ΔΙΑΦΟΡΑ

Τελικά πήγαμε στ’ αλήθεια στο φεγγάρι ή η προσσελήνωση έγινε σε… στούντιο; Θεωρίες συνωμοσίας και απαντήσεις

Τελικές επισημάνσεις: «Υπάρχει σωρεία κι άλλων στοιχείων, που αποδεικνύουν ότι ο άνθρωπος ποτέ δεν προσεδαφίστηκε στη Σελήνη. Δεν υπάρχει απολύτως καμία απόδειξη, ότι ο άνθρωπος κατάφερε ποτέ να πάει στο φεγγάρι.»

Τελικές επισημάνσεις . «Είστε όλοι πολύ νέοι για να θυμάστε την εποχή που στείλαμε ανθρώπους στη Σελήνη. Επειδή εγώ είμαι γέρος, έχω μια ξεκάθαρη ανάμνηση στο μυαλό μου από το συγκεκριμένο γεγονός. Ενώ επρόκειτο για μια συναρπαστική στιγμή της ιστορίας, το γεγονός στην πράξη ήταν αφόρητα βαρετό. Βαρετό,σας λέω! Ώρες επί ωρών χωρίς τίποτα πέρα από κακές φωτογραφίες κι ελάχιστη δράση. Δεν μπορώ να μην αναρωτιέμαι — άραγε αν στ’ αλήθεια η NASA κινηματογράφησε αυτή την ιστορική στιγμή επάνω στη Γη, δεν θα μπορούσε να το κάνει πολύ καλύτερα; Σκεφτείτε μόνο, ότι θα μπορούσε να είναι η ταινία “Τιτανικός” της εποχής του — οι πάντες καρφωμένοι στις τηλεοράσεις τους για να παρακολουθήσουν μια ιστορία αγάπης και την τραγική τροπή των πραγμάτων, που ράγισε καρδιές. Προσθέστε και τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο εκείνου του καιρού, μαζί με ένα γλυκανάλατο τραγούδι τύπου Σελίν Ντιόν για συνοδευτικό.

»Σίγουρα, δεν υπάρχει τίποτε κακό στο να αμφισβητούμε τα πάντα. Στην πραγματικότητα πρέπει να ενθαρρύνουμε μια τέτοια νοοτροπία. Όμως το κλειδί στην επιστημονική μέθοδο είναι η ισορροπία. Το να εξετάζουμε απλώς και μόνο τη μια πλευρά των πραγμάτων δεν αποτελεί τη σωστή ερευνητική μέθοδο.

»Σίγουρα, υπάρχουν κάποιες ανακολουθίες στα γεγονότα. Αν όμως βάλει κανείς το μυαλό του να σκεφτεί θα αποδιώξει σε μεγάλο βαθμό τις όποιες αμφιβολίες. Μην ξεχνάτε άλλωστε, ότι στο σεληνιακό πρόγραμμα πήραν μέρος δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι, όμως ούτε ένας (ή μία) δεν βγήκε μπροστά να σπάσει την σιωπή του (ή της). Προσθέστε σε αυτά τους δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους, που υπήρξαν μάρτυρες της εκτόξευσης των διαστημοπλοίων Απόλλων. Το διαστημικό πρόγραμμα παρήγαγε απίστευτη ποσότητα τεκμηρίων και άφησε στο πέρασμά του τόσα ίχνη στο χαρτί, όσα δεν θα μπορεί να ονειρευτεί για άλλο ζήτημα ο ιστορικός του μέλλοντος. Ας μη μας διαφεύγουν και τα 400 κιλά σεληνιακών πετρωμάτων, που εξετάστηκαν από εκατοντάδες εκπαιδευμένους επιστήμονες,από όλα τα έθνη του κόσμου. Τα πετρώματα σίγουρα δεν έχουν γήινη προέλευση και οι επιστήμονες δεν αμφισβήτησαν ποτέ την γνησιότητά τους.

»Η μόνη οριστική λύση σε αυτή την διαμάχη θα ήταν να στείλουμε έναν ακόμη άνθρωπο στη Σελήνη. Όμως κι αυτή η αποστολή θα καταγγελλόταν ως απάτη. Αν εξακολουθήσουμε να βασίζουμε την άποψή μας στη μονόπλευρη δημοσιογραφία, κάποια μέρα θα ζούμε σε έναν κόσμο που θα πιστεύει πως η Γη είναι επίπεδη, ο Έλβις περπατάει ακόμη στο δρόμο, οι Αρειανοί έχτισαν τις μεγάλες πυραμίδες, το Περλ Χάρμπορ ήταν χολιγουντιανή παραγωγή και το Ολοκαύτωμα δεν συνέβη ποτέ».

To άρθρο βασίστηκε στο βιβλίο του Στιβ Σίλβερμαν «Το ψυγείο του Αϊνστάιν» από τις Εκδόσεις Νάρκισσος

Γιώργος Γ. – Antichainletter

Πηγή: ellinikahoaxes.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5 6

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact