ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τελειώνει από τον Παναθηναϊκό με εντολή Γιοβάνοβιτς

Μπορεί οι μεταγραφές του καλοκαιριού να ανέβασαν την ποιότητα του ΠΑΟ, όμως αρκετοί παίκτες περιμένουν πάνω από τα τηλέφωνα, μιας και ο κίνδυνος να μείνουν όχι μόνο εκτός 11άδας αλλά και εκτός αποστολής, είναι κάτι παραπάνω από ορατός.

Ο Παναθηναϊκός εδώ και καιρό ζητούσε ενίσχυση στη μεσοεπιθετική γραμμή και έτσι οι ανώτεροι έτρεξαν να καλύψουν τα κενά, με τη μεταγραφή του Ματέους Βιτάλ και τη διαφαινόμενη προσθήκη του Σεμπαστιάν Παλάσιος.

Οι δύο Λατίνοι έρχονται για να προσθέσουν ποιότητα στο ρόστερ του Ιβάν Γιοβάνοβιτς αλλά την ίδια στιγμή η έλευσή του εγείρει ερωτηματικά για το μέλλον του Λούκας Βιγιαφάνιες και του Γιάννη Μπουζούκη.

Όπως γράφει το Sportdog, ο Αργεντινός άσος αποτελεί ένα από τα ‘δυνατά’ χαρτιά του ρόστερ, καθώς είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της ομάδας, με τον Αλαφούζο να βάζει πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη για να τον φέρει πίσω στον Παναθηναϊκό το περασμένο καλοκαίρι.

Παρ’ όλα αυτά, ο «Βίγια» δεν έχει πείσει τον Γιοβάνοβιτς με την εικόνα στην προετοιμασία, εξ’ ου και η επιθυμία του Σέρβου τεχνικού για μεταγραφές στις θέσεις που καλύπτει ο Αργεντινός.

Φήμες για αποχώρηση Βιγιαφάνιες

Αν και… χλωμό, η εξέλιξη αυτή «φουντώνει» τις φήμες περί πιθανής αποχώρησης του Βιγιαφάνιες στις τελευταίες ημέρες της μεταγραφικής περιόδου. Βέβαια τώρα προκύπτει άλλη δυσκολία – πώς θα εκμεταλλευτεί ο Γιοβάνοβιτς τον 29χρονο μέσο. Πέρσι, ο Βιγιαφάνιες είχε τσακωμούς με τον Λάζλο Μπόλονι, ο Γιοβάνοβιτς από την άλλη… δεν σηκώνει και πολλά.

Δύσκολα είναι τα πράγματα και για τον Γιάννη Μπουζούκη, που παρά την αλλαγή προπονητή, εξακολουθεί να κοιτάει με τα κιάλια την ενδεκάδα.

Αν και παρέμεινε στην ομάδα, αισθάνεται τα πράγματα να δυσκολεύουν και αν θέλει να συναγωνιστεί τους νεοαποκτηθέντες Λατίνους της μεσοεπιθετικής γραμμής, πρέπει να υπερβεί εαυτόν… Θα δείξει…

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact