ΕΛΛΑΔΑ

Τελειώνω το Πανεπιστήμιο και… τι κάνω; To CollegeLink δίνει την απάντηση! [εικόνες]

To CollegeLink είναι ένας οργανισμός που φέρνει σε επαφή νέους με επιχειρήσεις στα πρακτικής άσκησης ή γενικότερα της πρώτης εργασιακής τους απασχόλησης!

Και όταν λέμε φέρνει σε επαφή, δεν εννοούμε απλά μία πρώτη επικοινωνία αλλά συνολική προετοιμασία των νέων για την επαγγελματική τους καριέρα. Αναλαμβάνουν την εκπαίδευση των νέων σε δεξιότητες που είναι περιζήτητες από την αγορά εργασίας, την καθοδήγηση για το χτίσιμο του βιογραφικού τους, ακόμη και για την προετοιμασία τους για τις απαιτήσεις του κάθε κλάδου εργασίας.

Ανέκαθεν σαν χώρα είχαμε από τα υψηλότερα ποσοστά ανεργίας στους νέους παγκοσμίως. Αρνούμαστε να δεχθούμε τον όρο επαγγελματική καριέρα σαν το απόλυτο φυσικό επακόλουθο της ακαδημαϊκής σταδιοδρομίας των νέων μας. Έχουμε από τα υψηλότερα ποσοστά εκπαιδευμένων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση νέων οι οποίοι αναγκάζονται να εγκαταλείψουν τη χώρα για να βρουν τις επαγγελματικές προοπτικές που τους αναλογούν. 

Και όσοι δεν φύγουν, είναι καταδικασμένοι; Φυσικά και όχι! Η λύση έρχεται από νέους για τους νέους και είναι το CollegeLink.

Περισσότεροι από 1800 νέοι έχουν ήδη εμπιστευθεί το CollegeLink, 250 έχουν εκπαιδευθεί σε δεξιότητες σχετικά με τον κλάδο που θέλουν να απασχοληθούν, ενώ περίπου 1 στους 4 που αναζητά ενεργά εργασία έχει έρθει σε επαφή με κάποια εταιρία μέσω του CollegeLink!

Το σημαντικότερο όλων βέβαια είναι το γεγονός ότι 70 νέοι έχουν ήδη προσληφθεί σε κάποιες από τις 90 εταιρίες που χρησιμοποιούν την υπηρεσία.

Λύση λοιπόν υπάρχει, αρκεί να έχεις την απαιτούμενη διάθεση και όρεξη για εκπαίδευση και εργασία. 

Ειδικά αν σε ενδιαφέρει το Marketing και έχεις πάθος για το internet μην χάσεις την ευκαιρία! Στις από τις 16 έως τις 30 Ιουλίου το CollegeLink σε συνεργασία με τη Netstudio διοργανώνουν το Marketing Arena 2016. 20 νέοι θα εκπαιδευθούν από τους καλύτερους σε όλες τις πτυχές του Digital Marketing και οι καλύτεροι θα προσληφθούν από την εταιρία.

Από τις προηγούμενες 2 διοργανώσεις του CollegeLink & της Netstudio έχουν ήδη προσληφθεί 10 νέοι χωρίς εργασιακή εμπειρία, μήπως τώρα είναι η σειρά σου;

Μην το ψάχνεις πολύ, κάνε την εγγραφή σου τώρα και για τα υπόλοιπα θα σε καθοδηγήσει η ομάδα του CollegeLink!

Υ.Γ. Ξέρεις κάποιον/α που να το έχει με τον digital marketing και, θα σου χρωστούσε χάρη αν τον/την ενημέρωνες για το Netstudio Marketing Arena 2016; Προσκάλεσε τον!

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact