέρεται για επίλυση παρεξηγήσεων.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δυναμικότητά σου, Ταύρε, θα είναι στα ύψη της σήμερα. Θέλεις να τακτοποιήσεις ανοίγματα, αλλά και λάθη που έχουν γίνει κατά το παρελθόν στο χώρο της εργασίας σου. Στα οικονομικά σου, θα προκύψουν κάποια έξοδα που δεν είχες προβλέψει. Κινήσου με σοβαρότητα, χωρίς να κάνεις βιαστικές κινήσεις, και θ’ ανταπεξέλθεις σε όλα με πολλή επιτυχία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Προνοητικότητα θα χρειαστεί τώρα, Δίδυμε, για πολλά ζητήματα που απαιτούν άμεσα να πάρεις θέση. Μη βιαστείς, καθώς το αποτέλεσμα των αποφάσεών σου θα σε ακολουθήσει για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο Ερμής, που είναι στην Παρθένο και σ’ ευνοεί, φέρνει αλλαγές σε πολλά επίπεδα και βελτίωση των κοινωνικών σχέσεών σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Δίδυμε, σήμερα θα είναι σε πολύ καλά επίπεδα και θα νιώσεις μεγάλη ικανοποίηση από αυτά που θα σου προσφέρει το ταίρι σου. Απόφυγε να κάνεις πολλές συζητήσεις και προσπάθησε να περάσεις ρομαντικά κι ερωτικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Καλό είναι, Δίδυμε, σήμερα να κινηθείς αργά και σταθερά. Απόφυγε να κάνεις βιαστικές κινήσεις ή να πάρεις γρήγορες επαγγελματικές αποφάσεις. Οι σκέψεις που έχεις για κάποια αλλαγή, καλό είναι να μείνουν για αργότερα. Τα οικονομικά σου θα έχουν μια αστάθεια, γι’ αυτό πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός στις κινήσεις που κάνεις. Απόφυγε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και μην κάνεις έξοδα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Πίεση υπάρχει, Καρκίνε μου, λόγω τεράστιων υποχρεώσεων και πολλών άλυτων προβλημάτων, που απαιτούν την προσωπική σου παρέμβαση. Υπερασπίσου με δύναμη τα συμφέροντά σου και μην αφήσεις τα πράγματα στην τύχη τους, όσο κι αν αυτό φαίνεται η πιο εύκολη λύση. Σύντομα, θα αποδειχτεί πως όλο αυτό σε οδήγησε κάπου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Για άλλη μια φορά, Καρκίνε, θα καταπλήξεις το ταίρι σου και θα περάσετε πανέμορφα. Ο ερωτισμός σου, αλλά κι η καλή σου διάθεση, θα σε κάνουν να έρθεις περισσότερο κοντά του και να κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα στη σχέση σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα καταφέρεις πολλά πράγματα στην εργασία σου, Καρκίνε, αλλά πρέπει να συνεργαστείς με τους άλλους και να μην προσπαθείς να τα λύσεις όλα μόνος σου. Επαγγελματικές διαπραγματεύσεις θα γίνουν σήμερα με επιτυχία. Στα οικονομικά σου, οφείλεις να είσαι προσεκτικός, επειδή θα προκύψουν ξαφνικά έξοδα και χρειάζεται σωστός προγραμματισμός.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact