ΕΛΛΑΔΑ

«Τέλος» τα μεροκάματα στις φυλακές για την Έφη Κακαράντζουλα – Την έπιασαν να κλέβει ρούχα!

Στις γυναικείες φυλακές της Θήβας κρατείται η Έφη Κακαράντζουλα, η οποία έχει καταδικαστεί για τη βάρβαρη επίθεση με βιτριόλι κατά της Ιωάννας Παλιοσπύρου. Η υπόθεση, αλλά και η στάση της Ιωάννας όλο αυτό το διάστημα, έχουν συγκλονίσει την κοινή γνώμη. Με δύναμη, σθένος και μεγαλείο ψυχής, η Ιωάννα συνεχίζει να ανεβαίνει έναν Γολγοθά προκειμένου να επουλώσει τις πληγές στο σώμα και την ψυχή της.

Την ίδια στιγμή, η κατηγορούμενη δείχνει μία περίεργη συμπεριφορά μέσα στις φυλακές, όπως αναφέρουν συγκρατούμενές της. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, η Έφη Κακαράντζουλα έχασε το δικαίωμα να κάνει μεροκάματα στη φυλακή, καθώς φέρεται να έκλεψε κάποιο ρούχο από την αποθήκη των φυλακών, όπου εργαζόταν πριν από κάποιο διάστημα. Πέρασε από πειθαρχικό, το οποίο και αποφάσισε να μην της επιτρέπεται πλέον να εργάζεται εντός του σωφρονιστικού καταστήματος.

Μία από τις γυναίκες που κρατούνται στις ίδιες φυλακές με την Κακαράντζουλα, είναι και η 49χρονη εικαστικός, που πυροβόλησε τον οφθαλμίατρο, στο Χαλάνδρι, τον περασμένο Νοέμβριο. Σε δηλώσεις της, σημειώνει ότι η δράστις της επίθεσης με βιτριόλι έχει δεχτεί επιθέσεις από άλλες συγκρατούμενές της. “Δέχτηκε κάποιες επιθέσεις στη φυλακή από άλλες συγκρατούμενες για την πράξη που έχει κάνει σε βάρος της Ιωάννας. Κάνει εντύπωση σε όλες τις κρατούμενες ότι περιποιείται πάρα πολύ τον εαυτό της. Δηλαδή, περιποιημένη, καλοντυμένη, βαμμένη συνέχεια. Προσέχει την σιλουέτα της, ακόμη και στη φυλακή”, λέει η εικαστικός.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου από την πλευρά της, συνεχίζει να δίνει καθημερινές μάχες. Όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός, ολοκληρώθηκε και η 10η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε η Ιωάννα. Οι γιατροί πήραν δέρμα από το κεφάλι της για να αποκατασταθούν ουλές στο πρόσωπο και στα χέρια της, ενώ σε έναν μήνα αναμένεται να υποβληθεί και σε 11ο χειρουργείο.

Ο δικηγόρος της Ιωάννας αποκάλυψε ότι το θύμα της επίθεσης με βιτριόλι θα προσφύγει και στα αστικά δικαστήρια, ζητώντας χρηματική αποζημίωση. Ωστόσο, όπως διευκρίνισε ο Νίκος Αλεξανδρής, “δεν θα ζητήσει η Ιωάννα για τον εαυτό της ούτε ένα ευρώ. Το τι θα γίνουν τα χρήματα που θα ζητήσει και θα πάρει, θα το δείτε στην πορεία. Θα έχουμε άλλη μία αφορμή να λατρέψουμε αυτό το κορίτσι”.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact