ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Σε τεντωμένο σχοινί οι σχέσεις της Άννας και της Νέρτζη – Ποιος είναι ο επόμενος «στόχος»

Πριν από μερικές μέρες το ShowTime Cy σας αποκάλυψε πως δύο από τα πρόσωπα που ήταν κοντά στο σπίτι της Αγάπης, η Αννα και η Νέρτζιη δεν τα πήγαιναν και τόσο καλά.

Η Νέρτζιη μέσα από ένα στορι είχε γράψει πως συγκεκριμένη ομάδα στο Facebook της επιτίθεται και πως στηρίζει μόνο την Αννα εις βάρος άλλων παικτών και κανέναν άλλο δείχνοντας να “υπονοεί” την άλλοτε φίλη της.

Η Αννα σε πρόσφατο live στην ομάδα Power of love official fans όταν την ρώτησαν οι φανς της τι συνέβη εξέφρασε το παράπονο της πως ενοχλήθηκε με αυτό που έγραψε η άλλοτε φίλη της λέγοντας πως το στόρι της Νέρτζιη φωτογράφιζε εκείνην και πως η εν λόγω ομάδα την στήριξε αρκετές φορές μέχρι τώρα.

Τόσο εκείνη όσο και το αγόρι της τον Τζόνυ.

Τι γίνεται όμως από δω και μπρος:

Πως είναι οι σχέσεις των δύο κοριτσιών; Σύμφωνα λοιπόν με αποκλειστικές πληροφορίες του ShowTime Cy, τα δύο κορίτσια θα συζητήσουν το μεταξύ τους χάσμα on camera ενώ η Κύπρια παίκτρια τους δήλωσε ανοιχτά πως ενοχλήθηκε που όταν κέρδισε την προηγούμενη φορά δεν την αγκάλιασαν ούτε της είπαν συγχαρητήρια όπως έκανε εκείνη κάθε φορά που κέρδιζε.

Ο Τζόνυ φαίνεται πως της ζητάει συγγνώμη λέγοντας της πως ήταν λίγο χαμένος αλλά πως είχε δίκιο η Αννα για το παράπονο αυτό ενώ η Νέρτζιη δείχνει να μην θέλει να φτιάξει το χάσμα.

Ετσι τα δύο κορίτσια πλέον δεν είναι κολλητές φίλες ενώ οι περισσότεροι από την εν λόγω παρέα στο επόμενο GALA φαίνεται να δίνουν αρνητική ψήφο στον Γιάννη προκειμένου να φύγει.

Για την αρνητική προς τον Γιάννη φαίνεται πως ο BILL Σαντριάς πριν καν αρχίσει η ψηφοφορία να τόνισε στην Μαρία Μπακοδήμου ενώ γυριζόταν το GALA πως οι καλοί “φίλοι” θα θελήσουν να διώξουν τον Γιάννη για να μην ζευγαρώσει με την Αννα και πως με την κίνηση αυτή θα βγουν οι μάσκες.

Κι έτσι έγινε…

Αξίζει να πούμε πως όλα τα παραπάνω τα γνωρίζουν πολύ καλά όλοι σχεδόν στο σπίτι της αγάπης κι ας μην έχουν βγει ξεκάθαρα προς τα έξω προκειμένου να μην “χαλάσει” καμιά “εικόνα”

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact