ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τέλος ο Μιλόγεβιτς απο την ΑΕΚ

Παρελθόν αποτελεί από την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός έλυσε την συνεργασία του με την Ένωση, όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγο:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ και ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς ανακοινώνουν την από κοινού συμφωνία τους για την ολοκλήρωση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Η ΠΑΕ ΑΕΚ ευχαριστεί τον Σερβοέλληνα προπονητή για την μέχρι σήμερα προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

Από την πλευρά του ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς δήλωσε: «Συζήτησα με τους ανθρώπους της ΑΕΚ και διαπιστώθηκε η κοινή επιθυμία να μην συνεχίσουμε μαζί. Πρόκειται για μια απόφαση, που κρίναμε ότι εξυπηρετεί αμοιβαία και τις δύο πλευρές. Ευχαριστώ τη διοίκηση, τους συνεργάτες μου και τους ποδοσφαιριστές για τη συνεργασία, τον κόσμο για τη στήριξη στο πρόσωπό μου και εύχομαι στην ΑΕΚ κάθε επιτυχία στο μέλλον».

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς βρίσκεται στο στόχαστρο της Νταμάκ, σύμφωνα με όσα υποστηρίζονται σε δημοσιεύματα στη Σαουδική Αραβία. Το όνομα του πρώην, πλέον, 51χρονου Σέρβου τεχνικού της ΑΕΚ είναι γνωστό στη χώρα από το πρόσφατο πέρασμά του από την Αλ Αχλί.

Σύμφωνα με όσα τονίζουν, η Νταμάκ ετοιμάζεται να του προσφέρει ένα καλό συμβόλαιο, αλλά και να δώσει αρκετά χρήματα για τη μεταγραφική της ενίσχυση. Βρίσκεται στη 2η θέση του πρωταθλήματος της Σαουδικής Αραβίας μετά από επτά παιχνίδια και φαίνεται πως έχει βλέψεις για τον τίτλο τη φετινή σεζόν.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact